App Download

Being the first “İstanbul metro” application of App Store, “Metro İstanbul” now presents not only the “metro map” but also the Sea transportation system of Istanbul with its improved features. “İstanbul Metro” application operates in offline..
Being the first “İstanbul metro” application of App Store, “Metro İstanbul” now presents not only the “metro map” but also the Sea transportation system of Istanbul with its improved features. “İstanbul Metro” application operates in offline mode and does not require any network connection. Including Metro, Metrobus, Marmaray, Sea Lines and Tram, this personal assistant of yours calculates the itineraries and brings you the shortest and also the easiest route possible. By this lifesaving application, you can: - Calculate your itineraries (from A to B) and see which transportation vehicle you need to take. - Check the working hours of transportation vehicles and lines. (Some lines work 7/24, some do not.) - Geolocate your own location to find the nearest station. (Nearby bus or metro stations) - And check the weather condition, in case of you want to cruise through Bosporus in a sunny İstanbul day Wheather be a tourist or an expat, by this most user friendly metro application you can travel around every part of this city as a real Istanbuler.
Bu uygulama, “Kibrit kutusu kadar peynir”, “yağsız salata”, “haşlanmış sebze” gibi diyet klişeleri yerine, sunduğu yeni söylemlerle; kilo verme sürecini eğlenceli bir hale getirerek sonuç almanızı sağlıyor. Dijital çağın sağladığı olanakları kullanarak, zorlu ve sıkıcı kilo..
Bu uygulama, “Kibrit kutusu kadar peynir”, “yağsız salata”, “haşlanmış sebze” gibi diyet klişeleri yerine, sunduğu yeni söylemlerle; kilo verme sürecini eğlenceli bir hale getirerek sonuç almanızı sağlıyor. Dijital çağın sağladığı olanakları kullanarak, zorlu ve sıkıcı kilo verme sürecini “kullanıcı dostu” bir duruma çeviren “Formda mısın?”, kilo vermenize somut faydalar getirecek şu özelliklere sahip: - Vücut değerleri ölçümü - İdeal kilo ölçümü - Vücut kitle indeksi - Protein ihtiyacı - Kalori cetveli - Kalori yakma cetveli - Kilo verme önerileri - Bazal metabolizma hızı - Günlük ideal kalori ihtiyacı - Aldığınız kalorileri, hangi egzersizle kaç dakikada yakabileceğinizi gösteren bir hesaplayıcı. Uzun ve derin araştırmalar sonucu diyetisyenlerin de katkısıyla hazırlanan “Formda mısın?”, en gelişmiş ve en teknolojik “sağlıklı yaşam ve beslenme” uygulaması özelliğini taşıyor.
- 19.06.2014 itibarı ile “tüm uygulamalar” ve “tüm oyunlar” kategorisinde 1. sıraya yükselmemize yardım eden herkese teşekkürler! 2 kere 2 her zaman 4 müdür? Düz mantığa aykırı, sıra dışı çözümlere sahip sorulardan oluşan Aptal mısın, özgün..
- 19.06.2014 itibarı ile “tüm uygulamalar” ve “tüm oyunlar” kategorisinde 1. sıraya yükselmemize yardım eden herkese teşekkürler! 2 kere 2 her zaman 4 müdür? Düz mantığa aykırı, sıra dışı çözümlere sahip sorulardan oluşan Aptal mısın, özgün ve farklı düşünebilme yeteneğinizi ölçmenize yaran bir zeka oyunudur. iPhone’unuzun (ya da iPad’inizin) eğlenceli özelliklerinin de işin içine girdiği bu meydan okuyucu oyunda, vaktinizi öldürmeye değil değerlendirmeye yönelik bir mantık mevcut. Kavramsal ve yoruma dayalı bu sorular karşısında geliştireceğiniz çözümlerin, düşünce sisteminize katkıda bulunacağından emin olabilirsiniz. Kaç yaşında olursanız olun, sizi bir yerlerden mutlaka yakalayacak bu oyunu ücretsiz olarak oynayabilir, problem çözme yeteneğinizin ne kadar yaratıcı olduğunu ölçebilirsiniz. Tabii eğer cesaretiniz varsa!
Yolda mı kaldın? Çekici mi lazım? Hemen indir rahat et! - İstanbul’da konuma çekici çağırma, çekiciyi haritadan takip etme imkanı - Çekici ücretini standart fiyattan hesaplama, kredi kartıyla ödeyebilme - Çekici takip ekranını kişilerle paylaşabilme -..
