INFORMATION

Updated:
Version:
1.0.1
Size:
85.8 MB
Category:
Business
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2023-05-10
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

Kleine bugfixes en extra informatie toegevoegd op de profielpagina, plus een update-knop toegevoegd.

Bas medewerker app App SCREENSHOT

【图】Bas medewerker app(截图1)【图】Bas medewerker app(截图2)

Bas medewerker app App DESCRIPTION

Bas verhuis-app is speciaal ontwikkeld voor verhuizers en taxateurs, en biedt een naadloze ervaring om je werkzaamheden efficiënt en georganiseerd te houden. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en handige functies wordt het managen van je dagelijkse taken een fluitje van een cent:

Digitale werkbonnen: Bekijk op welke klus je moet werken en krijg direct toegang tot alle benodigde informatie.
Taxatietool: Maak nauwkeurige taxaties met de geïntegreerde taxatietool, speciaal ontworpen voor taxateurs in de verhuisbranche.
Gegevens doorgeven: Registreer gemakkelijk gewerkte uren, eventuele schades en wijzigingen, rechtstreeks vanuit de app.
Chatfunctie: Communiceer moeiteloos met je kantoor en blijf op de hoogte van belangrijke updates en wijzigingen.
Nieuwsberichten: Mis nooit belangrijke informatie dankzij het laatste nieuws van kantoor.

De Bas-app is ontworpen om het werk van verhuizers, verhuispersoneel en taxateurs soepel en efficiënt te laten verlopen. Download nu en ervaar zelf het verschil dat Bas kan maken voor jou en je verhuisbedrijf!

