INFORMATION

Updated:
Version:
2.1
Size:
37.1 MB
Category:
Education
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2020-08-16
Price:
$0.99
Developer:

WHAT'S NEW

Optimisation of translations

Lassa goes shopping App SCREENSHOT

【图】Lassa goes shopping(截图1)【图】Lassa goes shopping(截图2)【图】Lassa goes shopping(截图3)

Lassa goes shopping App DESCRIPTION

Lassa is shopping. Reading, telling and looking for groceries in the stores.
Play the Cash Register game. Buy your groceries and pay with coins. Play the Balance scale game. Stimulate simple math skills in a fun way. In various translations (Frisian, Gronings, Dutch, French, Spanish and English).

SIMILAR to Lassa goes shopping App

Deze reeks oefeningen volgen de leesmethode Veilig Leren Lezen van uitgeverij Zwijsen (een veelgebruikte leesmethode in België en Nederland). Deze 15 reeksen van elk 10 zinnen en 10 woorden kunnen gemaakt worden vanaf AVI-niveau 3. Lees..
Deze reeks oefeningen volgen de leesmethode Veilig Leren Lezen van uitgeverij Zwijsen (een veelgebruikte leesmethode in België en Nederland). Deze 15 reeksen van elk 10 zinnen en 10 woorden kunnen gemaakt worden vanaf AVI-niveau 3. Lees eerst alle woorden. Lees daarna de zin en sleep het passende woord bij de zin. Ik heb deze oefeningen gemaakt steunend op mijn 25 jaar ervaring als leerkracht 1ste leerjaarBilliau Danny.
Met losse zinsdelen een zin kunnen vormen. Er zijn 15 reeksen met elk 10 zinnen en 5 zinsdelen en 5 reeksen met 6 zinsdelen (200 zinnen). Drag- en dropoefeningen. Deze reeks oefeningen volgen de leesmethode Veilig..
Met losse zinsdelen een zin kunnen vormen. Er zijn 15 reeksen met elk 10 zinnen en 5 zinsdelen en 5 reeksen met 6 zinsdelen (200 zinnen). Drag- en dropoefeningen. Deze reeks oefeningen volgen de leesmethode Veilig Leren Lezen van uitgeverij Zwijsen (een veelgebruikte leesmethode in België en Nederland). Ik heb deze oefeningen gemaakt steunend op mijn 25 jaar ervaring als leerkracht 1ste leerjaar. Alle oefeningen worden visueel ondersteund. De oefeningen kunnen best gemaakt worden vanaf AVI-niveau 2. Billiau Danny.
Deze reeks dictee- & letteroefeningen volgen de leesmethode Veilig Leren Lezen van uitgeverij Zwijsen (een veelgebruikte leesmethode in België en Nederland). Deze 10 reeksen van elk 15 mmkm- & mkmm-woorden (samen 150 woorden) kunnen gemaakt worden..
Deze reeks dictee- & letteroefeningen volgen de leesmethode Veilig Leren Lezen van uitgeverij Zwijsen (een veelgebruikte leesmethode in België en Nederland). Deze 10 reeksen van elk 15 mmkm- & mkmm-woorden (samen 150 woorden) kunnen gemaakt worden vanaf AVI-niveau 3. Klik eerst op de kleine luidspreker en luister naar het woord. Sleep dan de letters naar de juiste vakjes. SLEEP NIET supersnel !!! (sommige tablets werken wat trager door de vele gegevens). Bij fout hoor je het woord uitgesproken met afzonderlijke letters. Verbeter. Leerlingen van 1ste leerjaar/groep 3 zien de klanken 'aa, au, ee, eu, ie, ij, oo, oe, ou, uu, ui’ als 1 letter !!! Na elke reeks van 15 woorden kunnen de lezertjes als beloning een puzzel van 12 stukjes oplossen. Ik heb deze oefeningen gemaakt steunend op mijn 25 jaar ervaring als leerkracht 1ste leerjaarBilliau Danny.
Deze app bevat 30 reeksen van 10 woorden, dus 300 woorden. Dit is geen leesoefening, wel een woordenschatoefening. De oefeningen zijn bedoeld voor kleuters en/of anderstaligen. Ik heb deze oefeningen gemaakt steunend op mijn 25-jarige ervaring..
Deze app bevat 30 reeksen van 10 woorden, dus 300 woorden. Dit is geen leesoefening, wel een woordenschatoefening. De oefeningen zijn bedoeld voor kleuters en/of anderstaligen. Ik heb deze oefeningen gemaakt steunend op mijn 25-jarige ervaring in het 1ste leerjaar. Billiau Danny.
Kinderen leren lezen door letters te verklanken en ze samen tot een woord te voegen (hakken-plakken). Met deze app kunnen kinderen een stapje verder! Woordwiel 2 is een vervolg-app. Hierbij worden de clusters aangeboden zoals -lf..
