App Download

Art of tart müşteri sadakat uygulamasıdır.
Art of tart müşteri sadakat uygulamasıdır.
Edemen Et Market artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler 1972 yılından günümüze, lezzet yolculuğunda hep öncü olduk. Yaşamın en temel; protein kaynağına;..
Edemen Et Market artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler 1972 yılından günümüze, lezzet yolculuğunda hep öncü olduk. Yaşamın en temel; protein kaynağına; herkesin güvenle, kaliteyle, iyi fiyatla ulaşabilmesi için çiftlikten kesime, ayrıntılara büyük önem verdik. Kalite standartlarını ve hijyeni daima yukarılara taşıdık. Kadıköy Ciğercisi olarak başlayan lezzet yolcuğumuz; Edemen Et markasıyla devam ederken, bilgiye, teknoljiye, insana yatırımlarımız kesintisiz sürdü. Müşterilerimizle büyüdük, onlarla güçlendik. 1972 yılından bugüne biriktirdiklerimiz ile müşterilerimizi ve halkımızı en değerli varlığımız kabul eden işletme vizyonumuzla restaurantların, yemek sanayilerinin, fast food zincirlerinin, otellerin hizmetindeyiz. Lezzete değerini vermek bizim işimiz. Dün olduğu gibi bugün de yarın da
1998 yılından beri sizlere en iyi hizmeti verebilmek için hergün daha çok çalışıyoruz.Sizlere en tazesini ve en lezzetlisini sunabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.Et ve kebap konusunda çok iddialıyız zira biz bu işin uzmanıyız.Sizleri memnun etmek bize..
1998 yılından beri sizlere en iyi hizmeti verebilmek için hergün daha çok çalışıyoruz.Sizlere en tazesini ve en lezzetlisini sunabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.Et ve kebap konusunda çok iddialıyız zira biz bu işin uzmanıyız.Sizleri memnun etmek bize gurur veriyor. Since 1998 we are working harder every day to give you the best service.We do not spare any sacrifice in order to offer you the freshest and most delicious.We are very assertive about meat and kebab because we are experts in this business. It makes us proud to please you.
Orion iPos is Restaurant Management System application for iPod and iPhone devices. Orion POS systems have many useful feature such as order, sales, cost control, reporting and accounting integrations. Orion POS is one of the best..
Orion iPos is Restaurant Management System application for iPod and iPhone devices. Orion POS systems have many useful feature such as order, sales, cost control, reporting and accounting integrations. Orion POS is one of the best software for restaurant, cafe, bar, hotel, fast-food, delivery services, takeaway, patisserie, bakery, club, resort etc. System Login Info on demo, The demo accounts and their passwords are below (to sign in enter only password), Cashier Level(All functions), Ahmet Pass: 1 Mehmet Pass: 2 Waiter Level(No discount, no payment and close check, no void, only makes transaction on their own checks) Mustafa Pass: 3 Onur Pass: 4 Bahadir Pass: 5 Tufan Pass: 6 QUICK HELP: Buttons: - MASA(Table): Enter table number with keypad on the screen and press MASA button to open check, also you can use alphanumeric table number such as A1, B12, 23. - Masasız Satis(Fast transaction): To open check without table number. - Fonksiyon(Function): Other System functions button. - Tum Acik Cekler(All open checks): To view all open checks on the system. - Acik Ceklerim(My checks): To view open checks that belongs..
Orion Bolpuan müşteri sadakat uygulamasıdır.
Orion Bolpuan müşteri sadakat uygulamasıdır.
Bono Puan müşteri sadakat uygulamasıdır.
Bono Puan müşteri sadakat uygulamasıdır.
Elmacıoğlu için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler
Elmacıoğlu için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler
Coffeetopia için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Sheriff’s Coffee Factory, 2003 yılında 3 aile ferdinin ortak girişimi ile Avustralya..
