INFORMATION

Updated:
Version:
1.3.1
Size:
11.0 MB
Category:
Lifestyle
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2016-03-28
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

Bu uygulama Apple tarafından AppleWatch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi. - Bug Fix - Content update

Herkes Onu Okuyor App SCREENSHOT

【图】Herkes Onu Okuyor(截图1)【图】Herkes Onu Okuyor(截图2)【图】Herkes Onu Okuyor(截图3)

Herkes Onu Okuyor App DESCRIPTION

Son peygamber Hz. Muhammed’in (s.a.s.) hayatını ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin seviyelerinde anlatan 4 farklı kitaptan size uygun olanı seçin, okuyun,Efendimiz’i (s.a.s.) daha yakından tanıyın.

1- Son Peygamber Hz. Muhammed’in (s.a.s) hayatını, davranışlarını ve ahlakını öğrenmek gayesiyle, size uygun kitabı seçin…

2- Son Peygamber Hz. Muhammed’in (s.a.s) hayatını, davranışlarını ve ahlakını öğrenmek için, ilgili kitapları okuyun…

SIMILAR to Herkes Onu Okuyor App

Ayet Bul bir Kuran-ı Kerim ve Meal uygulamasıdır. - 10 adet Türkçe Meal - 2 adet İngilizce Meal - Mealleri kolayca karşılaştırma imkanı - Tefsir - Sureleri telefonunuza indirip, istediğiniz zaman dinleyebilme imkanı - Sureleri Arapça..
Ayet Bul bir Kuran-ı Kerim ve Meal uygulamasıdır. - 10 adet Türkçe Meal - 2 adet İngilizce Meal - Mealleri kolayca karşılaştırma imkanı - Tefsir - Sureleri telefonunuza indirip, istediğiniz zaman dinleyebilme imkanı - Sureleri Arapça olarak dinleyebilme - Namaz Vakitleri - Kuran-ı Kerim Fihristi En çok sevilen meal uygulaması
Peygamberimiz(S.A.V)'i tanımak ve onu sevmek mutlulukların en güzelidir. Onun hayatı, bizim için güzel örneklerle doludur. Bu uygulamada, Hz.Muhammed (S.A.V) örnek yaşantısını ve İslâm dinini anlatmak için verdiği mücadeleyi okuyacaksınız.
Peygamberimiz(S.A.V)'i tanımak ve onu sevmek mutlulukların en güzelidir. Onun hayatı, bizim için güzel örneklerle doludur. Bu uygulamada, Hz.Muhammed (S.A.V) örnek yaşantısını ve İslâm dinini anlatmak için verdiği mücadeleyi okuyacaksınız.
* Güldüren, Kahkaha attıran soğuk espiriler. * Yeni espirilerimiz hazırlanıp belirli aralıklarda yüklenecektir yani uygulamamız sürekli güncel kalacaktır. *Kopyalanabilir *Durum olarak ayarlanabilir *Paylaşabilinir *SMS ile gönderebilinir *İnternet üzerinde paylaşabilir *Tüm Sosyal Mesajlaşma programları ile paylaşabilirsiniz.
* Güldüren, Kahkaha attıran soğuk espiriler. * Yeni espirilerimiz hazırlanıp belirli aralıklarda yüklenecektir yani uygulamamız sürekli güncel kalacaktır. *Kopyalanabilir *Durum olarak ayarlanabilir *Paylaşabilinir *SMS ile gönderebilinir *İnternet üzerinde paylaşabilir *Tüm Sosyal Mesajlaşma programları ile paylaşabilirsiniz.
Yasin, Fetih, Rahman, Mülk (Tebareke), Nebe (Amme), Vakıa, Cuma surelerini okuyabileceğiniz bir uygulama ile karşınızdayız. Yasin Tebareke Amme Suresi Cuma Suresi ve Tüm Sureler Sesli olarak uygulamamızda mevcuttur. Yasin Suresi: Yasin, Kur'an'ın kalbidir. Muhakkak o, bütün..
Yasin, Fetih, Rahman, Mülk (Tebareke), Nebe (Amme), Vakıa, Cuma surelerini okuyabileceğiniz bir uygulama ile karşınızdayız. Yasin Tebareke Amme Suresi Cuma Suresi ve Tüm Sureler Sesli olarak uygulamamızda mevcuttur. Yasin Suresi: Yasin, Kur'an'ın kalbidir. Muhakkak o, bütün dertlere devadır. Fetih Suresi: Günde bir defa okuyan, tüm kötülüklerden korunur. Kimin ne muradı varsa her gün 7 defa okursa, muradı gerçekleşir. Rahman Suresi: Rahman Suresini sürekli okumak kişilere hayır getirir, 70 kez okunduğunda için daralmasını engeller ve bunalımda olan kişilerin sıklıkla okuması gerekir. Mülk (Tebareke) Suresi: 41 kez okuyan