INFORMATION

Updated:
Version:
3.44
Size:
340.2 MB
Category:
Sports
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2021-12-31
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

Her sürümde sizden gelen yorumları da göz önünde bulundurarak iyileştirme ve düzeltmeler yapmaya devam ediyoruz. Yenilik, iyileştirme ve kampanyaları kaçırmamak için uygulamanızın otomatik güncelleme özelliğini açık tutmanız yeterli. • Şut ve Kazan oyunu artık GollerCepte'de ! • Canlı skor ve Fikstür tabında bildirim seçimleri eklendi • Uygulama genelinde hatalar giderildi, performans arttırıcı düzeltmeler yapıldı.

GollerCepte 1905 App SCREENSHOT

【图】GollerCepte 1905(截图1)【图】GollerCepte 1905(截图2)【图】GollerCepte 1905(截图3)

GollerCepte 1905 App DESCRIPTION

GollerCepte 1905 ile Galatasaray haberleri, canlı skorları, puan durumu, fikstürü başta olmak üzere son dakika Galatasaray gelişmelerine ulaşabilir, Galatasaray’ın attığı golleri bu uygulama ile mobil cihazınızdan izleyebilirsiniz. Galatasaray’a dair ihtiyacınız olan her şey bu uygulamada sizlere sunuluyor.

Galatasaray ile ilgili gelişmelerin yanı sıra, Süper Lig, Premier Lig, Bundesliga gibi Türkiye ve Dünya liglerine ait spor haberleri ve transfer gelişmelerini uygulama üzerinden takip edebilir maç sonuçları,canlı skor, fikstür, puan durumu ve başka bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Üstelik bu uygulamada, her gol 100 MB oyunu ile ve arkadaşınızı uygulamaya davet ederek internet kazanabilirsiniz.

GollerCepte 1905 Uygulamasında Neler Var?

GollerCepte 1905 ile ihtiyacınız olan her şey bu uygulamada bir araya geliyor:

• Galatasaray maçlarının gol bildirimleri ve maç öncesi gelişmeler.
• Özel editörler ile günün her saatinde son dakika Galatasaray haberleri.
• Galatasaray fikstürü ve maç panoraması.
• Galatasaray’ımızın futbol ve basketbol başta olmak üzere tüm spor branşlarına özel son dakika haberleri.
• Galatasaray’ımıza özel tribün ve forum.
• Galatasaray’ımıza özel anket ve yarışmalarla sürpriz ödüller ve indirimler.

Kısacası Galatasaray spor haberlerine ve son gelişmelerine dair merak ettiğiniz birçok detayı bu uygulamada bulabilirsiniz.

Galatasaray ile İlgili Gelişmelerin Yanı Sıra Dünya Liglerini de Takip Edin!

GollerCepte 1905 Premier League, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere Dünya Futbolu’ndan birçok videoya ulaşabilirsiniz. Türkiye liglerinin yanı sıra Dünya’nın birçok ligine ait tüm futbol maçlarına ait canlı skor, maç sonuç, fikstür, puan durumu ve panorama gibi birçok bilgiyi de detaylı olarak cebinizde bulabilirsiniz. Dolayısıyla Galatasaray son dakika gelişmelerinin yanı sıra, dünyadan spor gelişmelerini de bu uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Galatasaray’ın Gol Videoları Cebinizde!

Galatasaray’ın attığı golleri anında telefonunuz üzerinden izleyebilirsiniz. Böylelikle yer ve zamandan bağımsız olarak Galatasaray’ın attığı golleri anında görebilir, gol sevincine ortak olabilirsiniz.

Hediye İnternet İnternet Kazanabilirsiniz

GollerCepte 1905 uygulamasında birçok eğlenceli oyun sizleri bekliyor. Her Gol 100 MB oyunu ile oynadığınız maçta atılan her gol için 100 MB internet hakkı kazanabilirsiniz, GollerCepte 1905 uygulamasına arkadaşlarını davet etmeniz halinde 500 MB internet hakkı kazanmanız da mümkün!

