INFORMATION

Updated:
Version:
1.3
Size:
10.2 MB
Category:
Utilities
Required:
iOS
Rating:
2
Publish:
2016-04-05
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

Bu uygulama Apple tarafından AppleWatch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi. - Küçük düzeltmeler yapıldı. - Diğer uygulamalarımız (hediye paketi simgesi) ekranı güncellendi.

Konuşan Saat LITE App SCREENSHOT

【图】Konuşan Saat LITE(截图1)【图】Konuşan Saat LITE(截图2)【图】Konuşan Saat LITE(截图3)

Konuşan Saat LITE App DESCRIPTION

Konuşan Saat (uygulama kapalıyken de) size her saat başı (hatta isterseniz yarım saatte bir) Türkçe konuşarak saati hatırlatır.

EK ÖZELLİKLER;
– Uygulamaya giriş yapıldığında o anki saati sesli olarak söyler.
– Arkaplan ve saat üzerine dokunarak renkleri ayarlanabilir.
– Hangi saatleri söylemesini istediğinizi seçebilirsiniz (örn.09:00-22:00 arası)
– Insan sesinden farklı uyarı tipleri seçebilirsiniz. (örn.beep)

////////////////////
// LÜTFEN OKUYUN:
////////////////////
√ Bu bir ALARM uygulaması DEĞİLDİR, uygulamanın işlevi SADECE telefonunuza saat başı (isterseniz yarım saatte bir) otomatik olarak SAATİ TÜRKÇE SESLENDİRME özelliği eklemesidir.
√ Saatlerin ileri alınmasından sonra hatalı saat uyarısı yapıldığını söyleyen kullanıcılar, lütfen uygulamanın ayarlar ekranına girerek tekrar ‘Kaydet’ yapsınlar, sorun düzelecektir.

* Internet bağlantısı GEREKTIRMEZ.

◆ YORUMLARA cevap verme şansımız BULUNMAMAKTADIR ‘sorusor.UfukMarmara.com’ adresinden DESTEK ALABİLİRSİNİZ. Teşekkürler.

> Diğer Ufuk MARMARA uygulamalarından bazıları;
———————————————–
√ Ezan ALARMI (Namaz vakitlerinde sesli uyarı +20 uygulama)
√ İslami Yarışma
√ Namaz ve Türkçesi
√ Esma Zikir
√ Salavat Getir (Salavat getirmeyi hatirlatir)
√ Kur’an Fihristi
√ Kur’an Anlatıyor. (Sesli)
√ Sesli Kuran Türkçe (Sesli Türkçe Kur’an Meali)
√ Kur’an da Dua (Sesli)
√ Hadis Fihristi,
√ Sesli UMRE Rehberi
√ Konuşan Saat PRO
√ Günün Ücretsizi