kişiye kaza ve bela bulaşmaz, yatsı namazından sonra okunması imanlı ölmeyi sağlar ve her gün okunduğu taktirde kabir azabından korur. Nebe (Amme) Suresi: Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurdu ki: "Nebe Suresini öğreniniz ve öğretiniz. Bu sureyi okuyan kimseye Allah’u Teala kıyamet gününde Kevser şarabından içirir." (Bursevi, Ruhul-Beyan, 10/313) Vakıa Suresi: Peygamber Efendimiz (s.a.v), “Vakıa suresini kim her gece okursa ona fakirlik bulaşmaz” diyerek surenin önemine değinmiştir. Cuma Suresi: Peygamber Efendimiz (s.a.v) Cuma Suresini okuyan kişinin Müslüman şehirlerden birinde Cuma namazına gelen ve gelmeyenlerin sayısı kadar sevap kazanacağını rivayet etmiştir. Yasin suresi indir ile internetsiz Yasini..
Bu uygulama (www.herkul.org) Herkül İnternet Dergisi'nin içeriklerini sizlere ulaştırabilmek amacıyla hazırlanmıştır. Uygulama ile her hafta güncellenen Bamteli, Kırıktesti ve günlük HerkülNağme içeriklerine ve arşivlerine ulaşabilirsiniz. This application is designed to reach HERKUL.ORG internet weekly magazine articles..
Bu uygulama (www.herkul.org) Herkül İnternet Dergisi'nin içeriklerini sizlere ulaştırabilmek amacıyla hazırlanmıştır. Uygulama ile her hafta güncellenen Bamteli, Kırıktesti ve günlük HerkülNağme içeriklerine ve arşivlerine ulaşabilirsiniz. This application is designed to reach HERKUL.ORG internet weekly magazine articles and videos.
Uygulamada Kur'an-ı Kerimde adı geçen peygamberlerin ve Hz.Muhammed(s.a.v.)'in Hadis-i şeriflerinde bize bildirilen Peygamberlerin hayatları bulunmaktadır. Hz. Muhammed (S.A.V) Şemun Aleyhisselam İsa Aleyhisselam Yahya Aleyhisselam Zekeriyya Aleyhisselam Uzeyr Aleyhisselam Lokman Hakim Süleyman Aleyhisselam Davud Aleyhisselam Yunus Aleyhisselam..
Uygulamada Kur'an-ı Kerimde adı geçen peygamberlerin ve Hz.Muhammed(s.a.v.)'in Hadis-i şeriflerinde bize bildirilen Peygamberlerin hayatları bulunmaktadır. Hz. Muhammed (S.A.V) Şemun Aleyhisselam İsa Aleyhisselam Yahya Aleyhisselam Zekeriyya Aleyhisselam Uzeyr Aleyhisselam Lokman Hakim Süleyman Aleyhisselam Davud Aleyhisselam Yunus Aleyhisselam İşmoil Aleyhisselam Zülkifl Aleyhisselam Elyesa Aleyhisselam İlyas Aleyhisselam Yuşa Aleyhisselam Hızır Aleyhisselam
In an age of overspecialization in learning and over-indulgence in day-to-day occupations, The Fountain’s discourse refers to an overarching coverage of the human life with content as diverse and rich as the human life itself, yet..
In an age of overspecialization in learning and over-indulgence in day-to-day occupations, The Fountain’s discourse refers to an overarching coverage of the human life with content as diverse and rich as the human life itself, yet with a common thread and pattern that is neatly knitted all the way through our diverse departments under humanities and sciences. The Fountain is a composition from which our inner calling echoes, a reflection of what is not always visible to the eye, or a response to the yearning deep in the heart and mind which sometimes finds its definition best expressed in a poem, and at other times in a journey into outer space or through the veins of the human bodyIt is reading the universe, the major book of creation, and making sense out of it by way of the manual of Divine guidance. The Fountain is an effort to try and see the reality through the veils of apparent causes and to obtain our share from each phenomenon, each of which is a letter enclosed with a message addressing us. Payment..