SIMILAR to Bas medewerker app App

Eenvoudig het verbruik van artikelen op werkorders registreren, de voorraad stand aanpassen en de periodieke inventarisatie kan nu efficiënt met de Lisaas Voorraad App. Artikel- en ordernummers kunnen handig met behulp van de camera of scanner..
Eenvoudig het verbruik van artikelen op werkorders registreren, de voorraad stand aanpassen en de periodieke inventarisatie kan nu efficiënt met de Lisaas Voorraad App. Artikel- en ordernummers kunnen handig met behulp van de camera of scanner gescand worden. Ook handmatig nummers intypen behoort tot de mogelijkheden. Minimaliseer de kans op mis-interpretatie, optimaliseer uw voorraadbeheer RealTime en registreer (tijdig) afwijkingen door gebrek, vervaldatum of ontbrekende aantallen. De Lisaas Voorraad App is een onderdeel van de Lisaas ERP Software (in de cloud). Vanuit uw internet browser biedt deze ERP software mogelijkheden voor voorraad-beheer, project-administratie, uren-registratie, inkoop, CRM en boekhouding. De licentiekosten worden per maand berekend. Het verschil met andere pakketten: GEEN grote eenmalige investering, GEEN langdurig contract en KORTE implementatie tijd. Maatwerk is een optie. Lisaas ERP software is een totaalpakket speciaal ontwikkeld voor projectgestuurde en serviceverlenende bedrijven. Een softwarepakket waarmee elke organisatie efficiënter, effectiever en kostenbesparend kan ondernemen en vooral kan organiseren.
Met de FactuurScan kun je al je facturen en bonnen direct inscannen met de camera van je telefoon. De scans worden direct naar je eigen FactuurSturen administratie gestuurd. We gebruiken een geavanceerd herkennings algoritme wat alle..
Met de FactuurScan kun je al je facturen en bonnen direct inscannen met de camera van je telefoon. De scans worden direct naar je eigen FactuurSturen administratie gestuurd. We gebruiken een geavanceerd herkennings algoritme wat alle relevante informatie uit je scan haalt, zodat jij minder over hoeft te typen. Door deze app te gebruiken, hoef je nooit meer al je tank- en restaurantbonnetjes te bewaren in je eigen schoendoos! Nu staan ze overzichtelijk in je eigen FactuurSturen administratie. Dat scheelt je weer een hoop tijd en hierdoor heb jij meer tijd voor leukere dingen. Voor het gebruik van deze app heb je een FactuurSturen-account nodig.
Beantwoord nu je klantvragen waar en wanneer je wilt! Met Watermelon verhoog je de klanttevredenheid van jouw bedrijf. Watermelon is het meest gebruiksvriendelijke alles-in-één conversationeel platform. Bouw eenvoudig je programmeerloze chatbot en werk naadloos samen met..
Beantwoord nu je klantvragen waar en wanneer je wilt! Met Watermelon verhoog je de klanttevredenheid van jouw bedrijf. Watermelon is het meest gebruiksvriendelijke alles-in-één conversationeel platform. Bouw eenvoudig je programmeerloze chatbot en werk naadloos samen met je nieuwe digitale collega. In het intuïtieve gespreksoverzicht pak je eenvoudig gesprekken op en handel je eenvoudig je online klantcontact af. Koppel je favoriete kanalen en sta echt al je klanten te woord! Centraliseer en automatiseer je klantcontact met Watermelon. Maak je klantenservice beter, sneller en leuker! Met de Watermelon app kun je: - Gesprekken van je chatbot inzien - De medewerker gesprekken ontvangen - Als Beheerder monitor je de gesprekken van alle medewerkers - Niet-toegewezen gesprekken ontvangen - Een gesprek oppakken en de klantvraag beantwoorden - Een gesprek doorsturen naar een collega - Bekijk het volledige klantprofiel Watermelon is voor alle bedrijven die klanten een goede service willen bieden. Daarnaast kan Watermelon ingezet worden voor het verhogen van je omzet en het besparen van servicekosten. Log in met je bestaande Watermelon account of maak gratis een account aan in de app.
De Mondial Movers Verhuisapp biedt de mogelijkheid om alle verhuizingen van A tot Z goed af te ronden. Denk hierbij aan een overzicht van de taken die verricht moeten worden per locatie, het kunnen aangeven in..
De Mondial Movers Verhuisapp biedt de mogelijkheid om alle verhuizingen van A tot Z goed af te ronden. Denk hierbij aan een overzicht van de taken die verricht moeten worden per locatie, het kunnen aangeven in welke fase de verhuizing zich bevindt tot aan het uploaden van foto’s om aan te tonen dat alles netjes afgeleverd is.
De Haan Crew maakt de administratie rondom verhuizingen makkelijker dan ooit. Scan verhuisdozen, voeg de status en een foto toe. Papieren formulieren raken kwijt of beschadigd, maar dat is met deze digitaliseringsslag verleden tijd. Direct inzicht..
De Haan Crew maakt de administratie rondom verhuizingen makkelijker dan ooit. Scan verhuisdozen, voeg de status en een foto toe. Papieren formulieren raken kwijt of beschadigd, maar dat is met deze digitaliseringsslag verleden tijd. Direct inzicht in historie en altijd een sluitende administratie!
Slimme, gebruiksvriendelijke software Bumbal is erg gebruiksvriendelijk. Het is ideale software voor groothandels, retailers, e-tailers en productiebedrijven en serviceorganisaties met eigen voertuigen. Bespaar veel tijd bij het maken van de planning en de afspraken met klanten...
Slimme, gebruiksvriendelijke software Bumbal is erg gebruiksvriendelijk. Het is ideale software voor groothandels, retailers, e-tailers en productiebedrijven en serviceorganisaties met eigen voertuigen. Bespaar veel tijd bij het maken van de planning en de afspraken met klanten. Verhoog tegelijk de klantbeleving door keuzevrijheid op een gebruiksvriendelijk online platform. Ideaal voor chauffeurs Als chauffeur zie je in de app een overzicht van je ritten. Van a naar b en het bijbehorende tijdsbestek. Natuurlijk inclusief de activiteiten lijst: wat leveren, laden of lossen. Je ziet een overzicht per activiteit dat werkt als een stopwatch. Klik gemakkelijk op start en stop en de tijden worden automatisch geregistreerd. Via de app op je smartphone of tablet scan je barcodes, registreer je handtekeningen, noteer je beschadigingen of manco’s, voeg je foto’s toe en natuurlijk schakel je gemakkelijk naar de routeplanner vanuit de planning. Indien nodig bel je vanuit de app direct de klant. De planning kan bij elke rit notities plaatsen. Bijvoorbeeld wanneer de klant nog moet betalen. Ook ziet de planning direct wat de chauffeur noteert in de Bumbal app. Afspraken maken Het maken van..