SIMILAR to Konuşan Saat LITE App

Find accurate qibla direction
Qibla Finder will help our fellow Muslims across the world to find the true direction of Al-Kaaba for their daily prayers. The app automatically detects your location and based on it, it will dynamically calculate the qibla direction. All you need to do is rotate your device horizontally in order to position the green arrow on the map to the shown green target degree. • Very simple and intuitive use • Very accurate and dynamic calculation of the qibla direction • Displays the current direction and the direction to Al-Kaaba in degrees from true north • No internet connection needed • Also works in airplane mode The app also contains a live stream to Al-Kaaba! (Internet connection needed)
Uygulama ile namaz vakitlerinden kütüphaneye, ortak hatim ve okumalara kadar bir takım özellikle akıllı telefonunuza geliyor. Tavsiyeleriniz ve geri bildirimlerinizle hem geliştirilecek hem genişletilecek olan bu uygulama, İsmailağa DerneğiBT (Bilgi Teknolojileri) tarafından tüm platformlar için sunulmaktadır...
Uygulama ile namaz vakitlerinden kütüphaneye, ortak hatim ve okumalara kadar bir takım özellikle akıllı telefonunuza geliyor. Tavsiyeleriniz ve geri bildirimlerinizle hem geliştirilecek hem genişletilecek olan bu uygulama, İsmailağa DerneğiBT (Bilgi Teknolojileri) tarafından tüm platformlar için sunulmaktadır. Lütfen uygulamalarımıza oy vererek destek olmayı unutmayınız. İsmailağa Mobil Uygulaması İçeriği: - GPS ve El ile Konum Belirleme - Namaz Vakitleri - Kıble Pusulası - Yakındaki Camileri Bulma - Kütüphanede Önemli Eserler - Zikirler ve Hatimler (Yalnız veya Ortak) - Kur'ân-ı Kerîm - Zikirmatik, Hazır Zikirler - Ortak Duâlar - Dînî Günler, İmsâkiye - Hicrî-Mîlâdî Dönüştürücü - Kazâ Tâkibi, Otomatik Kazâ Tâkibi - Mekke'den Canlı Yayın - 5 Günlük Hava Durumu ve dahası Uygulamayı kurduğunuzda telefonunuzun GPS özelliğini açık tutarak namaz vakitleri için otomatik konum almasını sağlayabilirsiniz. İsmailağa Mobil uygulaması ile ortak hatimlere katılabilr, siz de yeni hatimler açabilirsiniz. Uygulama içerisinde yer alan kütüphaneden ücretsiz olarak kitapları okuyabilirsiniz. Yakındaki camileri görebilir, namaz vakitlerinde İsmailağa Ezanı ile uyarı alabilirsiniz. Uyglama içeriği zaman zaman geri bildirimleriniz ve tavsiyeleriniz ile güncellenmektedir. İsmailağa Mobil Uygulaması İsmailağa DerneğiBT (Bilgi Teknolojileri) Birimi tarafından tüm platformlar için sunulmaktadır. İsmailağa Derneği, yepyeni..
Sınırsız sayıda zikir ekleyip , çekebilir, daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. - Her zikir için ayrı ayrı kalınan yeri otomatik olarak kayıt eder. - Sınırsız zikir eklenebilir. - Atanan sayaça ulaşıldığında sistem farkli bir ses..
Sınırsız sayıda zikir ekleyip , çekebilir, daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. - Her zikir için ayrı ayrı kalınan yeri otomatik olarak kayıt eder. - Sınırsız zikir eklenebilir. - Atanan sayaça ulaşıldığında sistem farkli bir ses ve titreşim ile uyarı verir. - Sesli ve sessiz modda kullanılabilir.
Hayatımıza bir anda giren Karekod’un bize sağladığı en temel özelliklerden biri bilgi paylaşımını hızlandırmasıdır. Bir dergi ilanında veya yolda yürürken dikkatinizi çeken bir ilan, bilgilendirme yazısı, web sitesi linki veya iletişim bilgisi (harita,telefon…) vb. bilgileri not..