Son peygamber Hz. Muhammed’in (s.a.s.) hayatını ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin seviyelerinde anlatan 4 farklı kitaptan size uygun olanı seçin, okuyun,Efendimiz’i (s.a.s.) daha yakından tanıyın. 1- Son Peygamber Hz. Muhammed'in (s.a.s) hayatını, davranışlarını ve ahlakını öğrenmek..
Son peygamber Hz. Muhammed’in (s.a.s.) hayatını ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin seviyelerinde anlatan 4 farklı kitaptan size uygun olanı seçin, okuyun,Efendimiz’i (s.a.s.) daha yakından tanıyın. 1- Son Peygamber Hz. Muhammed'in (s.a.s) hayatını, davranışlarını ve ahlakını öğrenmek gayesiyle, size uygun kitabı seçin 2- Son Peygamber Hz. Muhammed'in (s.a.s) hayatını, davranışlarını ve ahlakını öğrenmek için, ilgili kitapları okuyun
Dergimiz toplam 68 Sayfadan oluşuyor. Nevbahar dergisi ve 24 sayfa Nevbahar Filozof Çocuk dergisi olmak üzere her ay yayınlanacak. Bilim, teknoloji sayfaları, ödüllü testler, minik okurlarımızdan gelen mektuplara ayırdığımız sayfalar ve birbirinden güzel çizgi hikayeler her..
Dergimiz toplam 68 Sayfadan oluşuyor. Nevbahar dergisi ve 24 sayfa Nevbahar Filozof Çocuk dergisi olmak üzere her ay yayınlanacak. Bilim, teknoloji sayfaları, ödüllü testler, minik okurlarımızdan gelen mektuplara ayırdığımız sayfalar ve birbirinden güzel çizgi hikayeler her ay çocuklarımıza uğrayacak. Abonelik için ödeme, satın alma onayı ile iTunes hesabından tahsil edilecektir. Abonelikler otomatik olarak yenilenir, abonelik bittiğinde önceki 24 saat içinde yenileme için hesap belirlenen miktar tutarınca tahsil edilir. Bir sonraki abonelik yenilemesini her zaman cari dönemin bitiminden en az 24 saat önce iptal edebilirsiniz. Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir ve satın aldıktan sonra kullanıcının hesap ayarlarına giderek Otomatik Yenileme kapatılabilir. 12 Aylık abonelik: 29,99 € Kullanım Şartları: https://nevbahardergisi.com/kullanim-sartlari/ https://nevbahardergisi.com/cerez-politikasi/
Bu program sayesinde hem Hocaefendi’nin istediğiniz eserini okuyabilir hem de eserler içerisinde arama yapabilirsiniz. Her bir kitap içinde arama yapmak mümkün olduğu gibi, kitap kategorilerinde veya bütün kitaplarda da arama imkânı bulunmaktadır. Özellikler - Ayraç, not..
Bu program sayesinde hem Hocaefendi’nin istediğiniz eserini okuyabilir hem de eserler içerisinde arama yapabilirsiniz. Her bir kitap içinde arama yapmak mümkün olduğu gibi, kitap kategorilerinde veya bütün kitaplarda da arama imkânı bulunmaktadır. Özellikler - Ayraç, not ve vurgulama ekleme - Ayraç, not ve vurgulamalar, aynı hesap üzerinden programı kullanan farklı cihazlar arasında otomatik senkronize ediliyor - Kitap içi arama - Bütün kitaplar içinde arama - Başlıklar arasında arama - Gelişmiş arama özellikleri - Sayfa arka planı, ekran parlaklığı ayarlama - Paylaşımda referans bilgileri - Ekran boyutundan bağımsız sayfa numaraları - Favori kitaplar - Son okunanlar - Raf görünümü, liste görünümü, kategori görünümü, alfabetik görünüm

Herkes Onu Okuyor App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website

App REVIEWS

Texaslil..

Keske her an O'nu okuyup O'nu ansak daim.

Ismail

Muhtesem olmus, emegi gecen herkese tesekkurler

Latif

Nice one

gelemli

Ellerinize sağlık. Teşekkür ederim.

Garagum

Çok guzel ve faydalı bir uygulama. Emeği gecen herkesten Allah Razı olsun. Yurtdışından kayıt olamıyoruz. Seçeneklerde baska ulkeler yok. Kısa zamanda eklenmesi ümidiyle tekrar ellerinize sağlık.

Alite34

Eksikleriyle de olsa oldukça başarılı ve faydalı bir uygulama. Ellerinize sağlık.

Gofretim

Emeği geçen herkesin emeğini Rabbim önüne çıkartsın

Seluk

Çok teşekkür ederiz. Çok iyi düşünülmüş.