INFORMATION

Updated:
Version:
7.3.1
Size:
198.9 MB
Category:
Finance
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2022-04-05
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

Vyhledávání plateb je zase jednodušší. Filtry i textové hledání jsme spojili do jedné obrazovky, najdete ji přímo na Přehledu plateb. Aplikaci jsme také naučili pamatovat si údaje naťukané do platebního příkazu. Když se během jeho vyplňování odhlásíte, po přihlášení v něm můžete dál pokračovat.

My Air CZ App SCREENSHOT

【图】My Air CZ(截图1)【图】My Air CZ(截图2)【图】My Air CZ(截图3)

My Air CZ App DESCRIPTION

Aplikace My Air vám přináší mobilní bankovnictví Air Bank a chystá pro vás nové nápady. Ty jsou nyní ještě v dílně, už teď si ale můžete užívat vyladěné bankovnictví.

Stačí například mrknout na úvodní obrazovku aplikace s Chytrým přehledem a hned vidíte, kolik máte na běžném i spořicím účtu nebo jak to vypadá s půjčkou.

Limity plateb změníte díky aplikaci pohodlně třeba ve frontě u pokladny. Peníze pak odešlete i prostým ofocením QR kódu. Aplikaci si ale oblíbíte i kvůli možnosti potvrzovat platby v internetovém bankovnictví pouhým dotykem. A jestli jste zvědaví, budou se vám líbit oznámení o zůstatku. Když budete chtít, aplikace vám pošle oznámení o všem, co se na Vašem účtu šustne.

Ztratíte občas účtenku? Pak budete velebit náš Šanon, díky kterému můžete všechny důležité účtenky a faktury ukládat do svého internetového bankovnictví a kdykoliv je máte po ruce.

Ale co si o naší aplikaci jen číst. Tisíckrát lepší je, stáhnout si ji a vyzkoušet. Ať vám dobře slouží.

