INFORMATION

Updated:
Version:
1.0.3
Size:
4.7 MB
Category:
Reference
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2017-10-04
Price:
Free
Developer:

Straatnamen van Delft App SCREENSHOT

【图】Straatnamen van Delft(截图1)【图】Straatnamen van Delft(截图2)【图】Straatnamen van Delft(截图3)

Straatnamen van Delft App DESCRIPTION

De geschiedenis van Delft is vastgelegd in de straatnamen. Vroeger zat in een straatnaam vaak een verwijzing naar de bewoners, het gebruik of de locatie van de straat. In de Delftse binnenstad zie je veel van die verwijzingen terug. In de nieuwere buitenwijken hebben de straatnamen vaak één gezamenlijk thema. Sommige thema’s zijn heel algemeen, zoals bomen, vogels en componisten. Maar veel van de thema’s zijn typisch Delfts; ze verwijzen bijvoorbeeld naar Delftse verzetsstrijders, Delftse weldoeners of de oude hoefslagen van de Hof van Delft.

De app ‘Straatnamen van Delft’ biedt de herkomst en betekenis van alle straatnamen van Delft. Dwaal over de kaart op zoek naar nieuwe straatnamen. Doorzoek de database op personen en woorden. Of ontdek buiten op straat welke straatnamen er in de buurt liggen. Met de app ‘Straatnamen van Delft’ leer je op een leuke manier meer over de geschiedenis van de stad.