Kinderen leren lezen door letters te verklanken en ze samen tot een woord te voegen (hakken-plakken). Met deze app kunnen kinderen een stapje verder! Woordwiel 2 is een vervolg-app. Hierbij worden de clusters aangeboden zoals -lf -rk en sch- schrEen trapje moeilijker dus waarbij er nog meer 'onzin-woorden' te maken zijn. De onzin-woorden stimuleren ook tot lezen. De app is niet bedoeld als spelling app, het gaat om het fonetisch verklanken. Als het kind een woord vindt dat wel bestaat, kan hij/zij er een foto bij maken. Net als bij deel 1. Gezamenlijk (gebruikers op dezelfde devices) bouwen alle gebruikers aan een tuin vol moeilijke en gevonden woorden. De app is op dit moment de enige app die helpt bij het leren verklanken van de klanken/letters om zo tot een woord te komen. De app (bedacht door leerkrachten) is goed thuis te gebruiken, als ook in de klas. Het leent zich prachtig voor een gezamenlijke opdracht als; Zet zoveel mogelijk woorden in je tuin met een p-, of met -en.
Het Leerkasteel is een applicatie voor kinderen van 6 tot 8 jaar oud. De kinderen leren lezen, leren rekenen en kunnen oefenen met spelling en woordenschat. Verder is de applicatie volledig naar wens in te stellen,..
Het Leerkasteel is een applicatie voor kinderen van 6 tot 8 jaar oud. De kinderen leren lezen, leren rekenen en kunnen oefenen met spelling en woordenschat. Verder is de applicatie volledig naar wens in te stellen, zodat de kinderen op hun eigen niveau kunnen werken en leren. U kunt instellen of de kinderen hele of halve uren moeten oefenen met klokkijken, of ze plussommen tot 10, 50 of 100 moeten maken en of ze woorden moeten naschrijven en bedenken. In deze versie zitten de volgende spelletjes: 1) Minsommen 2) Plussommen 3) Klokkijken 4) Lezen met memorie 5) Reeksen 6) Schrijven
Ben je net begonnen met leren lezen en schrijven en wil je de eerste woordjes goed leren spellen? Dan is dit een leuke oefen-app. Deze app bevat twaalf boekjes. De meeste boekjes bevatten 4 hoofdstukken met..
Ben je net begonnen met leren lezen en schrijven en wil je de eerste woordjes goed leren spellen? Dan is dit een leuke oefen-app. Deze app bevat twaalf boekjes. De meeste boekjes bevatten 4 hoofdstukken met ieder 6 oefeningen waarin je de zogenaamde "medeklinkerklinkermedeklinker"-woorden kan oefenen. De oefeningen zijn opgedeeld in: - Leren lezen - Leren overschrijven van de woorden. - Woord flitsen. - Het invullen van klinkers in de MKM woorden. (bijv. a of aa) - Het hele woord leren schrijven. - Dictee over de woorden uit het verhaal. Daarnaast heeft elk boekje ook drie dictee-toetsen, zodat je alle woordjes nog eens kan toetsen. Het leesniveau in deze app is AVI M3 (6 jaar met een half jaar leesonderwijs). De app maakt gebruik van een speciaal Nederlands toetsenbord die alle klanken in de Nederlandse taal groepeert. Hierdoor leer je eenvoudig de lettercombinaties en de verschillen in klank. Ook leer je dan beter begrijpen hoe de combinaties van de letters in de woorden worden toegepast. Direct na afloop maar ook op een later tijdstip, kan de leerkracht/ouder elke oefening nalopen..
HOE WERKT OKIDOKI ? De som (1+2) heeft een kleur, bijvoorbeeld groen. Zoek bij de antwoorden naar het juiste antwoord (3)van de groene som. Gevonden? Sleep nu ook een groen balletje naar dit antwoord (3) Som..
HOE WERKT OKIDOKI ? De som (1+2) heeft een kleur, bijvoorbeeld groen. Zoek bij de antwoorden naar het juiste antwoord (3)van de groene som. Gevonden? Sleep nu ook een groen balletje naar dit antwoord (3) Som (1+2) en antwoord )3) hebben dan dus allebei een groenballetje. Ga zo door tot je alle sommen hebt gemaakt. Met de nakijkknop controleer je of het klopt. ONDERWIJS APP Naast de app is er een papieren PDF bestand van deze opdrachten. Het PDF bestand bevat dezelfde oefeningen en sommen maar in een andere volgorde. Zijn zijn de papieren versie en de app een aanvulling op elkaar. Het PDF bestand is te downloaden via www.camelcaps.nl
'Mijn Portfolio voor iPad' is een echte onderwijs app! Maak in 5 stappen zelf een bijdrage voor in je portfolio map. De iPad is zo écht een digitaal middel ter ondersteuning van het onderwijs. STAP 1..