Coffeetopia için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Sheriff’s Coffee Factory, 2003 yılında 3 aile ferdinin ortak girişimi ile Avustralya / Sydney’de kuruldu. Devamında 2007 yılında İstanbul’da kahve kavurma tesisini hayata geçirerek yurt içi ve yurt dışında uzun seneler yapılan çalışmalar ile edinilen tecrübeyi kahve tutkunları ile paylaşmaya karar verildi. O günden bugüne de Türkiye’nin lider espresso kahve kavurucuları arasında ilk sıralardadır. Haziran 2014’te Eminönü’nde ilk şubesi açılarak başlatılan 3rd Wave Cafe konsepti Coffeetopia ile nitelikli kahve üretimindeki kaliteyi kahve severlerle ilk elden buluşturma fırsatı yakalanmış oldu. Açılan ilk şubesi ile oldukça yoğun ilgi gören Coffeetopia, gelen talep üzerine 2. Şubesini 2014 Eylül’ünde İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi içerisinde açtı. Nitelikli kahveye gönül vermiş ve ilkelerinden ödün vermeden bu konsepte dâhil olmak isteyen yatırımcıların da talepleriyle gerekli alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra franchise sistemi ile büyüme kararı alındı. Hali hazırda Türkiye ve yurt dışından gelen talepler, oluşturulan sistem dahilinde değerlendirmeye alınırken 3.şubesi olan Gürcistan/Batum Coffeetopia’nın 21 Kasım 2015 te gerçekleşen açılışıyla zincire bir halka daha eklemiş..
Cadde&Strada müşteri sadakat uygulamasıdır.
Cadde&Strada müşteri sadakat uygulamasıdır.
You have the control of your company with Orion Mobile Report (Orion Mobil Rapor) always and everywhere. • Orion Mobile Report is customized version of Orion Web Report for IOS devices. With Orion Mobile Report, you..
You have the control of your company with Orion Mobile Report (Orion Mobil Rapor) always and everywhere. • Orion Mobile Report is customized version of Orion Web Report for IOS devices. With Orion Mobile Report, you can momentarily track of your companies • Daily balance summary, • Online or Dated Sales report, • Online or Dated Item sales report, • All Checks and Details • Personnel Sales report QUICK HELP: A momentarily online brief report has specified properties welcomes when you just login: • Sales information (Sales, Total discount) • General information (Opened cheks count, Closed checks count and totals, Current checks count and totals, Cover count, Current cover count) • Order Types (Takeaway, Table, Delivery) • Time periods (Morning, Noon, Night) • Void information (Void count and totals) • Payment information (Cash, Credit card etc.) • Discount information (Total discounts count and totals) • Item group sales info (Food, Beverage etc.) Quick Access menus functions, • Home • Online Balance Report • Dated Transaction Report • Online Item Report • Dated Item Report • Check Report • Personel Sales..
Ovis Coffees müşteri sadakat uygulamasıdır.
Ovis Coffees müşteri sadakat uygulamasıdır.
Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Trakya'daki çiftliklerimizde organik ve doğal yetişen hayvanları, veteriner hekim kontrolünden geçtikten sonra islami usüllere göre kesiyor, etleri kasaplıktan gelen..
Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Trakya'daki çiftliklerimizde organik ve doğal yetişen hayvanları, veteriner hekim kontrolünden geçtikten sonra islami usüllere göre kesiyor, etleri kasaplıktan gelen tecrübemizle usta ellerde lezzetini koruyarak servis ediyoruz.. Steaklerimizi dry age dolaplarda 28-30 gün dinlendirdikten sonra servise hazır hale getiriyoruz. Etin en güzel halini en sade sunumla birleştirerek sizlere en güzel tadı sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kasap olarak başladığımız yolculuğumuzda Kavacık’daki nam-ı diğer sosyete kasabımızda sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bir de restaurant ekledik. 35 yıl içerisinde edindiğimiz tecrübeler ve geçirdiğimiz değişim bizlere sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından dostlar kazandırdı. Bu kıymetli birlikteliği korumak ve sizleri en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.
Sait İskender için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Sait İskender markasıyla 40 yılı aşkın süredir İstinye, Laleli ve Kasımpaşa'da..
Sait İskender için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Sait İskender markasıyla 40 yılı aşkın süredir İstinye, Laleli ve Kasımpaşa'da bulunan 3 şubemizde hizmet vermekteyiz. Etlerimiz Balıkesir, Bandırma ve Gönen bölgelerinden özenle seçilmekte, helal kesim kuralları çerçevesinde, veteriner hekim kontrolünde, modern entegre tesislerde kesilmektedir. Etlerimiz soğuk zincir kırılmadan et işleme tesisimize ulaştırılmaktadır. Sebze çeşitlerimiz Yalova bölgesinden, bakliyat ürünlerimiz ise markalaşmış işletmelerden temin edilmektedir. 34-G-1243 Numaralı İmalat Onay Belgesine, 10 ton işleme kapasitesine sahip et işleme tesisimizde ve tüm restoranlarımızda ziraat mühendisi ve gıda mühendisi denetiminde hijyen ve gıda güvenliği sağlanmaktadır. Stoktaki malzemelerimiz 'Gıda Muhafaza Güvenliği Yönetimi' sistemine göre muhafaza edilmektedir. Eksiksiz hizmet anlayışı ile mesleğimize ve ticari yaşama duyduğumuz saygı nedeniyle Firmamıza ait ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi), ISO 9001 (Kalite Yönetim Sistemi) ve Helal Gıda Sertifikaları bulunmaktadır. Restoran hizmetleri kapsamında yarım asırlık tecrübe ve birikime sahip olan işletmelerimiz müşterilerine sunduğu en iyi kalite ve en iyi hizmet anlayışı ile sektöründe markalaşmayı başarmış olup; Sait, Sait Efendi, Kebapçı Sait, Sait Et Lokantası, Sait..
Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler
Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler
Mosso müşteri sadakat uygulamasıdır.
Mosso müşteri sadakat uygulamasıdır.
Ağababa için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Ağababa Döner, odun ateşinde pişen, nefis yaprak dönerinin yanı sıra, kebapları, ızgaraları,..
Ağababa için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Ağababa Döner, odun ateşinde pişen, nefis yaprak dönerinin yanı sıra, kebapları, ızgaraları, çorbaları, zeytinyağlıları, sulu ev yemekleri, mezeleri, tatlıları ve tüm lezzetleriyle, geleneksel Osmanlı yemek kültürünü de günümüze taşımaktadır. 2010 yılının Mart ayında açılan Ağababa Döner’in başarısının arkasında Polesan Catering güveni yer almaktadır. Polesan Catering’e gelen istekler sonucu, Ağababa Döner bir restoran olarak hizmete girmiştir. Ağababa Döner, çok kısa sürede, gerek lezzet kalitesi, gerek sunumu, güleryüzlü hizmetiyle, yalnız yakın çevrenin değil, İstanbul’un uzak köşelerinden de, özellikle yemek yemeğe gelen misafirlerini ağırlamaya başlamıştır. Ağababa Döner, yılların deneyimi ve yenilikçi tavrıyla lezzet, büyümesini istikrarlı bir biçimde nesilden nesile sürdürmeye kararlıdır. Döner satan birçok mekan, daha kısa sürede daha fazla satış imkanı sunan fast food akımına ayak uydururken, Ağababa Döner, Türk mutfağının lezzetli kebap ve sulu yemek çeşitlerini sunmayı tercih etmiştir. İşin mutfağından gelen işletme sahibi Himmet Polat, “Bir milletin geleceği yediği gıdaya bağlıdır” sözünü Ağababa Döner’in misyonu olarak görmüş ve bu tavrını her ayrıntıda yansıtmaya çalışmaktadır. Polesan Catering,..
Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Türkçe/ İngilizce dil desteği * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Moda Deniz Kulübünü, kuruluş amaçları ve kalite politikası doğrultusunda, tarihine ve ismine yakışır, üye..
Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Türkçe/ İngilizce dil desteği * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Moda Deniz Kulübünü, kuruluş amaçları ve kalite politikası doğrultusunda, tarihine ve ismine yakışır, üye profili, ihtiyaçları ve beklentileriyle uyumlu, en üst düzeyde ürün ve hizmet sunan, mali sonuçlarıyla da her yıl yenileme ve iyileştirme çalışmaları için kaynak yaratabilen konumunu sürdürebilmek ve sürekli olarak geliştirmektir.
Hayalet Mutfak için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler
Hayalet Mutfak için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler
Ağababa Express Döner için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Ağababa Döner, odun ateşinde pişen, nefis yaprak dönerinin yanı sıra,..
Ağababa Express Döner için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Ağababa Döner, odun ateşinde pişen, nefis yaprak dönerinin yanı sıra, kebapları, ızgaraları, çorbaları, zeytinyağlıları, sulu ev yemekleri, mezeleri, tatlıları ve tüm lezzetleriyle, geleneksel Osmanlı yemek kültürünü de günümüze taşımaktadır. 2010 yılının Mart ayında açılan Ağababa Döner’in başarısının arkasında Polesan Catering güveni yer almaktadır. Polesan Catering’e gelen istekler sonucu, Ağababa Döner bir restoran olarak hizmete girmiştir. Ağababa Döner, çok kısa sürede, gerek lezzet kalitesi, gerek sunumu, güleryüzlü hizmetiyle, yalnız yakın çevrenin değil, İstanbul’un uzak köşelerinden de, özellikle yemek yemeğe gelen misafirlerini ağırlamaya başlamıştır. Ağababa Döner, yılların deneyimi ve yenilikçi tavrıyla lezzet, büyümesini istikrarlı bir biçimde nesilden nesile sürdürmeye kararlıdır. Döner satan birçok mekan, daha kısa sürede daha fazla satış imkanı sunan fast food akımına ayak uydururken, Ağababa Döner, Türk mutfağının lezzetli kebap ve sulu yemek çeşitlerini sunmayı tercih etmiştir. İşin mutfağından gelen işletme sahibi Himmet Polat, “Bir milletin geleceği yediği gıdaya bağlıdır” sözünü Ağababa Döner’in misyonu olarak görmüş ve bu tavrını her ayrıntıda yansıtmaya çalışmaktadır...