Galatasaray Spor Haberlerini Filtreleyebilirsiniz

GollerCepte 1905 uygulamasında GS haberlerini kişiselleştirebilirsiniz. Örneğin; en çok merak ettiğiniz Galatasaray maçlarını seçebilir ve Galatasaray’ın bu maçlarına dair detayları bildirim olarak alabilirsiniz. Bu sayede Galatasaray hakkında ulaşmak istediğiniz haberlere çok daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

ABONELİK VE PAKETLER

● Tüm operatör kullanıcıları GollerCepte 1905 uygulamasını kullanabilirler.
● Uygulamaya giriş işlemi tamamen ücretsizdir.
● Uygulamadaki bazı özellikler ücretlidir. Kullanıcılar seçecekleri içeriklere göre bu sayfaları görüntülemek için Avrupa Paketi’ne aylık 5,9 TL, Dünya Paketi’ne 9,9 TL İddaa Paketi’ne aylık 14 TL, Standart Paket’e aylık 16,8 TL ve Süper Paket’e aylık 19,6 TL ödeyerek satın alabilirler.
● Ödeme yapıldığına dair e-postanıza Apple tarafından fatura gönderilir.
● App Store üzerinden satın alınan paketlerin yönetimi hesap ayarları üzerinden yapılabilir.
● Paket iptali yapılması durumunda aboneliğinizi paket süresi bitene kadar kullanabilirsiniz.
● App Store üzerinden paket alımlarında hesap ayarlarından paket tercihinizi değiştirmediğiniz sürece geçerli periyodun bitiminden 24 saat önce üyeliğiniz otomatik olarak yenilenir.

Son kullanıcı sözleşmesine buradan ulaşmak mümkündür:

https://golcepprodapi.turkcell.com.tr/api/common/static-content/userContract_iphone

