App Download

The Appon simulator app lets you to test your Appon powered app before going live. You can use Appon simulator to see that your app is working properly and it looks the way you want it..
The Appon simulator app lets you to test your Appon powered app before going live. You can use Appon simulator to see that your app is working properly and it looks the way you want it to be.
Upptäck Grillska gymnasiets smidiga verktyg för att hantera ett säkert och tidsbesparande APL. APL-appen gör det enkelt för alla; elever, lärare, handledare och skolledningen. Här finner du ett komplett APL-verktyg: För Elever Det är enkelt för..
Upptäck Grillska gymnasiets smidiga verktyg för att hantera ett säkert och tidsbesparande APL. APL-appen gör det enkelt för alla; elever, lärare, handledare och skolledningen. Här finner du ett komplett APL-verktyg: För Elever Det är enkelt för dig som elev att rapportera in det dagliga arbetet. Arbetet synliggörs automatiskt för din lärare och handledaren kan snabbt godkänna ditt jobb. För Handledare Du som handledaren kan enkelt attestera elevernas dagliga arbete genom en enkel knapptryckning. Samtidigt bedömer du kvaliteten på elevens dagliga insats med förvalda alternativ. För Lärare Du som lärare kan genomföra närvarorapporter, riskbedömningar, körjournal, sätta betygsunderlag, skapa underlag för 3-partssamtal och mycket mer. Allt är gjort enkelt via appen. För Skolledning Alla rapporter från både elever, handledare och lärare hamnar hos dig som är skolledare. Här kan du hantera underlag för matersättning och mycket mer. Kan det bli bättre?
Project and Leadership Development – Brought to You by Swedish Institute of Focused Learning sifl.se DoGo är en app som gör ledarskapsutveckling konkret, mätbar och motiverande. DoGo är ett stöd i program för att hjälpa till..
Project and Leadership Development – Brought to You by Swedish Institute of Focused Learning sifl.se DoGo är en app som gör ledarskapsutveckling konkret, mätbar och motiverande. DoGo är ett stöd i program för att hjälpa till att träna och utveckla ledare. Appen kan användas för att få grupper att lättare samverka mot i förväg bestämda resultat och mål. Appen är ett stödverktyg i våra olika program för Certificated Leadership och Advanced Project Leadership. Appen ger stöd till mätning av aktiviteter och förväntade resultat i grupp och på individnivå. Appen kan även användas för försäljning, säljledning och dylikt. SIFL är ett konsultföretag som samlat 70 års erfarenhet av branschen. Vi har de mest moderna metoder och verktyg och vi garanterar resultat utifrån effektmål för samtliga kunder. Vi förändrar och förnyar ledarutvecklingen i Sverige. - Tränar och stöder beteendeförändring - Följer upp förväntade resultat och visar statistik - Mäter och följer upp i förväg bestämda och överenskomna mål
Riopool är den perfekta appen för din som ska eller precis har köpt en pool från oss på Riopool. Här finner du de smart och viktigt information så att hanteringen av din pool ska vara så..
Riopool är den perfekta appen för din som ska eller precis har köpt en pool från oss på Riopool. Här finner du de smart och viktigt information så att hanteringen av din pool ska vara så enkelt som möjligt - Skötselråd
Upptäck Drottning Blankas Gymnasieskolas smidiga verktyg för att hantera ett säkert och tidsbesparande APL. APL-appen gör det enkelt för alla: elever, lärare, handledare och skolledningen. Här finner du ett komplett APL-verktyg: För Elever Det är enkelt..
Upptäck Drottning Blankas Gymnasieskolas smidiga verktyg för att hantera ett säkert och tidsbesparande APL. APL-appen gör det enkelt för alla: elever, lärare, handledare och skolledningen. Här finner du ett komplett APL-verktyg: För Elever Det är enkelt för dig som elev att rapportera in det dagliga arbetet. Arbetet synliggörs automatiskt för din lärare och handledaren kan snabbt godkänna ditt jobb. För Handledare Du som handledaren kan enkelt attestera elevernas dagliga arbete genom en enkel knapptryckning. Samtidigt bedömer du kvaliteten på elevens dagliga insats med förvalda alternativ. För Lärare Du som lärare kan genomföra närvarorapporter, riskbedömningar, körjournal, sätta betygsunderlag, skapa underlag för 3-partssamtal och mycket mer. Allt är gjort enkelt via appen. För Skolledning Alla rapporter från både elever, handledare och lärare hamnar hos dig som är skolledare. Här kan du hantera underlag för matersättning och mycket mer. Kan det bli bättre?
Upptäck en effektiv APL-hantering APL-appen är det perfekta verktyget för att hantera ett smidigt, säkert och tidsbesparande APL. Här finner du ett komplett APL-verktyg: För Elever Det är enkelt för dig som elev att rapportera in..
Upptäck en effektiv APL-hantering APL-appen är det perfekta verktyget för att hantera ett smidigt, säkert och tidsbesparande APL. Här finner du ett komplett APL-verktyg: För Elever Det är enkelt för dig som elev att rapportera in det dagliga arbetet. Arbetet synliggörs automatiskt för din lärare och handledaren kan snabbt godkänna ditt jobb. För Handledare Du som handledaren kan enkelt attestera elevernas dagliga arbete genom en enkel knapptryckning. Samtidigt bedömer du kvaliteten på elevens dagliga insats med förvalda alternativ. För Lärare Du som lärare kan genomföra närvarorapporter, riskbedömningar, körjournal, sätta betygsunderlag, skapa underlag för 3-partssamtal och mycket mer. Allt är gjort enkelt via appen. För Skolledning Alla rapporter från både elever, handledare och lärare hamnar hos dig som är skolledare. Här kan du hantera underlag för matersättning och mycket mer. Kan det bli bättre?