App Download

Nofobi, psikolojik danışmanlardan online terapi almanın kolay ve hızlı bir yoludur. Kendiniz için, ilişki veya evliliğiniz için ve çocuğunuz için Nofobi online olarak eğitimli, deneyimli ve akredite Psikologlardan, ihtiyacınız olduğunda profesyonel yardım almak çok kolay. Tek..
Nofobi, psikolojik danışmanlardan online terapi almanın kolay ve hızlı bir yoludur. Kendiniz için, ilişki veya evliliğiniz için ve çocuğunuz için Nofobi online olarak eğitimli, deneyimli ve akredite Psikologlardan, ihtiyacınız olduğunda profesyonel yardım almak çok kolay. Tek tıkla randevunuzu oluşturun ve eviniz, konfor alanınızda, psikolojik danışmanlık alın! 
HANGİ ALANLARDA DANIŞMANLIK ALABİLİRİM? Depresyon
İlişki/Evlilik
Sınav Kaygısı
Çocuk/Genç Psikolojisi
Stres
Anksiyete
Özsaygı
Öfke
Keder
Bipolar Bozukluk
Nervoza
Uyku Bozukluğu
Bağımlılık
Cinsel Sorunlar alanlarında uzman psikologlardan danışmanlık alabilirsiniz.

GİZLİLİĞİNİZ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ Aldığınız terapiler hiçbir şekilde kaydedilmez. Dilerseniz kullanıcı adı ile danışmanlık alabilirsiniz. Ayarlar kısmından profil bilgilerinizi gizleyebilirsiniz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Avrupa Birliği Genel Bilgi Korunması Regülasyonuna uygun olarak verileriniz koruyoruz ve asla üçüncü kişilerle paylaşmıyoruz. SİZİNLE AYNI KONULARDA DESTEK ALAN İNSANLAR TANIŞIN! Nofobi’de sizin için özel bir forum tasarladık. Yalnız değilsiniz, sizinle aynı sorunları yaşayan insanların deneyimlerini okuyabilir, kendi hikayenizi insanlarla paylaşabilirsiniz. Kategorilerden size uygun olanı seçin ve bildirimleri açmayı unutmayın! NASIL ÇALIŞIR? Adım 1: Uygulamayı indirin ve 10 saniyede üye olun, üyelik tamamen ücretsiz. Adım 2: Size uygun bir kategori seçin ve psikologları görüntüleyin, size en uygun danışmanı bulun. Psikologların profillerini inceleyin ve yorumlarına göz atın. Adım 3: Randevu gününü ve saatini seçin. Destek..
Chat with random people
It's a great opportunity to make new friends! Chat with RandXY and meet new people. RandXYFind Random Friend. With Randxy, which is very simple to use, you can set sail to brand new friendships. No boring profile lists, one-click start calling and chat with everyone! Maybe you meet someone to improve your foreign language or you can catch a new love. what are you waiting for with Randxy
Rampy Find friends and chat
A new generation social networking experience awaits you with different features of Rampy, the smartest dating app! With Rampy, which is more than just a dating app, you can meet brand new people, make new friends and socialize! It's up to you to be a part of this wonderful community! You can chat and meet people from all over the world. Dating Chat App Rampy is not a classic dating app! Socializing, discovering new people, everything you expect from a unique social network platform where you can meet people from all over the world and more is in this application! Rampy is different from other classic dating apps. Discover millions of Rampy members, meet and socialize! Explore Profiles Nearby with Rampy! While sipping coffee in the cafe, find the Rampy members right next to you! Messaging only, if you wish, video view! Do you feel alone in crowds? So come on with Rampy! It's that easy to socialize with Rampy! With Rampy, which has millions of members, you will socialize more differently than ever before! High Level Privacy As it..
Add or view content
Do you want to discover close friends around you? With Meet on maps, you can get content from anywhere on the map or add content, a street you visit, a place you go, you are completely free, you can leave video, photo and audio recordings wherever you want. People who find your post can review it and send you a request, if you wish, you can accept it and start talking. In this map-based application, it is not easy to reach the contents. In order to see the closest content to you, you have to walk to the content, so it drags you into the unknown what will come out of the content. If you want mystery and meet new people, download now and start having fun.