Instagram: https://www.instagram.com/gollercepteofficial/

SIMILAR to GollerCepte 1905 App

Galatasaray Mobil Uygulaması ile Gönül verdiğiniz renkleri takip ederken başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel video içeriklere ve takımınızdan en güncel haberlere ulaşabilir, maçları canlı takip edebilir, detaylı takım bilgilerini edinebilirsiniz. GSStore’dan alışveriş yapabilir, Üye olarak özel..
Galatasaray Mobil Uygulaması ile Gönül verdiğiniz renkleri takip ederken başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel video içeriklere ve takımınızdan en güncel haberlere ulaşabilir, maçları canlı takip edebilir, detaylı takım bilgilerini edinebilirsiniz. GSStore’dan alışveriş yapabilir, Üye olarak özel indirim ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Özellikler: - Galatasaray’dan en yeni, güncel ve gerçek haberler - Canlı skorlar ve maçlardan anlık bilgiler - Detaylı oyuncu ve takım bilgileri, istatistikler - Sadece uygulamaya özel anket ve yarışmalar - Bildirimlerini açık tutarak tüm gün Galatasaray’daki gelişmelerden kesintisiz haberdar olma şansı - Profil oluşturarak takımınızı desteklerken kullanım istatistiklerine göre rozet ve ödül kazanımı - Üye olarak sadece uygulamada bulabileceğiniz özel içeriğe ve özel fırsatlara erişme şansı. Kullanıcı Sözleşmesi ve Aydınlatma Metni Bu uygulamayı indirerek Kullanıcı Sözleşme’sini ve Aydınlatma Metni’ni kabul etmiş olursunuz (http://kickers.forzafc.football/galatasaray/Galatasaray_Mobil_Uygulama_Kullan%C4%B1c%C4%B1_So%CC%88zles%CC%A7mesi.pdf) & (http://kickers.forzafc.football/galatasaray/Galatasaray_Mobil_Uygulama_Ayd%C4%B1nlatma_Metni.pdf)
Size dünyanın en basit ve kullanımı kolay Adım Sayar ücretsiz uygulamasını yaptık. Yapıcagınız tek şey uygulamayı açıp yürüyüşe başlamak.
Size dünyanın en basit ve kullanımı kolay Adım Sayar ücretsiz uygulamasını yaptık. Yapıcagınız tek şey uygulamayı açıp yürüyüşe başlamak.
Spor haberleri, canlı sonuçlar
SPOR ARENA ile sporun içindesin! Türkiye’nin en büyük spor arenası Spor Arena mobil uygulaması ile en güncel spor haberleri, canlı skorlar, maç özetleri ve tüm ligler ile fikstür bilgileri artık cebinde. Üstelik sadece futbol değil basketbol ve voleybol haberleri ve tüm diğer spor branşları ile ilgili en güncel spor gelişmelerini Spor Arena mobil uygulaması ile takip edebilirsin. Spor Arena mobil uygulaması ile; - Favori Takımını Seç: Spor Arena mobil uygulaması ile favori takımını seçerek takımınla ilgili gelişmeleri takip edebilir, puan durumu ve haftalık maçlar ile ilgili bilgi edinebilir, canlı maç sonuçlarını anında takip edebilirsin. - Canlı Sonuçlar: Canlı maç anlatımları ve canlı skor özelliği ile spor heyecanını gerçek zamanlı yaşayabilirsin. - Anlık Bildirim: Tüm ligler ve maçlar ile ilgili, canlı sonuçlar, gol bilgileri ve daha birçok detayda anlık bildirim alabilirsin. - Tüm Ligler (Futbol): Spor Toto Süper lig, Premier lig, La liga, Bundesliga, Şampiyonlar ligi, Uefa Avrupa ligi ve diğer futbol ligleri ile ilgili maç istatistikleri, takımlardan transfer gelişmeleri, fikstür, puan durumu, canlı maç sonuçları gibi bilgileri takip edebilirsin. - Tüm Ligler (Basketbol): Türkiye basketbol süper ligi, Euroleague ve diğer..
Canlı Maç Skorları ve Haberler
Sporun kalbi Turkiye’nin en büyük stadyumu Mackolik’te atıyor! En hızlı gol bildirimleri, canlı sonuçlar, iddaa programı, detaylı istatistikler, ayrıntılı takım karşılaştırmaları ve oyuncu bilgileri, Mackolik ile cebinize geliyor. Alışılan arayüzünü modern dokunuşlarla yenileyen Mackolik uygulamasıyla, dünyanın dört bir yanında oynanan maçların heyacanını doyasıya yaşayın. Futbol ve basketbolda 800’den fazla lig ve turnuvadan kadrolara, canlı skorlara, maç sonuçlarına, fikstürlere, sıralamalara, takım ve oyuncu istatistiklerine ücretsiz olarak ulaşın. HIZLI CANLI SKORLAR Maçlardan gol haberlerini top çizgiyi geçer geçmez alın. Maç öncesi hatırlatmalar, maç başlangıcı, devre arası, maç bitiş uyarıları da anında cebinize gelsin. TAKIM VE OYUNCUYU FAVORİYE ALMA Seçtiğiniz takımlardan, favoriye aldığınız maçlardan haberdar olun. Golleri, kırmızı kartları, devre sonu ve maç sonu skorlarını anında öğrenin. Ayrıca artık favoriye seçtiğiniz maçlarda ilk yarılarında ve maç sonlarında ne kadar uzatma oynanacağını da takip edin. Daha önce maçlarda yaptığınız favoriye alma işlemini artık takip etmek istediğiniz oyuncular için de yapabilirsiniz! Favori oyuncu veya oyuncularınızın takımlarının maçlarında ilk onbirde yer almaları, gol atmaları, asist yapmaları, oyuna girmeleri veya oyundan çıkmaları durumlarından anında haberdar olun. DETAYLI İSTATİSTİKLER, TAKTİK DİZİLİŞLER VE CANLI PUAN DURUMU Opta tarafından sağlanan..
