INFORMATION

Updated:
Version:
4.1.5
Size:
80.1 MB
Category:
Productivity
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2022-04-25
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

Aktuální verzi aplikace můžete mít nově v ukrajinském jazyce. Aktualizace také obsahuje balíček oprav a zákazníkům mobilních služeb přináší novou funkci pro nahlášení poruchy. Mimo jiné se v této verzi můžete stále těšit z nových bonusů a podívat se na nové O2 Radosti. Vaše O2

Moje O2 App SCREENSHOT

【图】Moje O2(截图1)【图】Moje O2(截图2)【图】Moje O2(截图3)

Moje O2 App DESCRIPTION

S aplikací Moje O2 máte informace o aktuálním čerpání dat, SMS a volání vždy při ruce.

Co v aplikaci Moje O2 najdete?
– rychlý přístup ke všem vašim službám a vyúčtování
– dokup dat na pár kliknutí
– nastavení roamingu
– jednoduché nastavení doplňkových služeb
– možnost změny tarifu
– rychlou a bezpečnou platbu kartou
– dobití kreditu pro zákazníky s předplacenými tarify
– pravidelné soutěže a speciální nabídky slev u vybraných partnerů
– seznam nejbližších prodejen
– propojení na další aplikace O2

Aplikaci si můžete přepnout do oblíbeného tmavého režimu. Umí i anglicky.

Je určena pro všechny zákazníky O2, včetně firemních i pro zákazníky O2 Family.