SIMILAR to Straatnamen van Delft App

Dit is de ISW Lichtkrant App voor iOS voor het ISW Hoogeland. Met deze app kunnen leerlingen en docenten, mededelingen en roosterwijzigingen bekijken voor vandaag. Deze app is gemaakt door een oud-leerling van het ISW Hoogeland...
Dit is de ISW Lichtkrant App voor iOS voor het ISW Hoogeland. Met deze app kunnen leerlingen en docenten, mededelingen en roosterwijzigingen bekijken voor vandaag. Deze app is gemaakt door een oud-leerling van het ISW Hoogeland. Functies: - Mavo en Havo/VWO Onderbouw en Bovenbouw lichtkranten - Docenten lichtkrant (vereist activatie code of betaling) - Datum wanneer de lichtkrant voor het laatst een update heeft gekregen. - Standaard lichtkrant. De lichtkrant die wordt weergeven na openen van de app. - Automatisch herladen van de lichtkrant zodra deze geopend wordt.
BEAUTIFUL THAI LANGUAGE SCRIPT ! LET'S LEARN HOW TO HAND-WRITE THEM ! THIS APP BREAKS THEM DOWN STROKE BY STROKE ! •SPIN THE WHEEL TO EXPLORE It's so easy and natural. •ADD TO FAVORITES Save the..
BEAUTIFUL THAI LANGUAGE SCRIPT ! LET'S LEARN HOW TO HAND-WRITE THEM ! THIS APP BREAKS THEM DOWN STROKE BY STROKE ! •SPIN THE WHEEL TO EXPLORE It's so easy and natural. •ADD TO FAVORITES Save the word you like for the future use. •REAL HUMAN VOICE Including the alphabet, it plays them all (500+). •ENGLISH MEANINGS All of the words have their meanings in English. •THAI ARTS & CULTURE Thai cuisine, music and culture illustrations. •OFF-LINE INDEPENDENT Once downloaded, you don't need internet to use the app. All audios and pictures are integrated within. You can select the word in alphabetical order (English meanings) by clicking “Word” in the menu barHundreds of everyday Thai words! The "Tone" button is for the five main tones of the Thai language. 7 sets of examples for you to practice! a : mid tone à : low tone â : falling tone á : high tone ǎ : rising tone Click on the "ABC" button in the menu bar, you can get 44 consonant letters , various vowel forms and their corresponding examples. They..
In deze app oefen je het gebruik van lidwoorden in de Nederlandse taal. Wanneer is het “de” of “het” en kan je ook “een” gebruiken? De Nederlandse taal heeft hier geen vaste regel voor en je..
In deze app oefen je het gebruik van lidwoorden in de Nederlandse taal. Wanneer is het “de” of “het” en kan je ook “een” gebruiken? De Nederlandse taal heeft hier geen vaste regel voor en je krijgt dan ook vaak te horen dat dit taalgevoel zich uit zichzelf moet ontwikkelen. Deze app helpt je daarmee. De app bevat vijf oefeningen met ieder 50 veel voorkomende woorden waarbij je moet luisteren naar de stem en zelf moet bepalen of het ‘de’ of ‘het’ moet zijn. Naast deze vijf oefeningen hebben we ook zes informatieve teksten toegevoegd waarbij je zelf de lidwoorden in moet vullen. Hoewel het geen regels betreffen die in beton zijn gegoten, geven we je verschillende tips tussen de oefeningen door hoe je met enige zekerheid het juiste lidwoord kan kiezen. Deze instructies kun je voordat je de oefeningen begint doornemen. De app is geschikt voor kinderen (en volwassenen) vanaf 7 jaar. Deze app ondersteunt ook het schoolplatform van Apple. De docenten kunnen de oefeningen eenvoudig klaarzetten in de SchoolWerk app van Apple. Deze oefeningen kun je samen met..
My Codarts Student contains functionalities like, subscription for education/exams, results, study progress, messages/alerts. More functionality will be added in the near future.
My Codarts Student contains functionalities like, subscription for education/exams, results, study progress, messages/alerts. More functionality will be added in the near future.
A journey through time
Delfshaven is more than just its historical port: it is metropolitan, diverse and mainly populated by people with a migrant background. This is where the world comes together. This was also the case four centuries ago. Newcomers arrived here en masse, on the run or in search of a better life. In 1620, the Pilgrims also left for America from here. Comings and goings: the hallmark of a port. What did newcomers find here? TimeTransit allows you to visit the Delfshaven of 400 years ago: to look around and meet the residents, newcomers and travellers of that period in time. Their stories are linked to those of the modern-day residents. Where do these people come from? Why did they come here? How do they see the future? It is in their stories in particular that the character of Delfshaven is engrained.
Ontwikkel je inkoopkennis met de Inside Procurement App! Stel jouw vraag, deel een goed idee of best practice met jouw vakgenoten. Leer van anderen en creëer samen kennis waarmee jij jezelf én anderen verder helpt. Succes..