FutbolSüper Lig Sürümü ile haftanın maçlarına, son dakika haberlere, takım kadrolarına, maçların sonuçlarına, puan tablosuna, gol krallığına ve takımların sezon içindeki bütün geçmiş maçlarına anında ulaşabilirsiniz. Maç sonuçları ve puan durumu gol olduğunda otomatik olarak güncellenir...
FutbolSüper Lig Sürümü ile haftanın maçlarına, son dakika haberlere, takım kadrolarına, maçların sonuçlarına, puan tablosuna, gol krallığına ve takımların sezon içindeki bütün geçmiş maçlarına anında ulaşabilirsiniz. Maç sonuçları ve puan durumu gol olduğunda otomatik olarak güncellenir. Herhangi bir işlem yapmanız gerekmez. İstediğiniz haftanın sonuçlarına ve gol bilgilerine bir tıkla çok kolay ulaşmanızı sağlar. Haftanın programı açıklandığında, bilgiler otomatik olarak güncellenir. Haftanın detaylı programını görmek için haftanın sonuçları bölümünde telefonunuzu yatay tutmanız yeterlidir. Yeni özellikler (3.0) Avrupa ligleri iPhone 5 desteği 2013-2014 fikstürü Yeni özellikler (2.0) Canlı gol krallığı Canlı maç detayları (Sarı/Kırmızı kartlar, oyuncu değişiklikleri) Canlı kadro bilgileri Retina display uyumlu arayüz With FutbolSüper Lig you can reach the match results and the standings of Süper Lig easily. Scores and the standings are automatically updated as goals happen. You don't need to refresh anything. It lets you view any matchday results and goals information with the ease of a single tap. Schedules are updated automatically. You can see the schedule by holding your phone in the landscape mode. 3.0 Popular European leagues iPhone 5 support 2013-2014 fixtures
Do not miss the latest news in Turkish football. With the TFF.ORG mobile application you can reach the developments, news and more of the Turkish Football Federation (TFF), A National Team, Youth National Teams, Super League,..
Do not miss the latest news in Turkish football. With the TFF.ORG mobile application you can reach the developments, news and more of the Turkish Football Federation (TFF), A National Team, Youth National Teams, Super League, 1st, 2nd and 3rd League and all other Turkish football leagues. While TFF.ORG mobile application subscribers have the chance of displaying match results, standings and fixtures in all professional leagues in Turkey by Info Bank section, which has a comprehensive content; football player, coach, referee profile information and detailed information about the National Teams and all teams can be accessed. In short, anyone who wants to follow Turkish football closely should use this application. CONTENTS - All news published by Turkey Football Federation - Latest news and photos about A National and Youth National Teams - Super League and all other news, match results, standings, fixtures - All news from the Turkish Cup, matches and match results - View the news by categories - Read the news by voice - Share the news via social media accounts - Access to the National Team Fan..
Takımımızın internetteki kalesi olan ve yıllardır yüzbinlerce sarı-kırmızılı taraftarı buluşturan Webaslan iOS uygulaması baştan aşağı yenilendi. Uygulamanız artık çok daha hızlı ve canlı maç skorları ve canlı maç sonuçları çok daha hızlı ve ücretsiz. SON DAKİKA..
Takımımızın internetteki kalesi olan ve yıllardır yüzbinlerce sarı-kırmızılı taraftarı buluşturan Webaslan iOS uygulaması baştan aşağı yenilendi. Uygulamanız artık çok daha hızlı ve canlı maç skorları ve canlı maç sonuçları çok daha hızlı ve ücretsiz. SON DAKİKA SPOR HABERLERİ Takımımıza dair her gelişme artık çok daha geniş ve özel içerikleriyle birlikte burada. Takımımızın transfer planları, maçların ardından yaşanan kritik gelişmeler, idmandan son görüntüler ve çok daha fazlası. HABERLER ARASINDA SWİPE EDEREK HIZLI KULLANIM Takımımızın haberlerini takip ederken, haber içinde sağ ve sola doğru ekranınızı kaydırarak gündemle ilgili gelişmeleri kısa süre içinde öğrenebilirsiniz. UYGULAMA ANA SAYFASINDAN HIZLI ERİŞİM Uygulama ana sayfasında yer alan üst menülerle Süper Lig fikstür, Süper Lig puan durumu, canlı skor, TV'de bugün ve çok daha fazlasına saliseler içinde ulaşabilirsiniz. ÜCRETSİZ CANLI SKORLAR Maçlar oynanırken, Canlı Maç Odası'nda maçları canlı takip edebilir, gol olduğu an telefonunuza bildirim olarak alabiliriniz. Öte yandan maç içindeki gelişmelere, karşılaşma istatistiklerine buradan göz atabilirsiniz. Maç sonuçlarını takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı diyeceksiniz! KAZANDIRAN İDDAA TAHMİNLERİ iddaa bölümünde, bültene dair en geniş içerikler, iddaa tahminleri, iddaa kuponları ve uzmanlardan kazandıran tüyolara ulaşabilirken, at..