Otodestek otomobil kullanıcılarının araçlarının bakımlarını takip edebileceği ve diğer araba kullanıcıları ile bilgi paylaşımı yapabilecekleri bir uygulamadır. OtoDestek ile Oto tamir , kaportacı,boyacı ,lastikci gibi hizmet veren mekanları keşfedebilirsiniz veya işletme sahibi iseniz müşterilerinize mekanınızı tanıtabilirsiniz...
Otodestek otomobil kullanıcılarının araçlarının bakımlarını takip edebileceği ve diğer araba kullanıcıları ile bilgi paylaşımı yapabilecekleri bir uygulamadır. OtoDestek ile Oto tamir , kaportacı,boyacı ,lastikci gibi hizmet veren mekanları keşfedebilirsiniz veya işletme sahibi iseniz müşterilerinize mekanınızı tanıtabilirsiniz. Araba forumu olan Otodestek araç sahiplerinin sahip olmak isteyeceği tüm özellikleri tek bir yerde barındırmayı amaçlamıştır.
Minik Adımlar, Ebeveynler için özel olarak hazırlanmış olup hamileliğiniz süresince ve doğumdan sonra bebeğinizle ilgili bilgi almanızı sağlamaktadır. Minik Adımlar ile binlerce anne ile sorunlarınızı paylaşıp yorum alabilirsiniz. Sizler için özel olarak oluşturulmuş içeriklerimizle hamileliğiniz süresince..
Minik Adımlar, Ebeveynler için özel olarak hazırlanmış olup hamileliğiniz süresince ve doğumdan sonra bebeğinizle ilgili bilgi almanızı sağlamaktadır. Minik Adımlar ile binlerce anne ile sorunlarınızı paylaşıp yorum alabilirsiniz. Sizler için özel olarak oluşturulmuş içeriklerimizle hamileliğiniz süresince her gün bilgilendirilme alırsınız. Kütüphanemizde bulunan yüzlerce içerik ile başınıza gelebilecek veya öğrenmeniz gereken hemen hemen her bilgiyi bulabilirsiniz. Hamileliğiniz süresince yaptırmanız gereken aşıları , kontrolleri takip edebilir ajandanıza ekleyebilirsiniz. Minik Adımlar olarak sizleri bu mutlu gününüzde yalnız bırakmak istemiyoruz sizler için sürekli kendimizi geliştiriyor ve bu bilgileri size sunuyoruz. Üyelik Bağlama özelliğimiz ile sadece anneler değil babalarda bebeklerinin takiplerini inceleyebilir bilgilenebilir. Anneler Soruyor : Özel olarak hazırlanmış Anneler soruyor bölümümüz ile tecrübeli anneler yeni annelerin sorularını cevaplıyor dilerse özel olarak sohbet edebiliyor. İYİ ki varsınız ANNELER.
Audio Story Share or listen
Give Voice allows people from all over the world to share their life stories or stories songs to themselves. In this application, nobody knows who is sharing which sound. No need to be ashamed, there are thousands of people who will listen to you, nobody will know you. Don't you want people in different languages to tell you stories or make you laugh? Give voice is your source of entertainment, maybe it's not clear what will come out of sadness.
- Bulmacalık ile dilediğin heryerde bulmaca çöz , basite alma oldukça zor bulmacalar seni bekliyor - Hemen kayıt olabilir ve ilerlemeni kaydedebilirsin.Bu sayede başka bir cihazdada giriş yapsan ilerlemen kaydedilmiş olur. - Öğrendiklerin senin için saklanıyor..