Hayatımıza bir anda giren Karekod’un bize sağladığı en temel özelliklerden biri bilgi paylaşımını hızlandırmasıdır. Bir dergi ilanında veya yolda yürürken dikkatinizi çeken bir ilan, bilgilendirme yazısı, web sitesi linki veya iletişim bilgisi (harita,telefon…) vb. bilgileri not etmek veya aklınızda tutmak yerine akıllı mobil cihazınıza yükleyeceğiniz Karekod Oku uygulama ve kamerası sayesinde bu bilgiyi hemen kayıt altına alabilir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında karekod veya QR kod için dijital dünyadaki bilgi paylaşımını hızlandırmanın en etkin görsel unsurlarından biri olarak kabul edebiliriz. Karekod Nedir? Karekod (2 boyutlu kod ya da matrix kod), klasik ve tek boyutlu barkodlardan farklı olarak her iki yönde de veri depolayabilen, bu sebeple normal barkodlara göre çok daha fazla veri saklama kapasitesine sahip yeni nesil barkodlardır. QR Kod, DataMatrix kod ve Aztek Kod karekodların en bilinenleridir. Bunlardan QR Kod, geleneksel barkod türlerine göre birçok avantaja sahiptir: QR Kod, Japon Kanji dahil olmak üzere herhangi bir dilde çok daha fazla miktarda harf ve sayı barındırabilir Küçük çıktı boyutu: QR Kod boyutu geleneksel barkodların 1/10’u kadar küçük olabilir. Her yönden okunabilir: Her yönden tarama özelliği, QR Kod’un daha..
Digiturk Onlineİşlemlerle hayatınızı kolaylaştırın! Şifreniz yoksa bile İlk Defa Giriş menüsündenşifrenizi kolayca oluşturabilir,online işlemlere telefonunuzdan hızlıca giriş yapabilir,çağrı merkezini aramadan işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Online İşlemler ilefaturalarınızı sorgulayabilir, ödeyebilir, otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Ayrıca üyeliğinize paket ekleyip..
Digiturk Onlineİşlemlerle hayatınızı kolaylaştırın! Şifreniz yoksa bile İlk Defa Giriş menüsündenşifrenizi kolayca oluşturabilir,online işlemlere telefonunuzdan hızlıca giriş yapabilir,çağrı merkezini aramadan işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Online İşlemler ilefaturalarınızı sorgulayabilir, ödeyebilir, otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Ayrıca üyeliğinize paket ekleyip düşürebilir, salonlardan film veya maç satın alabilir, uzaktan kayıt opsiyonu ile siz evde olmadan izlemek istediğiniz programları Digiturk kutunuza kaydedebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak daha birçok işlem Digiturk Online’da Online işlemler uygulamasını yükledikten sonra, üyelik numaranız, cep telefonunuz, e-posta adresiniz ya da T.C. kimlik numaranız veşifreniz ile Digiturk Onlineİşlemlere giriş yapabilirsiniz. Online İşlemler mobil uygulamamızı değerli görüş ve önerileriniz doğrultusunda geliştirmeye devam ediyoruz, her türlü görüş ve önerinizi iletişim formu,https://www.facebook.com/Digiturk/, https://twitter.com/digiturk?lang=trüzerinden bize iletebilirsiniz. Neler Yapabilirsiniz? Kişisel bilgilerinizi değiştirebilir, güncelleyebilir, PIN kodunuzu sıfırlayabilir, Bildirimlerim menüsü ile size özel kampanyaları takip edebilir, Paket satın alabilirsiniz. Teknik servis bilgilerinize ulaşabilir,teknik servis çağırabilir, Salonlardan film ve maç satın alabilir, Fatura ödeyebilir, ödeme talimatı verebilir, DigiAvantaj hak edişlerinizi takip edebilir, Uzaktan kayıt emri verebilirsiniz.
"Uygulama için teşekkür etmek istiyorum kısa ve öz rabbim inşallah çektiğim her zikir için size de bir sevab yazar severek kullanıyorum gayet güzel harikasınız ALLAH'a emanet olun." "ZİKİR MATİK İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.. ALLAH BİN KERE RAZI..