Yolda mı kaldın? Çekici mi lazım? Hemen indir rahat et! - İstanbul’da konuma çekici çağırma, çekiciyi haritadan takip etme imkanı - Çekici ücretini standart fiyattan hesaplama, kredi kartıyla ödeyebilme - Çekici takip ekranını kişilerle paylaşabilme - Taksi çağırma uygulamasına yönlendirilme - Çekici hizmetini puanlama - Geniş yetkili/özel servis ağından faydalanabilme - Yakındaki lastikçileri görme ve yol tarifi alma - Ağır lastik hasarında mobil lastikçi çağırabilme - Muayene bilgilerini, ehliyet/ruhsat fotoğrafını kaydetme - Sigorta poliçelerini kaydetme, poliçe bitişinden 1 hafta önce uyarma - Araç park yerini haritada işaretleme, dönüşte yol tarifi alarak bulma - Park yerinin fotoğrafını çekme, park zaman ayarı ile uyarıcı kurma - Araç arıza işaretlerinin açıklaması
"Aptal Mısın?" fenomeni, sevenlerine bir devam oyunuyla tekrar merhaba diyor. 1 porsiyon yetmeyenler için, karşınızda Aptal Mısın 1.5! Hem de yepyeni, birbirinden lezzetli tam 310 bölümüyle. 2 kere 2 her zaman 4 müdür? Düz mantığa aykırı,..
"Aptal Mısın?" fenomeni, sevenlerine bir devam oyunuyla tekrar merhaba diyor. 1 porsiyon yetmeyenler için, karşınızda Aptal Mısın 1.5! Hem de yepyeni, birbirinden lezzetli tam 310 bölümüyle. 2 kere 2 her zaman 4 müdür? Düz mantığa aykırı, sıra dışı çözümlere sahip sorulardan oluşan Aptal Mısın, özgün ve farklı düşünebilme yeteneğinizi ölçmenize yaran bir zeka oyunudur. iPhone’unuzun (ya da iPad’inizin) eğlenceli özelliklerinin de işin içine girdiği bu meydan okuyucu oyunda, vaktinizi öldürmeye değil değerlendirmeye yönelik bir mantık mevcut. Kavramsal ve yoruma dayalı bu sorular karşısında geliştireceğiniz çözümlerin, düşünce sisteminize katkıda bulunacağından emin olabilirsiniz. Kaç yaşında olursanız olun, sizi bir yerlerden mutlaka yakalayacak bu oyunla sınırlarınızı zorlayabilir, problem çözme yeteneğinizin ne kadar yaratıcı olduğunu ölçebilirsiniz. Tabii eğer cesaretiniz varsa!
2015’te siz hala kartvizit mi taşıyorsunuz? “Kartvizit” uygulamasıyla, tüm kartvizitlerinizi dijital ortama aktararak, çantanızda, masanızda ya da evinizde yer kaplamalarına son verebilir, kaybolma riskine karşı yedekleyebilirsiniz. Tüm çalışanların hayatını kolaylaştıracak “Kartvizit” uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
2015’te siz hala kartvizit mi taşıyorsunuz? “Kartvizit” uygulamasıyla, tüm kartvizitlerinizi dijital ortama aktararak, çantanızda, masanızda ya da evinizde yer kaplamalarına son verebilir, kaybolma riskine karşı yedekleyebilirsiniz. Tüm çalışanların hayatını kolaylaştıracak “Kartvizit” uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
GE Healthcare provides transformational medical technologies and services that are shaping a new age of patient care. Our broad expertise in medical imaging and information technologies, medical diagnostics, patient monitoring systems, drug discovery, biopharmaceutical manufacturing technologies..
GE Healthcare provides transformational medical technologies and services that are shaping a new age of patient care. Our broad expertise in medical imaging and information technologies, medical diagnostics, patient monitoring systems, drug discovery, biopharmaceutical manufacturing technologies and performance solutions services help our customers to deliver better care to more people around the world at a lower cost. This application has the unique Beacon Technology that gives the chance indoor location based information services for our exhibition booths in Middle East and Africa.
Türkiye’nin en çok kullanılan trafik cezaları uygulaması yenilendi! Hiçbir bağlantıya ihtiyaç duymayan yapısı, kolay kullanımı ve kullanıcı dostu tasarımıyla, alanında Türkiye’nin en çok indirilen uygulaması olan “Trafik Cezaları” uygulamamız, 2015 ceza listesiyle daha kullanışlı. Trafik Cezaları..
Türkiye’nin en çok kullanılan trafik cezaları uygulaması yenilendi! Hiçbir bağlantıya ihtiyaç duymayan yapısı, kolay kullanımı ve kullanıcı dostu tasarımıyla, alanında Türkiye’nin en çok indirilen uygulaması olan “Trafik Cezaları” uygulamamız, 2015 ceza listesiyle daha kullanışlı. Trafik Cezaları uygulamasıyla: - Cezalar hakkındaki kanun maddeleri. - Trafik ihlalinin konusu. - Cezanın kimlere uygulanacağı. - İdari, para, hapis cezaları farklılıkları. - Ceza puanı. - Ehliyetin hangi durumlarda iptal edileceği ve hangi şartlarda geri alınacağı. - Trafikten ve araç kullanmaktan men durumları. gibi konular ve durumlar hakkında, en son ve en güncel bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Popüler cezalar bölümünde, “hız sınırı ihlali”, “alkollü araç kullanımı”, “hatalı park” gibi, sıklıkla yapılan ihlaller hakkındaki detaylara kolaylıkla erişmek de mümkün. Trafik polisleri tarafından da sıklıkla kullanılan Trafik Cezaları uygulamamızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.