SIMILAR to Moje O2 App

My Magti app enables you to fully control your Magti and Bani mobile, ISP, and other accounts. Through MyMagti you can: • Buy Internet Packages • Buy Minute package • Buy SMS package • Check the..
My Magti app enables you to fully control your Magti and Bani mobile, ISP, and other accounts. Through MyMagti you can: • Buy Internet Packages • Buy Minute package • Buy SMS package • Check the mobile balance • Fill the mobile balance • Turn on an automatic refilling service. Automatic refilling service enables you to top up your balance or a certain unit package with the terms defined by you in advance.
Aplikace Datovka, to je datová schránka ve Vaší kapse. Pomocí Datovky můžete kdykoliv zkontrolovat stav vašich datových schránek a přečíst si doručené či odeslané zprávy. Aplikace umí také zprávy vytvářet a odesílat, odpovídat na došlé zprávy,..
Aplikace Datovka, to je datová schránka ve Vaší kapse. Pomocí Datovky můžete kdykoliv zkontrolovat stav vašich datových schránek a přečíst si doručené či odeslané zprávy. Aplikace umí také zprávy vytvářet a odesílat, odpovídat na došlé zprávy, přeposílat zprávy, importovat zprávy ze souborů ZFO, přeposílat zprávy či její přílohy emailem, ukládat zprávy na iCloud či Documents, vyhledávat datové schránky na portále ISDS. Aplikace také může posloužit jako výchozí prohlížeč datových zpráv a doručenek ve formátu ZFO. Datovku můžete jednoduše napojit na spisovou službu. Z aplikace máte možnost odesílat e-gov formuláře s požadavky na různé služby na Portál veřejné správy či Ministerstva vnitra. Návod na obsluhu aplikace je dostupný na https://gitlab.labs.nic.cz/datovka/mobile-datovka/wikis/user-manual Přivítáme Vaše podněty, připomínky či hlášení potencionálních chyb a pokusíme se je zapracovat. Hlášení o chybách a Vaše podněty zasílejte na email datove-schranky@labs.nic.cz. Do předmětu uveďte: Datovka iOS. UPOZORNĚNÍ: * CZ.NIC z.s.p.o. neručí za žádné škody způsobené používáním aplikace. * Použití aplikace je na vlastní nebezpečí. * Máte-li na Vašem zařízení dostupné oprávnění uživatele root, vystavujete se riziku zneužití dat. * CZ.NIC z.s.p.o. je nezávislá nezisková organizace, provozovatel české národní domény..
Aplikace Dopravního podniku hlavního města Prahy. Pro zaměstnance: Přístup k interním aplikacím. Pro přihlášení do aplikace jsou potřeba přístupové údaje, které zaměstnanci přidělí vedoucí pracovník. Pro veřejnost: Ověření pokut. Zadáním čísla zápisu o provedené kontrole lze..
Aplikace Dopravního podniku hlavního města Prahy. Pro zaměstnance: Přístup k interním aplikacím. Pro přihlášení do aplikace jsou potřeba přístupové údaje, které zaměstnanci přidělí vedoucí pracovník. Pro veřejnost: Ověření pokut. Zadáním čísla zápisu o provedené kontrole lze ověřit uhrazení pokuty.
Nect Ident
Identify yourself quickly and securely or sign confidential documentsat any time and from anywhere. Without a personal appointment or extensive correspondence, without a PIN or video chat with a service agent. In the Nect Wallet, you can store your digital identity securely and have it at your disposal at all times. Whether it's your ID card, passport, driving licence or other ID documents. Use our user-friendly, fully automated solution to identify yourself at our partner companies in a legally compliant manner. Our Nect Wallet meets the highest security standards and is available without waiting time. Have your identity verified and confirmed in just three steps. All you need is an ID document and a smartphone with a camera. 1. Take a video of your ID documents front. 2. Take a photo of your ID documents back. 3. Take a video of your face and read out the two randomly displayed words. Once your identity has been successfully verified by Nect, you can continue your registration process in our partner company's app or on their website. What else can you expect..
All your mail in a fast, sleek and easy-to-use application for your iPhone and iPad. - Mobile access to your WEB.DE account! - Hassle-free and safe - Read your mail and reply to important messages on..
All your mail in a fast, sleek and easy-to-use application for your iPhone and iPad. - Mobile access to your WEB.DE account! - Hassle-free and safe - Read your mail and reply to important messages on the go - Add multiple WEB.DE Accounts at once - Organize your inbox right from your phone - Look up your WEB.DE contacts wherever you are - No setup required – just type in your address and password and you’re ready to go! - 100% free WEB.DE Mail is free for WEB.DE customers. In-App-Purchase: WEB.DE Club Membership Length of subscription: 1 month Price: $ 6.99 (€ 6.99) Subscription automatically renews unless auto-renew is turned off at least 24-hours before the end of the current period. Account will be charged for renewal within 24-hours prior to the end of the current period, and identify the cost of the renewal Subscriptions may be managed by the user and auto-renewal may be turned off by going to the user's Account Settings after purchase Terms of service: http://agb.web.de/registrierungspflichtig/AGB/20130108/ Privacy policy: http://agb.web.de/Datenschutzerklaerung/AGB/
