App Download

Met de app van Tuinwereld ben je altijd op de hoogte! Je kunt de app gebruiken als digitale Tuinwereld Klantenpas of je kunt je bestaande klantenpas koppelen aan de app. Zo heb je altijd alle aankopen..
Met de app van Tuinwereld ben je altijd op de hoogte! Je kunt de app gebruiken als digitale Tuinwereld Klantenpas of je kunt je bestaande klantenpas koppelen aan de app. Zo heb je altijd alle aankopen en persoonlijke aanbiedingen bij je. In de app vind je ook de aanbiedingen en actuele openingstijden van de Tuinwereld tuincentra.
The Garden Connect Events App helps you to offer your visitors a smooth check-in process. They can show you their e-ticket on their mobile or print and you can scan the barcode with the barcode scanner..
The Garden Connect Events App helps you to offer your visitors a smooth check-in process. They can show you their e-ticket on their mobile or print and you can scan the barcode with the barcode scanner provided within the app. Within the app you can access all your events data. You can contact your Garden Connect account manager to get credentials.
Met de app van Tuincentrum Alméérplant ben je altijd op de hoogte! Je kunt de app gebruiken als digitale klantenkaart of je kunt je bestaande klantenkaart koppelen aan de app. Zo heb je altijd alle aankopen..
Met de app van Tuincentrum Alméérplant ben je altijd op de hoogte! Je kunt de app gebruiken als digitale klantenkaart of je kunt je bestaande klantenkaart koppelen aan de app. Zo heb je altijd alle aankopen en persoonlijke aanbiedingen bij je. In de app vind je ook de aanbiedingen en actuele openingstijden van het tuincentrum.
GroenRijk, Weet wat er leeft! Met de GroenRijk App ben je altijd op de hoogte van het laatste tuinnieuws, aanbiedingen en activiteiten van het GroenRijk tuincentrum bij jou in de buurt. In de GroenRijk App vind..
GroenRijk, Weet wat er leeft! Met de GroenRijk App ben je altijd op de hoogte van het laatste tuinnieuws, aanbiedingen en activiteiten van het GroenRijk tuincentrum bij jou in de buurt. In de GroenRijk App vind je op een handige manier de aanbiedingen en folders van jouw tuincentrum. Zo mis je nooit meer de scherp geprijsde acties. Zelfs de GroenRijk Tuinbon kan je ook via de App bestellen! Uiteraard staan ook de koopzondagen en de routebeschrijving van jouw GroenRijk tuincentrum in de GroenRijk App! Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life. Voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten.
Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg houdt je graag op de hoogte van de activiteiten in het tuincentrum via deze app! Met deze app ben je altijd op de hoogte van de aanbiedingen die wij hebben. Ook..
Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg houdt je graag op de hoogte van de activiteiten in het tuincentrum via deze app! Met deze app ben je altijd op de hoogte van de aanbiedingen die wij hebben. Ook vind je in deze app handige tuintips en achtergrondinformatie over de producten die wij verkopen in ons tuincentrum. In de app van ons tuincentrum staat ook informatie over onze openingstijden & koopzondagen. Kortom: alles wat je wilt weten over tuinieren & ons tuincentrum vind je terug in deze app! Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life. Voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten.
Tuincentrum Goessens in Erpe-Mere biedt u allerlei handige informatie in deze app! Met deze app bent u altijd op de hoogte van de aanbiedingen die wij hebben en activiteiten die wij organiseren. Ook vindt u in..
Tuincentrum Goessens in Erpe-Mere biedt u allerlei handige informatie in deze app! Met deze app bent u altijd op de hoogte van de aanbiedingen die wij hebben en activiteiten die wij organiseren. Ook vindt u in deze app tuintips en handige achtergrondinformatie over de producten in ons tuincentrum. Daarmee maakt u beter gebruik van uw aankopen en heeft u er langer plezier van. Uiteraard staan in deze app ook actuele openingsuren. Kortom: alles wat u wilt weten over ons tuincentrum vindt u terug in deze app! Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life. Voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten.
Tuincentrum Osdorp, het tuincentrum van Amsterdam en omgeving biedt u allerlei handige informatie in deze app! U kunt vanaf nu een digitale voordeelkaart aanvragen: geen pasje in uw broekzak, maar wel volop voordeel en sparen voor..
Tuincentrum Osdorp, het tuincentrum van Amsterdam en omgeving biedt u allerlei handige informatie in deze app! U kunt vanaf nu een digitale voordeelkaart aanvragen: geen pasje in uw broekzak, maar wel volop voordeel en sparen voor extra korting! Heeft u al een voordeelkaart? Dan kunt u deze eenvoudig koppelen en zowel het pasje als uw telefoon gebruiken. Uiteraard staan in deze app ook actuele openingstijden zodat u nooit voor een dichte deur staat! Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life. Voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten.
Tuincentrum Coppelmans, het tuincentrum biedt u allerlei handige informatie in deze app! Met deze app bent u altijd op de hoogte van de aanbiedingen die wij hebben en activiteiten die wij organiseren. Uiteraard staan in deze..
Tuincentrum Coppelmans, het tuincentrum biedt u allerlei handige informatie in deze app! Met deze app bent u altijd op de hoogte van de aanbiedingen die wij hebben en activiteiten die wij organiseren. Uiteraard staan in deze app ook actuele openingsuren. Kortom: alles wat u wilt weten over ons tuincentrum vindt u terug in deze app!
The Tendercare app allows you to make purchasing plants & trees even easier! All you need to do is set up your personal account, start entering our product numbers, and your collection, order or quotation request..
The Tendercare app allows you to make purchasing plants & trees even easier! All you need to do is set up your personal account, start entering our product numbers, and your collection, order or quotation request will be processed automatically. Tendercare is happy to make your busy day easy & convenient and looks forward seeing you at the nursery!