SIMILAR to My Air CZ App

Vaše banky pod palcem
Smart Banka app is a free mobile banking app which offers quick and easy way to manage your bank accounts from your phone. You can open our Tom checking account without the need to visit one of our branches. You will have easy access to our services, check your balance, make payments, top up your credit, or find the nearest branch. You can log in using a PIN or via Touch ID. Your PIN will also be used to confirm payment orders which eliminates the need for mobile confirmation. Both downloading and using the app is completely free of charge How to? Download the app from your App Store, pair with your Internet Banka using the instructions within the app, and start using it. Is it safe? Yes. Digital attacks are very complicated. Logging into the app and payment orders are protected by 4-8 digit PIN number which only you know. Smart Banka also uses encrypted communication with the bank servers. What will you find in the Smart Banka app? • Option to open a checking account without visiting our..
Chcete mít své peníze pod kontrolou za všech okolností, ať jste kdekoli? S Georgem si jednoduše online a zdarma otevřete účet u České spořitelny, získáte přehled o Vašich příjmech a výdajích, v případě potřeby změníte limit..
Chcete mít své peníze pod kontrolou za všech okolností, ať jste kdekoli? S Georgem si jednoduše online a zdarma otevřete účet u České spořitelny, získáte přehled o Vašich příjmech a výdajích, v případě potřeby změníte limit na platební kartě, sjednáte cestovní pojištění nebo ušetříte díky slevovému programu Moneyback! Do aplikace se můžete přihlašovat pomocí otisku prstu nebo Face ID, případně si vybrat jiný způsob zabezpečení. Vždy v obraze · Chcete vědět, když vám dorazí výplata nebo odejde trvalá platba? Nastavte si mobilní oznámení, a nic vám neunikne! Bezpečí především · S Georgem máte mnoho možností, jak mít své finance pod kontrolou. · Chcete platit v zahraničním e-shopu a mít jistotu, že vše proběhne bezpečně? · Upravte si limit pro platby kartou nebo si vytvořte kartu virtuální, kterou můžete hned po zaplacení zrušit. · Pokud kartu ztratíte, v aplikaci ji během chvilky zablokujete a rovnou můžete požádat o vystavení náhradní. · Zapomněli jste PIN ke kartě? Žádný problém. George vám ho rád řekne. · Přihlášení do aplikace i odeslání platby můžete potvrzovat biometricky, otiskem prstu nebo skenem obličeje. Jednoduché platby ·..
Aplikace George klíč je bezpečnější a pohodlnější náhradou přihlašovacích a ověřovacích SMS. Pro přihlášení nebo ověření platby už není potřeba SMS zpráva telefonního operátora, protože George klíč komunikuje s bankou napřímo. Proto už nemusíte opisovat z..
Aplikace George klíč je bezpečnější a pohodlnější náhradou přihlašovacích a ověřovacích SMS. Pro přihlášení nebo ověření platby už není potřeba SMS zpráva telefonního operátora, protože George klíč komunikuje s bankou napřímo. Proto už nemusíte opisovat z telefonu SMS kódy. Vše v aplikaci jednoduše potvrdíte svým 6místným PINem, Face ID nebo Touch ID. Abyste nezapomněli svůj PIN, aplikace Vás občas vyzve k zadání PIN kódu, který jste si zvolili při aktivaci. Mezi další výhody aplikace George klíče patří: • Rychle zobrazí PIN vaší platební karty. • Ukáže údaje vaší virtuální karty. • Instalovat můžete na více zařízení (včetně iPadů). • Kdykoli v ní najdete své uživatelské jméno. • Při ověřeném volání na zákaznickou linku nemusíte odpovídat na otázky telefonního bankéře. Pro používání nepotřebujete připojení k internetu ani k síti mobilního operátora. Dost bylo popisu, stahujte a vyzkoušejte sami. Děkujeme, že George klíč používáte. Vaše Česká spořitelna
The application Mobilní banka is a internet banking service from Komerční Banka that gives you a user-friendly way to manage your bank accounts directly from your smartphone, tablet and Apple Watch. PROCESS TRANSACTIONS IN A FEW..
The application Mobilní banka is a internet banking service from Komerční Banka that gives you a user-friendly way to manage your bank accounts directly from your smartphone, tablet and Apple Watch. PROCESS TRANSACTIONS IN A FEW CLICKS Simply send the transfer payment order to any counter-account. You can use all your payment templates from the internet banking MojeBanka or simply scan a QR code to process a payment. TOUCH ID AND 3D TOUCH Log in to the app and authorize payments with Touch ID. Press firmly to display previews. Thanks to 3D Touch you can navigate through the app faster than ever. FACE ID You can now log in and authorize payments with Face ID. PAYMENT CARD ADMINISTRATION FULLY ONLINE Set the transaction limits for your credit/debit cards or lock/unlock them instantly using the app. APPLE WATCH Pair your Apple Watch with the app and you will be able to check your balance, see the payment history or find the nearest ATM. All without even touching your phone. INFORMATION AT HAND PUSH notifications for both incoming and outgoing payments, new..
Equa bank mobile banking app offers the management of your finances anytime and anywhere. The mobile banking app provides convenient and secure access to information about your accounts, balances, account history, recurrent payments, or planned and..
Equa bank mobile banking app offers the management of your finances anytime and anywhere. The mobile banking app provides convenient and secure access to information about your accounts, balances, account history, recurrent payments, or planned and realized payments. ALL PAYMENTS IN ONE PLACE In infinite history, you will find all payments, including planned ones. In the payment detail, you will immediately find everything you need and easily repeat the payment. QUICK AND SECURE LOGIN Set your own numeric code to log in and authorize all payments and operations. You can also simply log in using finger print or Face ID. EASY DOMESTIC PAYMENTS Do not fill in complex forms. Select the recipient from the list of the most frequent ones. The usual combinations of transfers between your own accounts are simply ready. CONVENIENT QR PAYMENTS Simply enter the payment by scanning the QR code on your invoice or other document. CARD UNDER CONTROL Set the card limits to fit your needs. Cannot find your debit card? Temporary 24-hour block comes in handy. You might also appreciate linking foreign currency accounts..
Nové Mobilní eKonto je bankovní aplikace Raiffeisenbank pro jednoduchou a bezpečnou správu Vašich financí. Aplikace je zabezpečena unikátním certifikačním prostředkem Smartphone electronic key, který zajistí naprosto bezpečný a navíc pohodlný přístup do aplikace a práci v..
Nové Mobilní eKonto je bankovní aplikace Raiffeisenbank pro jednoduchou a bezpečnou správu Vašich financí. Aplikace je zabezpečena unikátním certifikačním prostředkem Smartphone electronic key, který zajistí naprosto bezpečný a navíc pohodlný přístup do aplikace a práci v ní. Přihlásit se do aplikace můžete buď pomocí Touch ID / Face ID, transakce pak potvrzujete jednoduše 4-místným S-PINem. Certifikační prostředek vytvoříte v průběhu aktivace Mobilního eKonta v internetovém bankovnictví. Díky Mobilnímu eKontu vidíte všechny své produkty přehledně na jednom místě. Vaplikaci Vás čekají tyto novinky: - Nový moderní design - Jednotná a jednoduchá navigace napříč celou aplikací usnadňující práci s bankovními produkty - Prezentace všech produktů na hlavní stránce včetně spotřebitelských úvěrů, hypoték nebo debetních karet - Nejčastější akce přímo z hlavní stránky - Tlačítko pro platbu na spodní liště odkudkoli zaplikace - Graficky znázorněný přehled posledních pohybů na účtu Využijte nové funkčnosti a vychytávky Mobilního eKonta: - Možnost zasílání informačních zpráv formou „Oznámení do aplikace“ (Push notifikace) - Fulltextové vyhledávání v historii pohybů - Možnost vyvolání nabídky různých typů plateb přidržením tlačítka pro platbu - Načítání QR kódu přímo zobrázku nebo PDF..
Aplikace My Air vám přináší mobilní bankovnictví Air Bank a chystá pro vás nové nápady. Ty jsou nyní ještě v dílně, už teď si ale můžete užívat vyladěné bankovnictví. Stačí například mrknout na úvodní obrazovku aplikace..
Aplikace My Air vám přináší mobilní bankovnictví Air Bank a chystá pro vás nové nápady. Ty jsou nyní ještě v dílně, už teď si ale můžete užívat vyladěné bankovnictví. Stačí například mrknout na úvodní obrazovku aplikace s Chytrým přehledem a hned vidíte, kolik máte na běžném i spořicím účtu nebo jak to vypadá s půjčkou. Limity plateb změníte díky aplikaci pohodlně třeba ve frontě u pokladny. Peníze pak odešlete i prostým ofocením QR kódu. Aplikaci si ale oblíbíte i kvůli možnosti potvrzovat platby v internetovém bankovnictví pouhým dotykem. A jestli jste zvědaví, budou se vám líbit oznámení o zůstatku. Když budete chtít, aplikace vám pošle oznámení o všem, co se na Vašem účtu šustne Ztratíte občas účtenku? Pak budete velebit náš Šanon, díky kterému můžete všechny důležité účtenky a faktury ukládat do svého internetového bankovnictví a kdykoliv je máte po ruce. Ale co si o naší aplikaci jen číst. Tisíckrát lepší je, stáhnout si ji a vyzkoušet. Ať vám dobře slouží.