Galatasaray Alarmlı Saat mobil uygulaması takımınızın analog saati ve Alarm özelliği anında cebinizde!. Takımızın ilk maçının tarihi ve saatini görüntülerken aynı zamanda maç saatine otomatik olarak alarm oluşturur ve maçı kaçırmamanızı sağlar. Kendi alarmlarınızı oluşturabilir bunları..
Galatasaray Alarmlı Saat mobil uygulaması takımınızın analog saati ve Alarm özelliği anında cebinizde!. Takımızın ilk maçının tarihi ve saatini görüntülerken aynı zamanda maç saatine otomatik olarak alarm oluşturur ve maçı kaçırmamanızı sağlar. Kendi alarmlarınızı oluşturabilir bunları istediğiniz günlerde tekrar ettirebilirsiniz. Birbirinden güzel 24 farklı alarm sesi. Yapmanız gereken tek şey, uygulamayı ücretsiz olarak telefonunuza indirmek!. √ Analog Saat √ Alarm Kurma √ Maç Tarihini ve Saatini Görüntüleme ve Maç Saatine Otomatik Alarm Kurma √ İstenen Günlerde Alarm Tekrarı √ Alarm Sesi ve Alarm Mesajı Belirleyebilme. √ Uygulama Kapalı Dahi Olsa Uyarma Özelliği. √ Maç Bitiminde Skor Görüntüleme. √ iPhone 5 İle Tam Uyumlu.
Türkiye'nin en çok ziyaret edilen spor sitesi Sporx'in iOS uygulaması baştan aşağı yenilendi. Uygulamanız artık çok daha hızlı ve canlı maç skorları ve canlı maç sonuçları çok daha hızlı ve ücretsiz. SON DAKİKA SPOR HABERLERİ Türkiye'de..
Türkiye'nin en çok ziyaret edilen spor sitesi Sporx'in iOS uygulaması baştan aşağı yenilendi. Uygulamanız artık çok daha hızlı ve canlı maç skorları ve canlı maç sonuçları çok daha hızlı ve ücretsiz. SON DAKİKA SPOR HABERLERİ Türkiye'de sporun her dalına ait son dakika haberlerini ve en ilgi çekici içerikleri Sporx uygulamasının ana sayfasından ulaşabilirsiniz. Dört büyükler olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ve diğer tüm Süper Lig ekiplerine dair haberleri tuttuğunuz takımı seçerek, takımım sayfasından hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz. HABERLER ARASINDA SWİPE EDEREK HIZLI KULLANIM Son dakika spor haberlerini takip ederken, haber içinde sağ ve sola doğru ekranınızı kaydırarak gündemle ilgili gelişmeleri kısa süre içinde öğrenebilirsiniz. UYGULAMA ANA SAYFASINDAN HIZLI ERİŞİM Uygulama ana sayfasında yer alan üst menülerle Süper Lig fikstür, Süper Lig puan durumu, canlı skor, TV'de bugün ve çok daha fazlasına saliseler içinde ulaşabilirsiniz. ÜCRETSİZ CANLI SKORLAR Maçlar oynanırken, Canlı Maç Odası'nda maçları canlı takip edebilir, gol olduğu an telefonunuza bildirim olarak alabiliriniz. Öte yandan maç içindeki gelişmelere, karşılaşma istatistiklerine buradan göz atabilirsiniz. Maç sonuçlarını takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı diyeceksiniz! KAZANDIRAN İDDAA TAHMİNLERİ iddaa..
Dünyadan Hızlı Canlı Skorlar!
En hızlı canlı sonuçlar uygulaması olan Sahadan, yeni yüzüyle karşınızda! Dünyanın dört bir yanından futbol ve basketbol maçlarını an be an takip edin. Sahadan, Türkiye Süper Ligi, Şampiyonlar Ligi, İngiltere Premier Lig, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 gibi Avrupa’nın önde gelen futbol ligleri ve Basketbol Süper Ligi, Euroleague, NBA gibi bir çok farklı ligin maç sonuçlarını ve haberlerini cep telefonunuza getiriyor. Artık tüm dünyadan Futbol ve Basketbol liglerine dair; Maçların Canlı Skor Bildirimleri ve TV Kanalı Bilgisi Her Takımın, Lig ve Kupaya Dair Detaylı Fikstür ve Puan Durumu Karşılaşmaların Maç Kadrosu ve Canlı İstatistikleri Takım Karşılaştırmaları İddaa Programı ve Oranları Güncel, Asparagastan Uzak ve Doyurucu Haberleri Yenilenmiş Forum Sayfaları En hızlı Transfer Haberleri ve Oyuncu Profilleri Röportajlar ve Videolar Anketler ve çok daha fazlasını bir tek Sahadan’dan takip edebilirsiniz! Sizlere en iyi şekilde hizmet verebilmemiz için yaşadığınız tüm sorun ve görüşlerinizi bildirirken destek@sahadan.com'a e-posta atarak cihaz modeliniz, işletim sisteminiz ve uygulama versiyonunuzun yazdığınızdan emin olunuz.
GollerCepte 1907 ile Fenerbahçe haberleri, canlı skorları, puan durumu, fikstürü başta olmak üzere son dakika Fenerbahçe gelişmelerine ulaşabilir, Fenerbahçe’nin attığı golleri bu uygulama ile mobil cihazınızdan izleyebilirsiniz. Fenerbahçe’ye dair ihtiyacınız olan her şey bu uygulamada sizlere..