- Bulmacalık ile dilediğin heryerde bulmaca çöz , basite alma oldukça zor bulmacalar seni bekliyor - Hemen kayıt olabilir ve ilerlemeni kaydedebilirsin.Bu sayede başka bir cihazdada giriş yapsan ilerlemen kaydedilmiş olur. - Öğrendiklerin senin için saklanıyor dilediğin zaman girip bakabilirsin. - Önerilerini bizimle paylaşmayı unutma
Singster ile kendi müziklerinizi tüm dünyaya duyurmaya hazırmısınız ? Tamamen ücretsiz olan singster ile dilerseniz videonuzu , dilerseniz ses kaydınızı paylaşabilir uygulamayı kullanan diğer insanların sizi keşfetmesini sağlayabilirsiniz. Haydi ne duruyorsun sende SİNGSTER'la
Singster ile kendi müziklerinizi tüm dünyaya duyurmaya hazırmısınız ? Tamamen ücretsiz olan singster ile dilerseniz videonuzu , dilerseniz ses kaydınızı paylaşabilir uygulamayı kullanan diğer insanların sizi keşfetmesini sağlayabilirsiniz. Haydi ne duruyorsun sende SİNGSTER'la
Randemin randevu hizmeti veren kişilerin kendilerine randevu alanı oluşturmalarına olanak sağlayan özel bir yazılımdır. Randemi ile almış olduğunuz randevuları tek bir yerden takip edebilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde istediğiniz mekan veya kişiden randevu alabilirsiniz. Randemi Takvim..
Randemin randevu hizmeti veren kişilerin kendilerine randevu alanı oluşturmalarına olanak sağlayan özel bir yazılımdır. Randemi ile almış olduğunuz randevuları tek bir yerden takip edebilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde istediğiniz mekan veya kişiden randevu alabilirsiniz. Randemi Takvim ile randevu zamanınızı kaçırmayın ! Önce Kayıt Randemin hem Randevu alan hem de randevu hizmeti veren kişiler için ayrı ayrı kayıt olanağı sunmuştur. Sizi tanımlayan sekmeden kayıt alanına gidip hem web hem de mobil uygulamalardan ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Profilini Oluştur Rande kayıt olduktan sonra size özel panelden çalışma saatlerinizi,servislerinizi,vereceğiniz randevu parametrelerini tanımlayabilirsiniz. Randevu Alanların randevu alırken belirttiği mail adresi ile kayıt olması yeterlidir. Profilini Paylaş Randevu hizmeti veren her üyemizin kayıt olurken tanımladığı kullanıcı adı ile kendisine özel bir sayfa oluşturulur. Örn: Randemin.com/randemin Bu profiliniz herkese açık olarak paylaşılmıştır.Dilediğiniz heryerde paylaşarak müşterilerinizin sizin sayfanızdan ücretli / ücretsiz randevu almasını sağlayabilirsiniz. Randevular Panelde Web veya Mobil uygulamalarımızdan anlık olarak takip edebilirsiniz. Randevu formunda oluşturulan tüm bilgileri görebilir , düzenleyebilir , iptal edebilir ,randevu tamamlanınca arşive kaldırabilirsiniz. Randevu hizmeti alan üyelerimiz ise web veya mobil uygulamarımızdan kimlerden randevu aldıklarını görüntülebilir takvim üzerinden takip edebilirler. Haberdar Ol!..
Randemin randevu hizmeti veren kişilerin kendilerine randevu alanı oluşturmalarına olanak sağlayan özel bir yazılımdır. Hemen Profilini oluştur ve dilediğin yerden randevu almaya başla ! Randemi ile randevularını kontrol etmek artık çok kolay. Randemi Takvim ile randevu..
