App Download

Vestel’in hayatı kolaylaştıran teknolojileri Ramazan boyunca da yanınızda! Vestel Mobil İmsakiye Uygulaması; bulunduğunuz şehre göre namaz saatlerini gösterir, İftar ve İmsak vakitlerine ne kadar kaldığını belirtir, sabah ve akşam ezanı okunduğunda hatırlatma yapar. Alarm özelliği; iftar..
Vestel’in hayatı kolaylaştıran teknolojileri Ramazan boyunca da yanınızda! Vestel Mobil İmsakiye Uygulaması; bulunduğunuz şehre göre namaz saatlerini gösterir, İftar ve İmsak vakitlerine ne kadar kaldığını belirtir, sabah ve akşam ezanı okunduğunda hatırlatma yapar. Alarm özelliği; iftar ve imsak vaktinden 2 saat öncesine kadar istediğiniz zamana hatırlatma kurmanızı sağlar. "Nerede o eski Ramazanlar?" özleminize birbirinden güzel sesli manilerle bir nebze de olsa yanıt vermeye çalışır ve sizi geçmişe götürürken mazinin güzellikerini hatırlatır. Ayrıca, Ramazan'ın olmazsa olmazı Ramazan Davulu ile evinizin davulcususu siz olurken, Ramazan neşesine neşe katarsınız. Bize de sizlere “Hayırlı Ramazanlar!” dilemek kalır.
Manage your Wi-Fi connected electric vehicle charge station.
Manage your Wi-Fi connected electric vehicle charge station.
IONIA Batarya cihazını IONIA Batarya Uygulaması ile akıllı telefonunuza Bluetooth üzerinden bağlayın. Kendi kişisel eBike deneyiminiz için, sportif bir arayüzde batarya bilgilerinin durumuna ve daha bir çok özelliğine hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Yeni Vestel IONIA Batarya..
IONIA Batarya cihazını IONIA Batarya Uygulaması ile akıllı telefonunuza Bluetooth üzerinden bağlayın. Kendi kişisel eBike deneyiminiz için, sportif bir arayüzde batarya bilgilerinin durumuna ve daha bir çok özelliğine hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Yeni Vestel IONIA Batarya Uygulaması size çeşitli özellikler sunar: • Pil seviyesini ve sıcaklığı kontrol edin • Kalan süreyi takip edin • Sağlık durumunu takip edin • Pil ayrıntılarını görüntüleyin • Bluetooth bağlantısını kontrol edin • Servis ve hasar raporları gönderin Önemli: Vestel IONIA Batarya Uygulaması yalnızca bir IONIA Batarya Cihazı ile birlikte çalışır. Düzgün kullanılabilirlik için lütfen akıllı telefonunuzdaki Bluetooth bağlantısını etkinleştirin ve işletim sisteminizi her zaman en son yazılımla güncel tutun.
Getting out of the routine has never been easier. Take action, sleep regularly and stay fit with VFit+. Free VFitapp is designed to track your daily activity, body composition, sleep quality, water consumption and air quality...
Getting out of the routine has never been easier. Take action, sleep regularly and stay fit with VFit+. Free VFitapp is designed to track your daily activity, body composition, sleep quality, water consumption and air quality. You can synchronize Vestel Smart Light, Vestel Smart Watch, Vestel Smart Band, Vestel Smart Scale and Vestel Smart Air Purifier with your iPhone via Bluetooth or WiFi.
Track changes in weight, fat, muscle, bone ratios, steps, distance, calories burned, heart rate, water consumption over time and improve your air quality.
Vestel Mobil Asistan, sizi kaybolan garanti belgelerinden, ulaşılamayan kullanım kılavuzlarından kurtaran ve birçok özelliğiyle ürün kullanım deneyiminizi artıran bir mobil uygulamadır. Mobil Asistan ile garanti belgeniz her zaman cebinizde. Uygulamayı kullanarak 7 / 24 Canlı destek..
Vestel Mobil Asistan, sizi kaybolan garanti belgelerinden, ulaşılamayan kullanım kılavuzlarından kurtaran ve birçok özelliğiyle ürün kullanım deneyiminizi artıran bir mobil uygulamadır. Mobil Asistan ile garanti belgeniz her zaman cebinizde. Uygulamayı kullanarak 7 / 24 Canlı destek alabilir, Akıllı Kullanım Kılavuzu ile ürünlerinizi daha yakından tanıyabilir, ürün özelliklerini inceleyebilirsiniz. Fırsat Bulucu özelliğiyle tüm indirimli ürünlerden anında haberiniz olurken, size en yakın Vestel mağazalarını görebilirsiniz. Mobil Asistanhttp://mobilasistan.vestel.com.tr/
Değerli kullanıcılar, Vestel Perakende Akademisi olarak sizlere sunduğumuz içeriklere mobil cihazlarınız üzerinden bu uygulama ile kolayca ulaşabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız içeriklere bu uygulamayı kullanarak kolayca erişecek ve yeni gelişmelerden bildirimler ile anında haberdar olabileceksiniz. Uygulamayı hemen..
Değerli kullanıcılar, Vestel Perakende Akademisi olarak sizlere sunduğumuz içeriklere mobil cihazlarınız üzerinden bu uygulama ile kolayca ulaşabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız içeriklere bu uygulamayı kullanarak kolayca erişecek ve yeni gelişmelerden bildirimler ile anında haberdar olabileceksiniz. Uygulamayı hemen indirip kullanmaya başlayın ve aramızdaki yerinizi alın. Eğitim platformumuza hoşgeldiniz!