INFORMATION

Updated:
Version:
1.0
Size:
14.1 MB
Category:
Education
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2023-03-14
Price:
$1.99
Developer:

Amenzi Circulație Rutieră App SCREENSHOT

【图】Amenzi Circulație Rutieră(截图 0)【图】Amenzi Circulație Rutieră(截图 1)

Amenzi Circulație Rutieră App DESCRIPTION

Aplicatia “Amenzi Rutiere” ofera informatii utile despre amenzile rutiere si sactiunile corespunzatoare. Poate fi de ajutor atât pentru șoferii experimentați, cât și pentru cei mai puțin experimentați. Aceasta aplicație vă poate oferi o imagine mai clară asupra legislației rutiere, intrucat inglobeaza amenzile rutiere asa cum se gasesc ele descrise in:
– Codul rutier – OUG 195/2022 ce contine contraventiile ce se sactioneaza cu amenda ca sanctiune principala si după caz, cu una dintre sancțiunile contravenționale complementare (puncta penalizare, suspendarea dreptului de a conduce, confiscarea bunurilor, imobilixarea vehiculului, radierea din oficiu a înmatriculării sau înregistrării vehiculului)
– Legea 132/2017 privind asigurarea RCA (asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi tramvaie)
– Ordonanța 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România ce descrie amenzile aplicabile in cazul lipsei rovinietei sau peajului
– OUG nr. 49/2019 ce reglementează organizarea, autorizarea și controlul activităților de transport alternativ cu autoturism și conducător auto intermediate prin platforme digitale si descrie contraventiile si amenzile corespunzatoare
– Infractiunile rutiere din Codul Penal

Acestea sunt grupate pe categorii pentru a putea fi identificate usor, sau pot fi cautate dupa cuvinte cheie folosind functia de cautare.

Descărcați acum “Amenzi Rutiere” și beneficiați de toate avantajele pe care le oferă!

Disclaimer: Această aplicație are caracter informativ și orientativ și nu garantează că toate amenzile sau sancțiunile posibile sunt acoperite. Cunoașterea Codului Rutier este obligatorie pentru înțelegerea obligațiilor ce revin conducătorilor auto. Utilizatorii trebuie să înțeleagă că poliția este cea care are puterea de decizie în cazul amenzilor rutiere. Utilizarea acestei aplicații nu poate fi considerată ca substituind consultarea cu un avocat sau alți specialiști în drept rutier. Dezvoltatorii acestei aplicații nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori sau omisiuni în informațiile furnizate.

READ MORE...

SIMILAR to Amenzi Circulație Rutieră App

Amenzi Circulație Rutieră App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website