My Air CZ App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website

App REVIEWS

Farjaaaa..

Please add english to the app for Foreiners ❤️

Hafk

This app is very well designed and useful

MUDT

Intuitivni aplikace se super desigenem. Jeste by bylo fajn pridat polozku posledni platby na ucet na ktery prave posilate penize aby to clovek vedel ze to neposilate 2x.

MagsFL

Jsem velmi spokojena.

Michael

Simple, responsive and easy to use even for a native English speaker. Although I get along in Czech, I wouldn’t mind an English translation on the app. That’s my only reason for 4 stars. It is an otherwise great banking app.

Gerarold

Výborný interface. Jednoduché, přesto bezpečné.

vladi

Vse prehledne, jednoduche, rychle!!

sofiapre..

Jednoduchá aplikace, kde lze zvládnout to samé, co v bance.

BigMozo4..

At first I was a little bit reluctant to use the ap and was using the web. This often required multiple SMS codes and was slowing me down. Now I rarely use my desktop for banking.

Petulka1..

Krasne a jednoduse a pritom bezpecna appka

Sean

This app is terrible. Many missing features.

42653did..

Chybi, byla odstranena historie plateb coz je hrozne!

zdrhfs

Vse je super az na zmenu, kterou jste nedavno udelali. Nemuhu se vratit do historie plateb vice nez asi 2 mesice! To je strasne spatne! Drive jsem mohla jit zpet treba 5 let. Chci a potrebuji mit celou historii zpristupnenu. Az to napravite, dostanete 5 hvezdicek. Dekuji!

Brumla

Aplikace jako takova je velice fajn. Jen me totalne s**e vas pristup v tom, ze mate pocit, ze je treba neustale neco menit. Takze v momente, kdy si clovek konecne zvykne na predelany design, tak ho zase predelate. Posledni update je toho zarnym prikladem. Predelane je temer vse a je to k h***u! Zamyslete se a vylepsujte aplikaci tak, abyste nepridelavali problemy. Update jen proto aby byl update je na nic....

Ilegally

Nakrmen reklamou jsem se jal zalozit si ucet, jednoduchy pruvodce jak tvrdi reklama se sice konal, naskenovani fotek vse OK zadani adres OK ovsem zmena data narozeni neni mozna neni mozne pokracovat tzn. po 3tim pokusu naprosta nechut dale neco zakladat a tak ma Airbank o jednoho zakaznika mene.

Cubancz

Libi se mi, ze je vse rychly a prehledny ! *****

Brejch

Ten obrázek lobby byl velice hezký. Koukat se na ty dva mi stačí v televizi.

Lucyseal..

Very happy with this app!! Super easy and very organized.

Vfseoibd..

I do wish there was an English option, but it pushes me to learn Czech!

snowman1..

Implementace Touch ID trvala roky, rohlík o který nikdo nestál a ani jej nechce se objeví během par dní ..... Sbalení nabídkového menu není jeho skrytí!