"Uygulama için teşekkür etmek istiyorum kısa ve öz rabbim inşallah çektiğim her zikir için size de bir sevab yazar severek kullanıyorum gayet güzel harikasınız ALLAH'a emanet olun." "ZİKİR MATİK İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.. ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN.." "Allah razısı olsun, emeğinize sağlık teşekkürler." "Zikirmatik bugün kullanmaya başladım ve gayet başarılı buldum. Ben görme engelliyim ve VoiceOver ile uygulamanız gayet erişilebilir. " Ve yüzlerce diğer güzel yorum ve öneriniz için teşekkürler. Zikirmatik tamamen ücretsiz ve hiç bir kâr amacı olmayan bir uygulama. İnanın edeceğiniz bir dua, buraya yazacağınız bir güzel yorum, bir teşekkür e-postası her şeyden daha değerli. İstekleri elimden geldiğince, vakit buldukça ekliyor, daha iyi hale getirmeye çalışıyorum. Ara sıra gerek benden, gerek güncellemelerden kaynaklı sorunlar yaşanıyor. Herhangi bir şekilde sizi etkiledi ise, hakkınızı helal edin. Allah'ın selamı üzerinize olsun. Zikirmatik uygulaması ile günlük tesbihlerinizi çekebilir, kaldığınız yerden devam edebilir ve tek tuş ile sayacınızı sıfırlayabilirsiniz. Uygulamamız sayesinde telefonunuz ile günlük tesbihatlarınızı her yerde rahatça yapabileceksiniz. Gelen istekler neticesinde titreşim ve sesle uyarı özellikleri eklendi. Ayarlar sayfasından titreşim ve ses özelliklerini aktif edebilirsiniz. Lütfen uygulamanın gelişimi için bize yazmayı ihmal..
This app generates sounds between frequencies 822 Khz that annoys and keeps mosquitos away. Features: - Easy to use, simple user interface. - You can switch between frequencies or use automatic mode. - You can set..
This app generates sounds between frequencies 822 Khz that annoys and keeps mosquitos away. Features: - Easy to use, simple user interface. - You can switch between frequencies or use automatic mode. - You can set timer up to 1 hour for auto power off. Notes: - Do not listen music while using this app. - Be sure that your phone's volume is on, otherwise app may not work.
Türksat Kablo Mobil işlem merkezi ile Türksat Kablo Hizmetleri online işlemler web sitesi olan online.turksatkablo.com.tr adresinden kullanabileceğiniz pek çok hizmetten mobil olarak da faydalanabilirsiniz. Uygulamayı kullanabilmek için Türksat Online İşlemler Şifresi sahibi olmalısınız. Türksat Online İşlemler..
Türksat Kablo Mobil işlem merkezi ile Türksat Kablo Hizmetleri online işlemler web sitesi olan online.turksatkablo.com.tr adresinden kullanabileceğiniz pek çok hizmetten mobil olarak da faydalanabilirsiniz. Uygulamayı kullanabilmek için Türksat Online İşlemler Şifresi sahibi olmalısınız. Türksat Online İşlemler Şifrenizi online.turksatkablo.com.tr adresinden veya 4440126 no’lu çağrı merkezimizden temin edebilirsiniz. SUNDUĞUMUZ HİZMETLER Kullanıcı İşlemleri - Bilgi Güncelleme - Bildirim Tercihleri - Veri İşleme İzni - Şifre Değiştirme Fatura İşlemleri - Anlık Borç - E-Fatura - Fatura Sorgulama - Fatura Ödeme Hizmet İşlemleri - Mevcut Hizmetler - Hizmet Satın Al - Detaylı Fatura Durumu - Kampanya Bilgileri - Kota Takip Yardım - İletişim Bilgileri - Arıza Bildirimi & Bölgesel Arızalar & Arıza Kayıtları - Sık Sorulan Sorular
Hac ve Umre ile ilgili detaylı bilgiler içeren iPhoneiPad uygulamasıdır. İçerik metin ve video formatındadır. > KAYNAK: T.C.Diyanet İşleri Başkanlığı İçerdiği bilgilerin ana başlıkları; - Hac Bilgi - Umre Bilgi - Mekke Ziyaret Yerleri - Medine..
