INFORMATION

Updated:
Version:
1.28
Size:
32.2 MB
Category:
Utilities
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2022-04-06
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

- Stabilitetsförbättring

Nuddis App App SCREENSHOT

【图】Nuddis App(截图1)【图】Nuddis App(截图2)【图】Nuddis App(截图3)

Nuddis App App DESCRIPTION

Denacode Nuddis är ett digitalt tidsregistrering och närvarosystem för förskolor och fritids.

SIMILAR to Nuddis App App

Heroma – MinaÄrenden I denna app kan du som är chef, hos en arbetsgivare som använder HR-systemet Heroma, snabbt få översikt över din personals ärenden gällande arbetsförändring, frånvaro och ledighet. Du kan enkelt, smidigt och direkt..
Heroma – MinaÄrenden I denna app kan du som är chef, hos en arbetsgivare som använder HR-systemet Heroma, snabbt få översikt över din personals ärenden gällande arbetsförändring, frånvaro och ledighet. Du kan enkelt, smidigt och direkt i din smartphone godkänna och hantera ärenden och även skicka vidare och överlämna dem. Det finns också möjlighet att direkt ringa eller skicka ett sms till personen. Du kan när det passar dig logga in via appen och se en tydlig översikt över dina aktuella ärenden som behöver hanteras. På startsidan får du en god överblick över antal olika ärenden som är aktuella och du kan där klicka dig vidare genom de olika kategorierna. Smidigt, enkelt och när det passar dig Observera att detta är en klient till HR-systemet Heroma och för att inloggning ska vara möjlig krävs det att funktionerna är aktiverade hos din arbetsgivare. Heroma är ett komplett personalsystem för alla personalprocesser. Stöd för processer för rekrytering, personalutveckling, personaladministration, rehabilitering, schema och bemanning, vikariehantering, LAS-hantering och kursadministration. I Sverige får över 900000 medarbetare sin lön via systemet och stora flertalet erbjuds åtkomst..
Heroma – MinFlex I denna app kan du som är anställd hos en arbetsgivare som använder HR-systemet Heroma enkelt registrera dina tider. MinFlex är kopplat till saldo med tidsregistrering, flexsaldo och Årsarbetstid. Du registrerar dina tider..
Heroma – MinFlex I denna app kan du som är anställd hos en arbetsgivare som använder HR-systemet Heroma enkelt registrera dina tider. MinFlex är kopplat till saldo med tidsregistrering, flexsaldo och Årsarbetstid. Du registrerar dina tider direkt via telefonen. Du registrerar när du kommer In, när du går Ut och när du har rast. Du har också möjlighet att registrera dina tider ett antal dagar bakåt i tiden om det skulle behövas. Pa Startsidan får du information om hur du senast stämplade. Det finns också en lista som tydligt visar dina senaste stämplingar från dagens datum och ett antal dagar bakåt i tiden. Du kan också få en bra överblick över hur din arbetstid ser ut för de närmaste dagarna och vilket saldovärde du har. Observera att detta är en klient till HR-systemet Heroma och för att inloggning ska vara möjlig krävs det att funktionerna är aktiverade hos din arbetsgivare. Heroma är ett komplett personalsystem för alla personalprocesser. Stöd för processer för rekrytering, personalutveckling, personaladministration, rehabilitering, schema och bemanning, vikariehantering, LAS-hantering och kursadministration. I Sverige får över 900000 medarbetare sin..
HUSÄGARENS BÄSTA VÄN Husappen försöker inte vara en digital huspärm – vi representerar något mycket större. SKRÄDDARSYDD UNDERHÅLLSPLAN Husappen har utrustats med ett helt nytt lager av intelligens – få en skräddarsydd underhållsplan autogenererad för just..
HUSÄGARENS BÄSTA VÄN Husappen försöker inte vara en digital huspärm – vi representerar något mycket större. SKRÄDDARSYDD UNDERHÅLLSPLAN Husappen har utrustats med ett helt nytt lager av intelligens – få en skräddarsydd underhållsplan autogenererad för just dina boendevillkor. Vi tar hänsyn till dina husförutsättningar och grundförhållanden, och ser till att du tar hand om ditt hus på rätt sätt och kontrollerar rätt saker från år till år. KOLL PÅ HUSTEKNIKEN – LÅT PROFFSEN GUIDA DIG Låt oss hjälpa dig att få koll på några av ditt hus dyraste investeringar. Våra algoritmer hjälper dig att slippa behöva oroa dig för oförutsedda utgifter. Vi håller koll på hur mycket du behöver spara för att t.ex. kunna byta din värmepump när den går sönder. Vi hjälper dig också att fylla i alla krångliga parametrar med utgångspunkt i erfarenhet och ingenjörsmässig bedömning. PLANERA OCH FÖLJ UPP DINA PROJEKT Husappen hjälper dig att planera och följa upp dina projekt in i minsta detalj – sätt en budget, planera inköp och gör checklistor. När du är klar kan du kombinera dina bästa före- och efterbilder till..