GollerCepte 1907 ile Fenerbahçe haberleri, canlı skorları, puan durumu, fikstürü başta olmak üzere son dakika Fenerbahçe gelişmelerine ulaşabilir, Fenerbahçe’nin attığı golleri bu uygulama ile mobil cihazınızdan izleyebilirsiniz. Fenerbahçe’ye dair ihtiyacınız olan her şey bu uygulamada sizlere sunuluyor. Fenerbahçe ile ilgili gelişmelerin yanı sıra, Süper Lig, Premier Lig, Bundesliga gibi Türkiye ve Dünya liglerine ait spor haberleri ve transfer gelişmelerini uygulama üzerinden takip edebilir maç sonuçları,canlı skor, fikstür, puan durumu ve başka birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Üstelik bu uygulamada, her gol 100 MB oyunu ile arkadaşınızı uygulamaya davet ederek internet kazanabilirsiniz. GollerCepte 1907 Uygulamasında Neler Var? GollerCepte 1907 ile takımınıza dair ihtiyacınız olan her şey bir araya geliyor: ● Güncel Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar: gol bildirimleri, maç öncesi gelişmeler ve daha fazlası ● Özel editörler ile günün her saatinde son dakika Fenerbahçe haberleri. ● Fenerbahçe fikstürü, maçları ve sezon panoraması. ● Fenerbahçe’mizin futbol, basketbol gibi tüm spor branşlarına özel son dakika haberleri. ● Fenerbahçe’mizin özel tribün ve forum. ● Fenerbahçe’mizin özel anket ve yarışmalarla sürpriz ödüller ve indirimler. Kısacası Fenerbahçe spor haberlerine ve son gelişmelerine dair merak ettiğiniz birçok detayı bu..
Turkcell’in yeni mobil saha yönetimi çözümü EkipMobil+ ile artık tüm satış ve müşteri bilgileriniz her an elinizin altında olacak ve işinizi cebinizden yönetebileceksiniz! Ekibinizin konumunu ve iş yükünü görebilecek, sistem üzerinden performans ölçümlemesine ulaşabileceksiniz. Çalışanlarınız artık..
Turkcell’in yeni mobil saha yönetimi çözümü EkipMobil+ ile artık tüm satış ve müşteri bilgileriniz her an elinizin altında olacak ve işinizi cebinizden yönetebileceksiniz! Ekibinizin konumunu ve iş yükünü görebilecek, sistem üzerinden performans ölçümlemesine ulaşabileceksiniz. Çalışanlarınız artık ofis dışındayken de ihtiyaç duydukları bilgilere ulaşabilecek, işlerini hızlı ve güncel olarak yürütebilecekler. Uygulama üzerinden müşteri ziyaretlerinizi, toplantı notlarınızı ve satış bilgilerinizi kontrol edebileceksiniz. Ayrıca işlerinizin öncelik sırasına göre harita üzerinde rotasını görebilecek ve gününüzü daha verimli planlayabileceksiniz. Tüm ekibinize uygulama üzerinden aynı anda bilgi aktarabilir, günlük yönetici özet raporlamalarıyla operasyonlarınızın verimini de değerlendirebilirsiniz. İşlerinizin verimliliğini ve gelirlerinizi artırmak, müşterilerinize sunduğunuz hizmeti bir adım ileriye taşımak istiyorsanız Turkcell’in yeni mobil saha yönetimi çözümü EkipMobil+ ile hemen tanışın! Uygulamanın kullanılabilmesi için EkipMobil+ aboneliği gerekmektedir. Uygulama iOS 7.0 ve üzeri işletim sistemli cihazlarla çalışmaktadır. Uygulama kullanımı sırasında cihazınızın Konum Servisleri özelliğinin açık olması gerekmektedir. Saha ekibi kullanıcısı olarak uygulamaya giriş yapan abonelerimizin cihazlarında Wi-Fi özelliğinin kapalı olması gerekmektedir. Yönetici kullanıcılar uygulamayı Wi-Fi üzerinden de herhangi bir kısıt olmadan kullanabilirler. Uygulama içerisinden sadece Apple harita servisi bağlantılarındaki mobil internet kullanımları standart internet tarifesi veya varsa mevcut mobil..
Go Arena Satış Yönetimi Ekibi ve bayi çalışanlarının kullanımına yöneliktir. Go Arena uygulamasıyla günlük operasyonel işlemlerinizin takibi ve yönetimini kolayca sağlayabilirsiniz. Peki Neler Yapabilirsiniz? - Raporlarınızı görüntüleyebilir, ilgili kriterlere göre raporlarınızı filtreleyebilir ve ekran görüntülerini paylaşabilirsiniz...
Go Arena Satış Yönetimi Ekibi ve bayi çalışanlarının kullanımına yöneliktir. Go Arena uygulamasıyla günlük operasyonel işlemlerinizin takibi ve yönetimini kolayca sağlayabilirsiniz. Peki Neler Yapabilirsiniz? - Raporlarınızı görüntüleyebilir, ilgili kriterlere göre raporlarınızı filtreleyebilir ve ekran görüntülerini paylaşabilirsiniz. - Büyüme-Küçülme oranları ile Ay Sonu Tahmini Gerçekleşen değerlerinizi inceleyebilirsiniz. - Size atanan görevleri görüntüleyebilir, yetkiniz dahilindeki kişilere bitiş tarihi belirleyerek görev atayabilir, bu görevlerin statülerini takip edebilirsiniz. - Mesaj ve duyuru gönderebilirsiniz. - Yeni dekorasyon talebi, sorun bildirimi veya öneri oluşturabilirsiniz. - Mimari marka koruma ihbarı oluşturabilirsiniz. - Tim Elçi’lere dağıtılan kişisel hedefleri görüntüleyebilirsiniz.