Hac ve Umre ile ilgili detaylı bilgiler içeren iPhoneiPad uygulamasıdır. İçerik metin ve video formatındadır. > KAYNAK: T.C.Diyanet İşleri Başkanlığı İçerdiği bilgilerin ana başlıkları; - Hac Bilgi - Umre Bilgi - Mekke Ziyaret Yerleri - Medine Ziyaret Yerleri - Tavaf Duaları - Sa'y Duları - Hac Sözlüğü - Videolarla Hac Eğitimi - Ayetler - Hadisler - Hutbeler - Makaleler √ Uygulama (videolar kısmı hariç) yüklendikten sonra internet bağlantısı gerektirmez. > Uygulama ile ilgili istek ve şikayetlerinizi 'mail@UfukMarmara.com' adresine yazabilirsiniz. > Diğer ÜCRETSİZ uygulamalarımız için; 'iphone.UfukMarmara.com' adresine bakabilirsiniz. - Ufuk MARMARA uygulamalarından bazıları; √ Ezan ALARMI (Namaz vakitlerinde sesli uyarı +20 uygulama) √ TAM İSLAM (Birçok ücretsiz uygulama bir arada) √ İslami Bilgi Yarışması √ Namaz ve Türkçesi √ Esma Zikir √ Salavat Getir (Salavat getirmeyi hatirlatir) √ Kur'an Fihristi √ Sesli Kuran Türkçe (Sesli Türkçe Kur'an Meali) √ Kur'an da Dua (Sesli) √ Hadis Fihristi, √ Sesli UMRE Rehberi √ Konuşan Saat PRO √ Günün Ücretsizi √ Günün Sözü √ Günün Ayeti √ Günün Hadisi
Turkish Hadith Index. -- Bu uygulama, çeşitli konu ve sorular hakkında derlenmiş 7300 adet Hadise kolayca ulaşmanızı sağlamak amacı ile hazırlanmıştır. Ayrıca uygulama Peygamber efendimizin ve sahabelerin hayatlarını da detaylı olarak içermektedir. (Uygulamanın çalışması için internet..
Turkish Hadith Index. -- Bu uygulama, çeşitli konu ve sorular hakkında derlenmiş 7300 adet Hadise kolayca ulaşmanızı sağlamak amacı ile hazırlanmıştır. Ayrıca uygulama Peygamber efendimizin ve sahabelerin hayatlarını da detaylı olarak içermektedir. (Uygulamanın çalışması için internet bağlantısı gerekmez.) Uygulamanın Genel Özellikleri; * 7300 Hadise sıralı olarak ulaşabilme. * Hadislerde serbest arama. * Hadislerin konu başlıkları altında indexlenmiş hali ve bunlar arasında arama yapabilme. * Peygamber Efendimizin Hayatının detaylı anlatımı. * Sahabelerin Hayatı. * Tüm bölümlerde son okuduğunuz yere işaret koyup, daha sonra buradan devam edebilme özelliği. Not: * Peygamber Efendimizin Hayatı diyanet.gov.tr'den alınmıştır, katkılarından dolayı teşekkür ederiz. * Uygulama hakkındaki görüş ve önerileriniz için; 'cerkezcam@gmail.com' adresine yazabilirsiniz. == > Bu iPhone uygulaması 'ÇAM MÜHENDİSLİK / Çerkez ÇAM' için Ufuk MARMARA tarafından yapılmıştır. www.UfukMarmara.com ==
Sesli Umre Rehberi Nedir? Umre ibadeti süresince yapılacak niyetlerin, daha sonrasında umre ibadetini yaparken okunması gerekli ve okunması makbul olan duaların stüdyo ortamında seslendirilerek umre yolcularının eksiksiz ve bilinçli olarak umrelerini tamamlayabilmeleri için cep telefonlarından dinleyebilecekleri..
Sesli Umre Rehberi Nedir? Umre ibadeti süresince yapılacak niyetlerin, daha sonrasında umre ibadetini yaparken okunması gerekli ve okunması makbul olan duaların stüdyo ortamında seslendirilerek umre yolcularının eksiksiz ve bilinçli olarak umrelerini tamamlayabilmeleri için cep telefonlarından dinleyebilecekleri şekilde İspatur tarafından yapılmış sesli bir uygulamadır. İçerisinde umrenin yapılışı, ihram, tavaf, sa’y ve umre süresince yapılacak niyetler ve dualar bulunmaktadır. Dinleyeceğiniz dua ve niyetlerin hem Arapça okunuşu hem de Türkçe anlamları bulunmaktadır. Ses kayıtları tekrar edebileceğiniz şekilde yapılmıştır. Sesli Umre Rehberinin Amacı Nedir? Umre yolcuları; Umre ibadeti süresince yanlarında rehberler bulunmakta olup rehberler eşliğinde ibadetlerini yapmaktadırlar. Umre ibadeti esnasında her zaman rehberler size yardımcı olamamaktadır. Bir örnek olarak Tavaf ve Sa’yin yapılışları rehber eşliğinde yapılmakta fakat yapılan dualar ve yalvarışlar kişinin kendisi tarafından yapılmaktadır. Rehberlerin duaları yüksek sesle söyleyip umrecilerin tekrar etmesi gibi bir durum binlerce umrecinin aynı anda tavaf ve sa’y yaptığından dolayı mümkün olmamaktadırTavaf, sa’y vb. ibadetlerin yapılışında yardımcı olması açısından Sesli Umre Rehberi uygulamasını geliştirdik Yapacağınız ibadet ve ziyaretlerin kabul ve makbul olması dileğiyle hayırlı ibadetler dileriz == > Bu iPhone uygulaması "İSPATUR" için Ufuk MARMARA tarafından yapılmıştır. www.UfukMarmara.com ==