Randemin randevu hizmeti veren kişilerin kendilerine randevu alanı oluşturmalarına olanak sağlayan özel bir yazılımdır. Hemen Profilini oluştur ve dilediğin yerden randevu almaya başla ! Randemi ile randevularını kontrol etmek artık çok kolay. Randemi Takvim ile randevu zamanınızı kaçırmayın ! Önce Kayıt Randemin hem Randevu alan hem de randevu hizmeti veren kişiler için ayrı ayrı kayıt olanağı sunmuştur. Sizi tanımlayan sekmeden kayıt alanına gidip hem web hem de mobil uygulamalardan ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Profilini Oluştur Rande kayıt olduktan sonra size özel panelden çalışma saatlerinizi,servislerinizi,vereceğiniz randevu parametrelerini tanımlayabilirsiniz. Randevu Alanların randevu alırken belirttiği mail adresi ile kayıt olması yeterlidir. Profilini Paylaş Randevu hizmeti veren her üyemizin kayıt olurken tanımladığı kullanıcı adı ile kendisine özel bir sayfa oluşturulur. Örn: Randemin.com/randemin Bu profiliniz herkese açık olarak paylaşılmıştır.Dilediğiniz heryerde paylaşarak müşterilerinizin sizin sayfanızdan ücretli / ücretsiz randevu almasını sağlayabilirsiniz. Randevular Panelde Web veya Mobil uygulamalarımızdan anlık olarak takip edebilirsiniz. Randevu formunda oluşturulan tüm bilgileri görebilir , düzenleyebilir , iptal edebilir ,randevu tamamlanınca arşive kaldırabilirsiniz. Randevu hizmeti alan üyelerimiz ise web veya mobil uygulamarımızdan kimlerden randevu aldıklarını görüntülebilir takvim üzerinden takip edebilirler. Haberdar Ol! Randevu oluşturulunca..
YKS ve LGS’den önce eksik konunuz kalmasın! Kafaders dilediğiniz öğretmenden özel ders almanın hızlı ve kolay bir yoludur. Kendiniz veya çocuğunuz için iki tıkla online özel ders alabilirsiniz. Harika öğretmenlerimizle anlamadığınız konuları kökten çözmeye geliyoruz. Hangi..
YKS ve LGS’den önce eksik konunuz kalmasın! Kafaders dilediğiniz öğretmenden özel ders almanın hızlı ve kolay bir yoludur. Kendiniz veya çocuğunuz için iki tıkla online özel ders alabilirsiniz. Harika öğretmenlerimizle anlamadığınız konuları kökten çözmeye geliyoruz. Hangi Dersler Var? Üniversiteye ve Liseye giriş sınavlarında çıkan bütün derslerden ve sınıflardan istediğin konunun dersini alabilirsin. YKS (AYT, TYT, YDT) Türkçe Edebiyat Coğrafya Tarih Matematik Geometri Fizik Kimya Biyoloji İngilizce LGS Türkçe Matematik Fen Bilimleri İnkılap Tarihi İngilizce Din Kültürü NASIL ÇALIŞIR? Adım 1: Uygulamayı indirin ve 10 saniyede üye olun, üyelik tamamen ücretsiz. Adım 2: Size uygun bir ders seçin ve öğretmenleri görüntüleyin, size en uygun öğretmeni bulun. Adım 3: Özel ders gününü ve saatini seçin. Adım 4: Ders günü ve saati gelince uygulama üzerinde randevularım bölümünde öğretmenizden görüntülü özel ders almaya başlayın ALANINDA UZMAN ÖĞRETMENLER Kafaders üzerinde sizin için alanında en iyi isimlerle çalışmaya özen gösteriyoruz. Bu bağlamda en az 2 yıl ve 2500 saat uygulama deneyimine sahip öğretmenlerle çalışıyoruz. Öğretmen profillerine sizin için eğitim bilgisi, deneyim süresi ve sertifikalar kısmı ekledik. Yorumlara göz atarak başka insanların değerlendirmelerini okuyabilirsiniz HER ŞEY SİZİN..
Pidesun'da Leziz Pidelerimizden tatmak ister misiniz? Taşfırın, sulu hamur, kaliteli malzeme Pidesun 2004'ten bugüne siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Sunduğumuz hizmet ve kazandığımız iyi izlenim ile hedefimiz pide denilince akla ilk gelen marka olmaktır. Kadıköy Moda'da..
Pidesun'da Leziz Pidelerimizden tatmak ister misiniz? Taşfırın, sulu hamur, kaliteli malzeme Pidesun 2004'ten bugüne siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Sunduğumuz hizmet ve kazandığımız iyi izlenim ile hedefimiz pide denilince akla ilk gelen marka olmaktır. Kadıköy Moda'da tecrübemizle birleştirdiğimiz lezzetimizi tatmak için sizleri de bekliyoruz. Ürünlerimiz Samsun'dan gelmektedir