Fast and Secure Web Browsing
YaaniTarayici, the new name of the Internet, is a mobile browser that offers its users a fast and easy search experience. With its user-friendly design, you can quickly get used to the use of YaaniTarayici. It helps you to access all the information you are looking for on the internet. You can see the nearest pharmacies on duty, follow live exchange rates and daily weather conditions on YaaniTarayici. Thanks to the new YaaniAsistan feature, you can do many things with voice commands, send messages, and inquire about exchange rates. You can pick the best search engine for you among the top search engines. If you want to download a fast and secure mobile browser, Yaani is just a click away! What Can You Expect From YaaniTarayici? • Making any search you want with YaaniAsistan • Follow the daily weather forecast • Quick access to unlimited information • News feed feature • Score live tracking • Activate the incognito mode feature with just one click on the browser • Translate between several languages on Yaani mobile browser • Use your favorite..
Plenty of free mobile internet, entertainment, and much more are in the GNÇ app for youth. You do not need to be a Turkcell subscriber to use the GNÇ app! GNÇ can be used by all..
Plenty of free mobile internet, entertainment, and much more are in the GNÇ app for youth. You do not need to be a Turkcell subscriber to use the GNÇ app! GNÇ can be used by all youth under the age of 26. Not enough GB? Come to GNÇ app now, don't miss out on surprise free mobile internet twice a week with Crack the Egg! GNÇ mini games came for you! Enjoy new games in the GNÇ! If you want to watch something fun, GNÇ Challenge TV is here! Whether you want to show your skills at challenges, or have a good time with fun videos! Special offers and discounts from the most favorite brands of youth in here now. Experience the privilege of the youth at GNÇ app. If you are a Turkcell subscriber, you can access all the details about your subscription in the GNÇ.
Turkcell Trafom Güvende uygulaması Turkcell Trafom Güvende servisi kapsamında Turkcell kamera modelleri ile birlikte çalışır. Turkcell Trafom Güvende servisi bahçe, ahır, yazlık ve tarla gözetimi için kullanılabilir.
Turkcell Trafom Güvende uygulaması Turkcell Trafom Güvende servisi kapsamında Turkcell kamera modelleri ile birlikte çalışır. Turkcell Trafom Güvende servisi bahçe, ahır, yazlık ve tarla gözetimi için kullanılabilir.
GollerCepte 1967 ile Trabzonspor haberleri, canlı skorları, puan durumu, fikstürü başta olmak üzere son dakika Trabzonspor gelişmelerine ulaşabilir, Trabzonspor’un attığı golleri mobil cihazınızdan izleyebilirsiniz. GollerCepte 1967 ile Trabzonspor’a dair ihtiyacınız olan her şey bu uygulamada sizlere..
GollerCepte 1967 ile Trabzonspor haberleri, canlı skorları, puan durumu, fikstürü başta olmak üzere son dakika Trabzonspor gelişmelerine ulaşabilir, Trabzonspor’un attığı golleri mobil cihazınızdan izleyebilirsiniz. GollerCepte 1967 ile Trabzonspor’a dair ihtiyacınız olan her şey bu uygulamada sizlere sunuluyor. Trabzonspor ile ilgili gelişmelerin yanı sıra, Süper Lig, Premier Lig, Bundesliga gibi Türkiye ve Dünya liglerine ait spor haberleri ve transfer gelişmelerini uygulama üzerinden takip edebilir maç sonuçları,canlı skor, fikstür, puan durumu ve başka bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Üstelik bu uygulamada, her gol 100 MB oyunu ile ve arkadaşınızı uygulamaya davet ederek internet kazanabilirsiniz. GollerCepte 1967 Uygulamasında Neler Var? GollerCepte 1967 ile ihtiyacınız olan her şey bu uygulamada bir araya geliyor: ● Trabzonspor maçlarının gol bildirimleri ve maç öncesi gelişmeler. ● Özel editörler ile günün her saatinde son dakika Trabzonspor haberleri. ● Trabzonspor fikstürü ve maç panoraması. ● Trabzonspor’umuzun futbol ve basketbol başta olmak üzere tüm spor branşlarına özel son dakika haberleri. ● Trabzonspor’umuza özel tribün ve forum. ● Trabzonspor’umuza özel anket ve yarışmalarla sürpriz ödüller ve indirimler. Kısacası Trabzonspor spor haberlerine ve son gelişmelerine dair merak ettiğiniz birçok detayı bu uygulamada bulabilirsiniz...
GollerCepte Canlı Skor uygulaması başta futbol olmak üzere basketbol ve diğer spor dalları ile ilgili gelişmeleri takip etmenize olanak sağlar. Bu uygulamada Süper Lig’in yanı sıra; Premier League, Bundesliga, Ligue 1 başta olmak üzere birçok dünya..