Testa och tyck till om vår nya app! Appen är under utveckling och vi vill gärna veta vad du tycker, hör av dig till kundservice@ellevio.se. Tack för hjälpen! Ellevios app hjälper dig att få en bättre..
Testa och tyck till om vår nya app! Appen är under utveckling och vi vill gärna veta vad du tycker, hör av dig till kundservice@ellevio.se. Tack för hjälpen! Ellevios app hjälper dig att få en bättre koll på din elanvändning och synliggör ditt klimatavtryck genom ett antal smarta funktioner • Följ din elanvändning • Se din klimatpåverkan • Se dina elnätsfakturor • Få en god överblick över dina elnätsavtal • Se hur mycket el din solproduktion skickar ut i elnätet • Koppla upp och schemalägg dina fjärrstyrda enheter som belysning, uppvärmning och andra apparater Du som är kund hos Ellevio loggar enkelt in med BankID. Om du inte har använt någon av Ellevios digitala tjänster tidigare rekommenderar vi att du första gången loggar in på Mina sidor på ellevio.se för att skapa ett användarkonto.
Control your Zpark unit with the app. Charge your car or schedule or control your engine heater.
Control your Zpark unit with the app. Charge your car or schedule or control your engine heater.
Starta och stoppa laddning på laddstationer anslutna till EVcore.
Starta och stoppa laddning på laddstationer anslutna till EVcore.
Med vår app har du enkel översikt över dina abonnemang och koll på hur mycket surf du har kvar. Du kan köpa extra surf om det börjar sina och ibland gömmer vi easter eggs. Självklart får..
Med vår app har du enkel översikt över dina abonnemang och koll på hur mycket surf du har kvar. Du kan köpa extra surf om det börjar sina och ibland gömmer vi easter eggs. Självklart får du tillgång till fakturor, betalningsuppgifter, PUK-koder, support, mm. För att använda appen loggar du enklast in med mobilt BankID, annars kan du beställa en personlig kod via supporten. Appen är kostnadsfri att ladda ner och använda, däremot kostar det att köpa surf. Hjälp oss gärna att göra appen ännu bättre, vi blir superglada för din feedback! Halebop har Sveriges nöjdaste kunder 2019, enligt SKI. Och 2018. 2017. Och 2016, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009 och 2008. Skrytigt men sant!
Mitt Karlstad är Karlstads kommuns officiella app. Med hjälp av den kan du nå kommunen på det sätt som passar dig bäst för att ställa frågor, lämna synpunkter och göra felanmälan. Du kan ringa, skicka meddelande,..
Mitt Karlstad är Karlstads kommuns officiella app. Med hjälp av den kan du nå kommunen på det sätt som passar dig bäst för att ställa frågor, lämna synpunkter och göra felanmälan. Du kan ringa, skicka meddelande, eller skriva till oss på Facebook och Twitter. Du hittar också information om olika kommunala tjänster, och kan få viktiga meddelande från kommunen direkt till din telefon. Om du skickar meddelande kan du bifoga bilder och markera platser på kartan för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga hjälp. Vi svarar inom två arbetsdagar när du kontaktar oss via mejl, sociala medier och meddelanden. Många frågor kan våra kommunvägledare i Kontaktcenter svara på direkt, men annars hjälper de dig att få kontakt med rätt handläggare i kommunen. Mitt Karlstad är framtagen av Karlstads kommun.
Ngenic Tune är en smart termostat till ditt värmesystem och med vår app kan du styra, övervaka, planera och kontrollera din uppvärmning direkt från fickan. Du får full kontroll över ditt husoavsett var i världen du..
Ngenic Tune är en smart termostat till ditt värmesystem och med vår app kan du styra, övervaka, planera och kontrollera din uppvärmning direkt från fickan. Du får full kontroll över ditt husoavsett var i världen du befinner dig. • Schemalägg och planera uppvärmningen. • Se till att sommarstugan är uppvärmd när du kommer. • Minska energikostnaden och spara pengar. • Sjävlärande. • Smart övervakning. • Styr din elpanna, fjärrvärme, bergvärme- eller frånluftsvärmepump direkt i mobilen.
Denacode Nuddis är ett digitalt tidsregistrering och närvarosystem för förskolor och fritids.
Denacode Nuddis är ett digitalt tidsregistrering och närvarosystem för förskolor och fritids.

Nuddis App App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website