Türkçe sesli Kıble Bulucu
Qibla Compass with sound effects. -- Dünyanın herhangi bir yerinden iPhone, iPad veya iPod kullanarak Kabe'nin yönünü ve uzaklığını tayin etmeye yarar. Uygulama görme engellilerin de rahat kullanabilmesi için 'Türkçe Sesli' bilgi ve uyarılar içerir. ◆ Pusula donanımı içeren (3GS ve sonrası) cihazlarda çalışır. ◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆ Doğru kullanım için internet erişimi ile konum servisleri açık konumda olmalı ve manyetik alanlardan uzak tutulmalıdır. ◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆ - Görsel için; Zeki Özek'e teşekkürler. ◆ Yorumlara cevap verme şansımız bulunmamaktadır 'sorusor.UfukMarmara.com' adresinden destek alabilirsiniz. Teşekkürler. > Diğer Ufuk MARMARA uygulamalarından bazıları; √ Ezan ALARMI (Namaz vakitlerinde sesli uyarı +45 dini uygulama) √ Adhan 8 (iOS8 widget, 4 dilde sesli namaz vakit uyarıcı) √ Tam İslam (Namaz vakitlerinde sesli uyarı ve birçok ücretli uygulama bir arada) √ Günün Ayeti √ Namaz ve Türkçesi √ Esma Zikir √ Salavat Getir (Salavat getirmeyi hatirlatir) √ Kur'an Fihristi √ Sesli Kuran Türkçe (Sesli Türkçe Kur'an Meali) √ Kur'an da Dua (Sesli) √ Hadis Fihristi, √ Sesli UMRE Rehberi √ Günün Ücretsizi
iPhone, iPad ve Apple Watch cihazlarınızda sınırsız sayıda zikir ekleyip , çekebilir, daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Uygulamanın Diğer Özellikleri; - Arka planda çalışır. - Her zikir için ayrı ayrı kalınan yeri otomatik olarak kayıt..
iPhone, iPad ve Apple Watch cihazlarınızda sınırsız sayıda zikir ekleyip , çekebilir, daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Uygulamanın Diğer Özellikleri; - Arka planda çalışır. - Her zikir için ayrı ayrı kalınan yeri otomatik olarak kayıt eder. - Sınırsız zikir eklenebilir. - Atanan sayaça ulaşıldığında sistem farkli bir ses ve titreşim ile uyarı verir. - Esma zikir listesini içerir. - Sesli ve sessiz modda kullanılabilir. - Geniş zikir metni görüntüleme alanı. - iPhone, iPhoneX ekran desteği. - iPad desteği. - Apple Watch desteği. - Uygulama yüklendikten sonra internet bağlantısı gerektirmez. ◆ Yorumlara cevap verme şansımız bulunmamaktadır 'sorusor.UfukMarmara.com' adresinden destek alabilirsiniz. Teşekkürler. ◆ Diğer Ufuk MARMARA uygulamalarından bazıları; √ Ezan ALARMI (Namaz vakitlerinde sesli uyarı +45 uygulama) √ Adhan 8 / Ezan 8 (iOS8 için özel namaz uyarıcı) √ İslami Yarışma √ Namaz ve Türkçesi √ Esma Zikir √ Salavat Getir (Salavat getirmeyi hatirlatir) √ Kur'an Fihristi √ Kur'an Anlatıyor. (Sesli) √ Sesli Kuran Türkçe (Sesli Türkçe Kur'an Meali) √ Kur'an da Dua (Sesli) √ Hadis Fihristi, √ Sesli UMRE Rehberi √ Konuşan Saat PRO √ Günün Ücretsizi
Kur'an Anlatıyor Bu uygulamada aşağıdaki konularda derlenmiş Kur'an-ı Kerim'den ayetleri SESLİ ve yazılı olarak bulabilirsiniz. * Adalet * Sabır * İyilik * Müminlerin özellikleri * Tevekkül ★ Seslendiren : AHMET DENİZ NOTLAR: ★ Ses dosyaları www.hasenat.net'in..
Kur'an Anlatıyor Bu uygulamada aşağıdaki konularda derlenmiş Kur'an-ı Kerim'den ayetleri SESLİ ve yazılı olarak bulabilirsiniz. * Adalet * Sabır * İyilik * Müminlerin özellikleri * Tevekkül ★ Seslendiren : AHMET DENİZ NOTLAR: ★ Ses dosyaları www.hasenat.net'in izni ile kullanılmıştır, teşekkür ederiz. ★ Meal : Uludağ Üniversitesi İslam Hukuku Öğr. Üyesi Prof. Dr. Hamdi DÖNDÜREN ☆ Uygulama ile ilgili istek ve şikayetlerinizi 'mail@UfukMarmara.com' adresine yazabilirsiniz. ★ Diğer Ufuk MARMARA uygulamalarından bazıları; √ Ezan ALARMI (Namaz vakitlerinde sesli uyarı +20 uygulama) √ İslami Yarışma (İslami bilgi yarışması) √ Günün Ayeti √ Namaz ve Türkçesi √ Esma Zikir √ Salavat Getir (Salavat getirmeyi hatirlatir) √ Kur'an Fihristi √ Sesli Kuran Türkçe (Sesli Türkçe Kur'an Meali) √ Kur'an da Dua (Sesli) √ Hadis Fihristi, √ Sesli UMRE Rehberi √ Konuşan Saat √ Günün Ücretsizi
Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v) 'in hayatı hakkında detaylı bilgiler içeren uygulamadır. > Uygulama yüklendikten sonra internet bağlantısı gerektirmez. > Yorumlara cevap verme şansımız bulunmamaktadır 'sorusor.UfukMarmara.com' adresinden destek alabilirsiniz. Teşekkürler. KAYNAK: T.C.Diyanet İşleri Başkanlığı > Diğer Ufuk..
Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v) 'in hayatı hakkında detaylı bilgiler içeren uygulamadır. > Uygulama yüklendikten sonra internet bağlantısı gerektirmez. > Yorumlara cevap verme şansımız bulunmamaktadır 'sorusor.UfukMarmara.com' adresinden destek alabilirsiniz. Teşekkürler. KAYNAK: T.C.Diyanet İşleri Başkanlığı > Diğer Ufuk MARMARA uygulamalarından bazıları; √ Ezan ALARMI (Namaz vakitlerinde sesli uyarı +20 uygulama) √ İslami Yarışma √ Namaz ve Türkçesi √ Esma Zikir √ Salavat Getir (Salavat getirmeyi hatirlatir) √ Kur'an Fihristi √ Kur'an Anlatıyor. (Sesli) √ Sesli Kuran Türkçe (Sesli Türkçe Kur'an Meali) √ Kur'an da Dua (Sesli) √ Hadis Fihristi, √ Sesli UMRE Rehberi √ Konuşan Saat PRO √ Günün Ücretsizi
Basit ve Geniş Kapsamlı olmak üzere 2 farklı derecede 'Dini Kavramlar' listesi ve açıklamalarını içerir. √ Uygulama yüklendikten sonra internet bağlantısı gerektirmez. > Uygulama ile ilgili istek ve şikayetlerinizi 'mail@UfukMarmara.com' adresine yazabilirsiniz. > Diğer ÜCRETSİZ uygulamalarımız..
Basit ve Geniş Kapsamlı olmak üzere 2 farklı derecede 'Dini Kavramlar' listesi ve açıklamalarını içerir. √ Uygulama yüklendikten sonra internet bağlantısı gerektirmez. > Uygulama ile ilgili istek ve şikayetlerinizi 'mail@UfukMarmara.com' adresine yazabilirsiniz. > Diğer ÜCRETSİZ uygulamalarımız için; 'iphone.UfukMarmara.com' adresine bakabilirsiniz. - Ufuk MARMARA uygulamalarından bazıları; √ Ezan ALARMI (Namaz vakitlerinde sesli uyarı +30 uygulama) √ Günün Duası √ Günün Sorusu √ Günün Ücretsizi √ Günün Sözü √ Günün Hadisi √ Günün Ayeti √ TAM İSLAM (Birçok ücretli uygulama bir arada) √ İslami Bilgi Yarışması √ Namaz ve Türkçesi √ Esma Zikir √ Salavat Getir (Salavat getirmeyi hatirlatir) √ Kur'an Fihristi √ Sesli Kuran Türkçe (Sesli Türkçe Kur'an Meali) √ Kur'an da Dua (Sesli) √ Hadis Fihristi, √ Sesli UMRE Rehberi √ Konuşan Saat PRO
Söylemesi zor tekerlemeleri, uygulama sizin yerinize söylüyor. Acaba siz de söyleyebilecek misiniz? İki ayrı zorluk derecesinde yüzlerce tekerleme, 3 ayrı hızda seslendiriliyor. İster sende söylemeyi dene, ister dinle eğlen. ◆ Diğer uygulamalarımız için: http://iphone.UfukMarmara.com adresine bakabilirsiniz.
Söylemesi zor tekerlemeleri, uygulama sizin yerinize söylüyor. Acaba siz de söyleyebilecek misiniz? İki ayrı zorluk derecesinde yüzlerce tekerleme, 3 ayrı hızda seslendiriliyor. İster sende söylemeyi dene, ister dinle eğlen. ◆ Diğer uygulamalarımız için: http://iphone.UfukMarmara.com adresine bakabilirsiniz.
This application contains 18 different Islamic voice. > write to us: mail@UfukMarmara.com ◆ Our Other Applications in English √ Adhan INTERNATIONAL √ Index of Quran
This application contains 18 different Islamic voice. > write to us: mail@UfukMarmara.com ◆ Our Other Applications in English √ Adhan INTERNATIONAL √ Index of Quran

Konuşan Saat LITE App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website