BrandSentry is het platform dat merkbewaking en operations op een leuke manier bij elkaar brengt. Zet via het platform eenvoudig opdrachten uit naar locatiemanagers, afdelingsmanagers en medewerkers om te borgen dat de formule uitgangspunten worden nageleefd...
BrandSentry is het platform dat merkbewaking en operations op een leuke manier bij elkaar brengt. Zet via het platform eenvoudig opdrachten uit naar locatiemanagers, afdelingsmanagers en medewerkers om te borgen dat de formule uitgangspunten worden nageleefd. Ontvang opdrachten en voer ze snel en effectief uit en deel je ervaringen met je collega's. Met BrandSentry wordt elke medewerker een ambassadeur van het bedrijf waar hij/zij werkt. Dat is onze missie.
Tijdens alle fases van je verhuizing weet je precies wat je moet doen en kun je zelf ook taken toevoegen, naast de handige taken en aandachtspunten die de app al voor je aangemaakt heeft, waaronder: -..
Tijdens alle fases van je verhuizing weet je precies wat je moet doen en kun je zelf ook taken toevoegen, naast de handige taken en aandachtspunten die de app al voor je aangemaakt heeft, waaronder: - Een verhuisofferte aanvragen - Verhuisverlof bij je werkgever aanvragen - Je internetaansluiting regelen - Meterstanden opnemen en noteren En heb je een taak uitgevoerd, dan vink je deze af. DELEN Deel je checklist met je (ver)huisgenoot. Samen met je partner, je kinderen of huisgenoot dezelfde checklist bijhouden. ADRESWIJZIGINGEN Een handig overzicht van bedrijven, personen en instellingen aan wie je je nieuwe adres moet doorgeven. Denk aan - Je tandarts - School van je kinderen - Je verzekeraar - Abonnementen op tijdschriften VERGEET NOOIT MEER EEN TAAK Dankzij de handige pushberichten informeert de app je altijd wat je wanneer moet doen, zodat je nooit meer een taak vergeet. ONTSPANNEN VERHUIZEN Wij hebben overal aan gedacht, zodat jij met een ontspannen gevoel naar je verhuizing uit kunt kijken en met plezier eraan terug kunt denken! MET DE APP - Vergeet je geen verhuisfase - Heb je..
Uw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en ervaren en deskundige..
Uw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en ervaren en deskundige verhuizen weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden. Dat begint al met een goede voorbereiding, waaronder deze praktische tips die wij in deze handige app voor u verzameld hebben. Tijdens alle fases van je verhuizing weet je daardoor precies wat je moet doen en kun je zelf ook taken toevoegen, naast de handige taken en aandachtspunten die de app al voor je aangemaakt heeft, waaronder: - Een verhuisofferte aanvragen - Verhuisverlof bij je werkgever aanvragen - Je internetaansluiting regelen - Meterstanden opnemen en noteren En heb je een taak uitgevoerd, dan vink je deze af. DELEN Deel je checklist met je (ver)huisgenoot. Samen met je partner, je kinderen of huisgenoot dezelfde checklist bijhouden. ADRESWIJZIGINGEN Een handig overzicht van bedrijven, personen en instellingen aan wie je je nieuwe adres moet doorgeven. Denk..
Cargo Care is een Erkende Verhuizer in Zuid-Limburg en de nabije omgeving. We waarborgen transparantie, vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Hierdoor is elk transport en elke verhuizing bij ons in vertrouwde handen. Wij zijn pas tevreden als..
Cargo Care is een Erkende Verhuizer in Zuid-Limburg en de nabije omgeving. We waarborgen transparantie, vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Hierdoor is elk transport en elke verhuizing bij ons in vertrouwde handen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en met onze handige verhuis app kunt u uw verhuizing nog beter voorbereiden en zult u nog tevredener zijn over uw verhuizing. Met de app weet je tijdens alle fases van je verhuizing wat je moet doen en kun je zelf ook taken toevoegen, naast de handige taken en aandachtspunten die de app al voor je aangemaakt heeft, waaronder: - Een verhuisofferte aanvragen - Verhuisverlof bij je werkgever aanvragen - Je internetaansluiting regelen - Meterstanden opnemen en noteren En heb je een taak uitgevoerd, dan vink je deze af. DELEN Deel je checklist met je (ver)huisgenoot. Samen met je partner, je kinderen of huisgenoot dezelfde checklist bijhouden. ADRESWIJZIGINGEN Een handig overzicht van bedrijven, personen en instellingen aan wie je je nieuwe adres moet doorgeven. Denk aan - Je tandarts - School van je kinderen - Je verzekeraar - Abonnementen op tijdschriften..
Bas verhuis-app is speciaal ontwikkeld voor verhuizers en taxateurs, en biedt een naadloze ervaring om je werkzaamheden efficiënt en georganiseerd te houden. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en handige functies wordt het managen van je dagelijkse taken..
Bas verhuis-app is speciaal ontwikkeld voor verhuizers en taxateurs, en biedt een naadloze ervaring om je werkzaamheden efficiënt en georganiseerd te houden. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en handige functies wordt het managen van je dagelijkse taken een fluitje van een cent: Digitale werkbonnen: Bekijk op welke klus je moet werken en krijg direct toegang tot alle benodigde informatie. Taxatietool: Maak nauwkeurige taxaties met de geïntegreerde taxatietool, speciaal ontworpen voor taxateurs in de verhuisbranche. Gegevens doorgeven: Registreer gemakkelijk gewerkte uren, eventuele schades en wijzigingen, rechtstreeks vanuit de app. Chatfunctie: Communiceer moeiteloos met je kantoor en blijf op de hoogte van belangrijke updates en wijzigingen. Nieuwsberichten: Mis nooit belangrijke informatie dankzij het laatste nieuws van kantoor. De Bas-app is ontworpen om het werk van verhuizers, verhuispersoneel en taxateurs soepel en efficiënt te laten verlopen. Download nu en ervaar zelf het verschil dat Bas kan maken voor jou en je verhuisbedrijf!

Bas medewerker app App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website