GollerCepte Canlı Skor uygulaması başta futbol olmak üzere basketbol ve diğer spor dalları ile ilgili gelişmeleri takip etmenize olanak sağlar. Bu uygulamada Süper Lig’in yanı sıra; Premier League, Bundesliga, Ligue 1 başta olmak üzere birçok dünya ligine ait fikstür ve puan durumunu inceleyebilir, maç özetlerini görüntüleyebilir, farklı liglere ait panorama bilgilerine ulaşabilirsiniz. GollerCepte Canlı Skor uygulaması ile EuroLeague ve NBA hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu liglerle ilgili haberleri takip edebilir, NBA maçlarının özetlerini inceleyebilir, maçlarda yaşanan önemli anlara, paylaşılan videolar sayesinde tanıklık edebilirsiniz. “Her gol 100 MB” oyunu ile seçtiğiniz maçta atılan gollerden ve uygulamaya davet ettiğiniz arkadaşlarınızdan hediye internet kazanabilirsiniz. Takımınızın Gol Videoları Cebinizde! Tuttuğunuz takımın attığı golleri anında telefonunuz üzerinden izleyebilirsiniz. Böylelikle yer ve zamandan bağımsız olarak takımınızın attığı golleri anında görebilir, gol sevincine ortak olabilirsiniz. Canlı Maç Skorlarını ve Son Dakika Spor Haberlerini Takip Edin Bu uygulama üzerinden güncel Süper Lig fikstürünü ve Süper Lig puan durumunu inceleyebilir, iddaa’da yer alan liglerdeki maçların canlı skorlarını takip edebilirsiniz. Takımınıza ait son dakika transfer haberlerinin bildirimlerini, uygulama üzerinden alabilirsiniz. Dünya Liglerinden Son Gelişmeleri Öğrenin Dünyanın önde gelen ligleri..
Are you ready to discover a world of privileges with Platinum? The Platinum mobile app has a world of privileges specially designed for you in which special packages answer your home and budget needs, and the..
Are you ready to discover a world of privileges with Platinum? The Platinum mobile app has a world of privileges specially designed for you in which special packages answer your home and budget needs, and the special Platinum customer service provides support right at your doorDo you want to feel special? Then, Platinum provides just that and much more! In addition to comprehensive operator and internet services for your home and smart devices, gift certificates from the most preferred brands and shopping sites through the Platinum app, special device discounts applicable on Turkcell Passage, Platinum privileges on prestigious brands, free airport transfer, free valet and free car wash are only a few of the exclusive services that you can find only at Platinum. Not satisfied? We bet you can’t say no to event gift tickets and free coffee. Not a member of Turkcell or Platinum family? You can still get a chance to experience this privileged world at a limited extend! What exactly does Platinum promise you? Here are the unique Platinum benefits: - Your special Platinum customer representative is..
Turkcell Hayal Ortağım görme engellilere sosyal hayatlarında erişilebilir çözümler sunuyor! Hayal Ortağım ile görme engelliler; yüzlerce güncel habere, binlerce köşe yazısı, kitap, eğitim ve dergiye ulaşabilmelerinin yanında; kapalı alanlarda navigasyon ve filmlerde anlık sesli betimleme teknolojisinden..
Turkcell Hayal Ortağım görme engellilere sosyal hayatlarında erişilebilir çözümler sunuyor! Hayal Ortağım ile görme engelliler; yüzlerce güncel habere, binlerce köşe yazısı, kitap, eğitim ve dergiye ulaşabilmelerinin yanında; kapalı alanlarda navigasyon ve filmlerde anlık sesli betimleme teknolojisinden de ücretsiz yararlanabiliyorlar. Hayal ortaklığınız için çok teşekkürler. Turkcell Dream Partner shares the same dream with visually impaired people! With the iPhone application, visually impaired subscribers can reach to mobile services which make their lives easier. In cooperation with Young Guru Academy and National Library, this platform provides visually impaired people latest news via Anadolu Agency, media articles, thousands of audio books and audio training programs free of charge. Note : Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life."

GollerCepte 1905 App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website

App REVIEWS

网友

Açılış sayfasında Vole yapan futbolcu yurt dışına kaçan vatan haini olan mı?

itopalog..

Genelde takım hakkında bilgi almak için kullanıyorum. Sürekli olarak başka reklamlar ile beni yormuyor olması oldukça hoşuma gidiyor. Arayüz biraz daha kaliteli bir hale getirilebilir.

Guest

انا

duimna

uygulama super

fujivelv..

Nihayet geldi. Iyi seyirler :)