Ontwikkel je inkoopkennis met de Inside Procurement App! Stel jouw vraag, deel een goed idee of best practice met jouw vakgenoten. Leer van anderen en creëer samen kennis waarmee jij jezelf én anderen verder helpt. Succes maak je samen. Kom binnen.
| Nevi
Het Klimaatpad is ontwikkeld door 5 natuurgidsen van IVN Oisterwijk. Het was hun eindproject voor de natuurgidsencursus. Wanneer U kiest voor “Kaart”, krijgt U een kaartje in Maps met daarin alle klimaatpunten. Deze klimaatpunten zijn gekoppeld..
Het Klimaatpad is ontwikkeld door 5 natuurgidsen van IVN Oisterwijk. Het was hun eindproject voor de natuurgidsencursus. Wanneer U kiest voor “Kaart”, krijgt U een kaartje in Maps met daarin alle klimaatpunten. Deze klimaatpunten zijn gekoppeld aan een beperkt gebied binnen het Wandelroutenetwerk Het Groene Woud. De meeste punten zijn in een ruime cirkel rondom het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Oisterwijk te vinden. U ontvangt tijdens het wandelen in dit gebied, een signaal wanneer U een klimaatpunt nadert. U vindt bij dat klimaatpunt op Uw smartphone informatie over hoe het klimaat van invloed is op de natuur in dat gebied. Het signaal wordt gegeven binnen een straal van 50 meter van het klimaatpunt. Wanneer U kiest voor “Quiz, worden 10 vragen gesteld, waarin U Uw kennis over klimaatverandering kunt testen. U kunt de quiz op ieder moment starten en zo vaak opnieuw doen als U maar wilt. Meer informatie over de totstandkoming van de App kunt U vinden op onze website www.klimaatpad.nl. Vragen en opmerkingen kunt U kwijt via [email protected]. Wij wensen U een prettige wandeling toe!
De geschiedenis van Delft is vastgelegd in de straatnamen. Vroeger zat in een straatnaam vaak een verwijzing naar de bewoners, het gebruik of de locatie van de straat. In de Delftse binnenstad zie je veel van..
De geschiedenis van Delft is vastgelegd in de straatnamen. Vroeger zat in een straatnaam vaak een verwijzing naar de bewoners, het gebruik of de locatie van de straat. In de Delftse binnenstad zie je veel van die verwijzingen terug. In de nieuwere buitenwijken hebben de straatnamen vaak één gezamenlijk thema. Sommige thema's zijn heel algemeen, zoals bomen, vogels en componisten. Maar veel van de thema's zijn typisch Delfts; ze verwijzen bijvoorbeeld naar Delftse verzetsstrijders, Delftse weldoeners of de oude hoefslagen van de Hof van Delft. De app 'Straatnamen van Delft' biedt de herkomst en betekenis van alle straatnamen van Delft. Dwaal over de kaart op zoek naar nieuwe straatnamen. Doorzoek de database op personen en woorden. Of ontdek buiten op straat welke straatnamen er in de buurt liggen. Met de app 'Straatnamen van Delft' leer je op een leuke manier meer over de geschiedenis van de stad.
De geschiedenis van Rotterdam is vastgelegd in de straatnamen. De app 'Straatnamen van Rotterdam' biedt de herkomst en betekenis van alle straatnamen van Rotterdam. Dwaal over de kaart op zoek naar nieuwe straatnamen. Doorzoek de database..
De geschiedenis van Rotterdam is vastgelegd in de straatnamen. De app 'Straatnamen van Rotterdam' biedt de herkomst en betekenis van alle straatnamen van Rotterdam. Dwaal over de kaart op zoek naar nieuwe straatnamen. Doorzoek de database op personen en woorden. Of ontdek buiten op straat welke straatnamen er in de buurt liggen. Met de app 'Straatnamen van Rotterdam' leer je op een leuke manier meer over de geschiedenis van de stad.
De geschiedenis van Schiedam is vastgelegd in de straatnamen. Vroeger zat in een straatnaam vaak een verwijzing naar de bewoners, het gebruik of de locatie van de straat. Je ziet in de Schiedamse straatnamen veel verwijzingen..
De geschiedenis van Schiedam is vastgelegd in de straatnamen. Vroeger zat in een straatnaam vaak een verwijzing naar de bewoners, het gebruik of de locatie van de straat. Je ziet in de Schiedamse straatnamen veel verwijzingen naar visserijambachten, jeneverindustrie en polders. In de nieuwere buitenwijken hebben de straatnamen vaak één gezamenlijk thema. Sommige thema's zijn heel algemeen, zoals sporthelden, vogels en schilders. Maar veel van de thema's zijn typisch Schiedams; ze verwijzen bijvoorbeeld naar Schiedamse distillateurs, bestuurders, de als heilige vereerde Liedewij of familie van huizenbouwers. De app 'Straatnamen van Schiedam' biedt de herkomst en betekenis van alle straatnamen van Schiedam. Dwaal over de kaart op zoek naar nieuwe straatnamen. Doorzoek de database op personen en woorden. Of ontdek op straat welke straatnamen er in de directe omgeving liggen. Met de app 'Straatnamen van Schiedam' leer je op een leuke manier meer over de geschiedenis van de stad.

Straatnamen van Delft App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website