App Download

Araç Kiralama sırasında Yeni T.C. Kimlik Kartlarının Çipi Okunarak Otomatik Olarak Rentacarss Sözleşme Oluşturma Ekranına kiralayan kişinin fotoğrafıyla yüklenmesi. Kiralanan Aracın Kiralama Sırasında Fotoğrafları Çekilerek Müşteriye Teslim Edilmesi, Kiralanan Aracın Fotoğraflarının Aracı Kiralayan Kişiye SMS İle..
Araç Kiralama sırasında Yeni T.C. Kimlik Kartlarının Çipi Okunarak Otomatik Olarak Rentacarss Sözleşme Oluşturma Ekranına kiralayan kişinin fotoğrafıyla yüklenmesi. Kiralanan Aracın Kiralama Sırasında Fotoğrafları Çekilerek Müşteriye Teslim Edilmesi, Kiralanan Aracın Fotoğraflarının Aracı Kiralayan Kişiye SMS İle Gönderilmesi.
Rentacarss Araç Takip Uygulaması ile yapabilecekleriniz: Gerçek zamanlı takip Mobil ve Web üzerinden takip ve kontrol Anlık konum sorgulama Akıcı takip Geçmiş görüntüleme Telefon Sesli Arama Bildirimi (Akü alarmı) Mesaj Bildirimleri (Hız Limit, Şehir Değişimi, Sinyal..
Rentacarss Araç Takip Uygulaması ile yapabilecekleriniz: Gerçek zamanlı takip Mobil ve Web üzerinden takip ve kontrol Anlık konum sorgulama Akıcı takip Geçmiş görüntüleme Telefon Sesli Arama Bildirimi (Akü alarmı) Mesaj Bildirimleri (Hız Limit, Şehir Değişimi, Sinyal kopma, Akü alarmı) Sürücü Bilgisi Uzaktan motor blokaj Su geçirmez özelliği ile araç üzerinde esnek montaj imkanı. Akü bağlantısı kesilse bile 2 güne varan pil ömrü ile çalışmaya devam eder.