'Mijn Portfolio voor iPad' is een echte onderwijs app! Maak in 5 stappen zelf een bijdrage voor in je portfolio map. De iPad is zo écht een digitaal middel ter ondersteuning van het onderwijs. STAP 1 Maak een selfie STAP 2 Typ je naam STAP 3 Maak een foto van je werk waar je trots op bent STAP 4 Beoordeel je werk. Hoeveel sterren geef jij je eigen werk? STAP 5 Deel het gemaakte bestand via e-mail zodat het geprint kan worden. Stop de print in je portfolio map.
Zit je in groep 4 (leerjaar 2) en lees je al korte woordjes en krijg je nu op school les in het lezen en schrijven van langere woorden met één klinker (MMKMM-woorden)? Dan is dit een..
Zit je in groep 4 (leerjaar 2) en lees je al korte woordjes en krijg je nu op school les in het lezen en schrijven van langere woorden met één klinker (MMKMM-woorden)? Dan is dit een leuke oefen-app. Deze app bevat 18 boekjes. Ieder boekjes bevatten 4 hoofdstukken met ieder 6 oefeningen waarin je o.a. de zogenaamde "medeklinkermedeklinkerklinkermedeklinkermedeklinker"-woorden kan oefenen. Naast de MMKMM woorden kun je ook oefenen met woorden met 'sch', 'ch', 'ng', 'nk', 'aai', 'ooi', 'oei', 'uw', 'eeuw', 'ieuw' en woorden die eindigen met d of t. De oefeningen zijn opgedeeld in: - Leren lezen. - Leren overschrijven van de woorden. - Woord flitsen. - Het invullen van bijv medeklinkers in de MMKMM woorden. - Het hele woord leren schrijven. - Woorddictee met de woorden. Daarnaast heeft elk boekje ook drie dictee-toetsen, zodat je alle woordjes nog eens kan toetsen. Het leesniveau in deze app is AVI E3M4 (7 jaar met één jaar leesonderwijs). De app maakt gebruik van een speciaal Nederlands toetsenbord die alle klanken in de Nederlandse taal groepeert. Hierdoor leer je eenvoudig de lettercombinaties en..
Your Poppetto is not dressed up well. You can fix this by choosing the right item from your opponents closets. Who is first to dress up correct? Play the Kingsgame, choose a King, win as the..
Your Poppetto is not dressed up well. You can fix this by choosing the right item from your opponents closets. Who is first to dress up correct? Play the Kingsgame, choose a King, win as the King and win 3 points. Play Fool&King, win as the Fool, you loose a point, as King you win 3 points. Create your own Poppetto play set or choose from 8 in game themes. Dress your Poppetto for a poster or colouring page. - Suitable for 4 years and older. - A strategic game for 1, 2, 3 or 4 players. - 3 difficulty levels. - 3 type of games. - 8 different sets of themed clothes. - Play with your own created sets. - Create Poppetto posters and colouring pages to print. - Stimulates strategic thinking. Best of the Best! 5* Review: https://www.bestappsforkids.com/2017/poppetto-varia-review/
Collect step by step objects
Lassa's Garden contains two different games for children aged 4 years and older: the Kitchen Garden Game and the Tulip Game. You take steps in the garden and collect three or four of the same items (choose the number yourself) from the garden in your own box. You can also choose the type of to collect is fixed in advance or whether you determine that yourself in the game. In the garden are special objects. You can use these to help yourself or to hinder your opponent. Do you want to train your memory? Play the game in which the items in the garden are only visible for a moment. There is no advertising in the app. And once you've purchased the app, you don't need to make any further in-app purchases. There is no time pressure. What are you learning? Learn to look at details and similarities Development of eye-hand coordination Have fun with game To concentrate
For creative puzzles
Puzzle! 16 surprising and original puzzles. - Puzzles with recognizable objects and shapes. - Play with or without examples. - Make the puzzles easier or harder. - 4 difficulty levels. - Change the colors of the puzzle pieces. - Suitable for 2 years and older. - Draw your own puzzles! - Play with your own puzzles in the app. - Save your puzzles. Print and play with your own puzzle.
Reading, telling and playing