Büyük Ev için online sipariş artık Android Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Türkçe/ İngilizce dil desteği * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Küçük Ev markasıyla açtığımız İ.T.ÜKoç Üniversitesi..
Büyük Ev için online sipariş artık Android Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Türkçe/ İngilizce dil desteği * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Küçük Ev markasıyla açtığımız İ.T.ÜKoç Üniversitesi ve Sabancı üniversitesi şubelerimizden sonra, en büyük, en iddialı ve en geniş menülü kampüs restaurantımızla Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünde sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz.
Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Türkçe/ İngilizce dil desteği * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Alesta yılların deneyiminin,eğitiminin, özverili çalışmanın oluşturduğu nezih bir mekandır.Kebapçılığıma yıllarca İngiltere’de döner ve kebap..
Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Türkçe/ İngilizce dil desteği * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler Alesta yılların deneyiminin,eğitiminin, özverili çalışmanın oluşturduğu nezih bir mekandır.Kebapçılığıma yıllarca İngiltere’de döner ve kebap üzerine kattığım tecrübelerimi de ilave ederek eşimle birlikte küçük bir köy olan Kozanköyde küçücük bir dükkanda başlattığımız özellikle döner maceramızı şu anda 2002 yılından beri Alesta’da profesyonelliğe taşımayı başardığımız, tam teşekküllü imalathanemiz, hazırlık mutfağımız, döner-kebap şef bölümümüz, lahmacun-pide bölümümüz, güleryüzlü personelimiz ile bir aile işletmesi olarak Girne’nin Karakum bölgesinde Ana yolda köşe başında çok kolay fark edilebilen konumu ile geniş iç mekanı ve bahçesi ile hizmet vermeye devam ediyoruz.
Orion için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Türkçe/ İngilizce dil desteği * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler ORİON 2006 yılından bu yana üstün lezzet..
Orion için online sipariş artık iOS Platformunda.. Uygulamanın Özellikleri: * Menü * Kolay sipariş * Türkçe/ İngilizce dil desteği * Sipariş takibi * Geçmiş siparişleri görüntüleme/tekrarlama * Özel indirimler ORİON 2006 yılından bu yana üstün lezzet ve yüksek kalite anlayışımızı Orion markası altında misafirlerimize sunuyoruz. İlk şubemiz olan Güneşli’den başlayan yolculuğumuz emin ve güvenilir adımlarla günden güne büyümeye devam ediyor. Planlı büyüme sürecimiz içerisinde şubelerimizi artırırken, bir yandan da franchising yoluyla Orion lezzetini yaygınlaştırıyoruz. İlk şubemizi açtığımız günden itibaren tek bir merkezden yönetilebilecek bir zincirin yapısını oluşturmaya başladık. 2006’den bugüne geldiğimizdeyse, tüm şubelerinde tam otomasyonla hizmet veren, 2.000 m2 lik Merkez Binamız ve 350 çalışanımızla tek bir merkezden yönetilebilen bir zincir olduk.
Online order for Kucuk Ev ITU is now on the iOS Platform Features: * Menu * Easy order * Turkish / English language support * Order tracking * View / repeat history orders * Special discounts..
Online order for Kucuk Ev ITU is now on the iOS Platform Features: * Menu * Easy order * Turkish / English language support * Order tracking * View / repeat history orders * Special discounts All Kucuk Ev restaurants are family-run. We do not give a franchise and we do not have such a plan in the near future. Thanks for your attention.
Online order for Kucuk Ev ITU is now on the iOS Platform Features: * Menu * Easy order * Turkish / English language support * Order tracking * View / repeat history orders * Special discounts..
Online order for Kucuk Ev ITU is now on the iOS Platform Features: * Menu * Easy order * Turkish / English language support * Order tracking * View / repeat history orders * Special discounts All Kucuk Ev restaurants are family-run. We do not give a franchise and we do not have such a plan in the near future. Thanks for your attention.