Lassa is shopping. Reading, telling and looking for groceries in the stores. Play the Cash Register game. Buy your groceries and pay with coins. Play the Balance scale game. Stimulate simple math skills in a fun way. In various translations (Frisian, Gronings, Dutch, French, Spanish and English).
Your poppetto is not dressed up well. You can fix this by choosing the right item from your opponents closets. Who is first to dress up correct? - Suitable for 4 years and older. - 3..
Your poppetto is not dressed up well. You can fix this by choosing the right item from your opponents closets. Who is first to dress up correct? - Suitable for 4 years and older. - 3 theme sets, Costumes, Sports and Party. - 16 sets of cloths in a theme. - 3 difficulty levels. - Stimulates strategic thinking.
Your poppet is not dressed up well. You can fix this by choosing the right item from your opponents closets. Who is first to dress up correct? - 3 themes, Winter, Ice Bears in Colors and..
Your poppet is not dressed up well. You can fix this by choosing the right item from your opponents closets. Who is first to dress up correct? - 3 themes, Winter, Ice Bears in Colors and Party. - 16 sets of clothes in a theme. - 3 difficulty levels. - Choose the poppets to play with. - Stimulates strategic thinking.
Your poppet is not dressed up well. You can fix this by choosing the right item from your opponents closets. Who is first to dress up correct? - For 1-4 players - Age 4 years and..
Your poppet is not dressed up well. You can fix this by choosing the right item from your opponents closets. Who is first to dress up correct? - For 1-4 players - Age 4 years and over - 3 themes, Dress Up, Valentine in Colors and Party - 16 sets of clothes in a theme - 3 difficulty levels - Choose the poppets to play with - Stimulates strategic thinking
Take care of the supplies!
Kings Trade is a challenging and exciting game about trading. The supplies in your castle are not in order. Fortunately, the trading boat comes by so that you can buy the stuff you need. To make money and to get rid of things you don't want, you sell to the boat. You also get money if your opponent buys something from the boat you placed on it. After 3 turnsit's a new trading day, the rooster crowsyou get new stuff in your castle. You can play this game with different variants. From very easy to very challenging. Play the "Good Stuff" game and you win by being the first to get everything right in your castle. Play the "Richest King" game. All coins and value of the items in the castle are added up. The winner is the richest player.
Editor’s Choice Award from Children's Technology Review! Part of the BEST FOR TWO PLAYERS apps at The New York Times.com! An original and tactical card game. Make winning combinations. -Singleplayer and multiplayer. -Create your own Tripletto..
Editor’s Choice Award from Children's Technology Review! Part of the BEST FOR TWO PLAYERS apps at The New York Times.com! An original and tactical card game. Make winning combinations. -Singleplayer and multiplayer. -Create your own Tripletto cards, by drawing or using a photo. -Save your own Tripletto cards in your photoalbum. -Exchange your Tripletto photocards with an other Tripletto player by email This game is developing spatial awareness, the arithmetic skills in addition and subtraction and strategic insight. The players learn to estimate their chances.
Who is first to dress up correct? A fun strategic game for 1, 2, 3 or 4 players. Your poppet is not dressed up well. You can fix this by choosing the right item from your..
Who is first to dress up correct? A fun strategic game for 1, 2, 3 or 4 players. Your poppet is not dressed up well. You can fix this by choosing the right item from your opponents closets. - Suitable for people age 4 and over. - 3 theme sets, Professions, Chefs in Colors and Party. - 16 sets of cloths in a theme. - 3 difficulty levels. - Choose the poppets to play with. - Stimulates strategic thinking.

Lassa goes shopping App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website