Díky aplikaci Můj Vodafone spravujete svůj účet kdykoliv a odkudkoliv. Přihlásíte se jednoduše telefonním číslem, nebo e-mailem a heslem, a hned tak získáte aktuální přehled o čerpání svých jednotek (data, volné minuty a SMS) nebo třeba..
Díky aplikaci Můj Vodafone spravujete svůj účet kdykoliv a odkudkoliv. Přihlásíte se jednoduše telefonním číslem, nebo e-mailem a heslem, a hned tak získáte aktuální přehled o čerpání svých jednotek (data, volné minuty a SMS) nebo třeba o stavu Vyúčtování. Kromě přehledů všeho druhu, které můžete mít i formou widgetu přímo na ploše telefonu (nebo ještě blíž, na svých Apple Watch), si v aplikaci na pár kliknutí aktivujete další služby a upravíte ty stávající (např. dokoupení dat k vašemu tarifu, nastavení roamingu), zaplatíte Vyúčtování, dobijete kredit (kartou nebo kuponem). A to vše přehledně a jednoduše u všech čísel, která u nás máte. Aplikace je zcela zdarma, a to jak doma, tak v zahraničí. O žádná data ze svého balíčku tak nepřijdete. Dále na vás v sekci Moje nabídky čekají nové soutěže, bonusy a slevy od nás či našich obchodních partnerů. Navíc jsme do aplikace, která získala mnohá ocenění, přidali možnost převodu fyzické SIM karty na elektronickou eSIM. Co dalšího Můj Vodafone nabízí? Třeba roamingovou kalkulačku, možnost nákupu nové SIM karty a zařízení, tmavý režim, který šetří oči a baterii, převod fyzické..
Gratulujeme, ste iba krok od získania aplikácie Moje O2 – vášho verného spoločníka a pomocníka od O2 Slovensko. Užívajte si život a prispôsobte si váš program od O2 Slovensko kedykoľvek a kdekoľvek. Plaťte faktúry, aktivujte a..
Gratulujeme, ste iba krok od získania aplikácie Moje O2 – vášho verného spoločníka a pomocníka od O2 Slovensko. Užívajte si život a prispôsobte si váš program od O2 Slovensko kedykoľvek a kdekoľvek. Plaťte faktúry, aktivujte a deaktivujte si služby, zmeňte si paušál, alebo využívajte Extra výhody a ušetrite na zľavách u našich partnerov. Odteraz môžete v aplikácii Moje O2 - Kontrolovať svoju aktuálnu spotrebu - Vybrať si, či chcete oznamy od O2 dostávať prostredníctvom SMS alebo PUSH notifikácií - Získať okamžitý prehľad o prevolaných minútach a počte odoslaných správ - Aktivovať, deaktivovať alebo upraviť si vybrané balíčky a služby - Uhradiť faktúry - Zmeniť si svoj paušál bez toho, aby ste museli ísť do predajne O2 - Bezplatne kontaktovať našich asistentov cez chat - Aktivovať O2 Cestovné poistenie - Tešiť sa z Extra výhod na čerpacích staniciach alebo nákupoch Založte si O2 Spolu skupinu v ktorej budete mať viac paušálov na jednej faktúre a O2 Internet na doma môžete mať úplne zadarmo. Za každý O2 SMART Paušál, O2 Dáta alebo O2 Paušál získate zľavu na internet až do 5 €...
E-mail for your lifetime
Your mailbox will be everywhere with you thanks to new version of Email.cz app from Seznam.cz. All your folders with messages will be right at your fingertips. Older messages are quickly accessible with search functionality. You can easily swap between your mailboxes if you have connected more than one account. Application adapts to the Dark/Light mode setting of your device. You can arrange your emails in offline mode and your messages will be sent when you have access to internet connection. App security enhancements.
V televizním programu už se neztratíte. Díky novému revolučnímu menu, které už úspěšně funguje v set-top boxu a webu O2 TV, najdete pořady a filmy, na které máte zrovna chuť a náladu. V aplikaci naleznete: ·Sjednocenou..
V televizním programu už se neztratíte. Díky novému revolučnímu menu, které už úspěšně funguje v set-top boxu a webu O2 TV, najdete pořady a filmy, na které máte zrovna chuť a náladu. V aplikaci naleznete: ·Sjednocenou podoby mobilní aplikace s webovým a televizním rozhraním. ·Přehlednou úvodní stránku s přehrávačem a seznamy doporučených pořadů. ·Řazení pořadů, filmů a seriálů podle žánrů. ·Jednoduché vyhledávání v pořadech. ·Na cokoli se můžete podívat až 7 dní zpětně. ·Ve sledování rozkoukaného pořadu můžete pokračovat tam, kde jste naposledy skončili. ·Rychlejší přehrávač s vylepšeným ovládáním a moderním vzhledem. ·Novou řádkovou verzi televizního programu. Aplikaci nadále vylepšujeme a ladíme, a to i na základě vašich připomínek. Chyby v aplikaci a nápady na její vylepšení můžete nahlásit ve zpětné vazbě, která se sama objeví.
Aplikace určená dobrovolníkům z řad zdravotníků, kteří se chtějí zapojit do systému první pomoci. Pokud si někdo ve Vašem okolí zavolá pomoc profesionálních záchranářů, dostanete možnost pomoci mu dříve, než se k němu dostane vůz záchranné..
Aplikace určená dobrovolníkům z řad zdravotníků, kteří se chtějí zapojit do systému první pomoci. Pokud si někdo ve Vašem okolí zavolá pomoc profesionálních záchranářů, dostanete možnost pomoci mu dříve, než se k němu dostane vůz záchranné služby. Aplikace vás na výskyt případu náhlé srdeční zástavy ve vašem okolí automaticky upozorní. Pokud se rozhodnete výzvu přijmout, aplikace vás začne navigovat k pacientovi. O přijetí výzvy je zároveň informován dispečink, který o vašem příchodu podává zprávu i volajícímu na tísňovou linku. Pro zapojení do systému prosím kontaktujte příslušnou záchrannou službu.
• Aplikace, díky které můžete snadno objednávat a nastavovat Uvítací melodie, číst časopisy a noviny v O2 Čtení, poslouchat audioknížky a spravovat další služby v O2 Knihovně. • Ovládání služby Uvítací melodie je s aplikací snadné:..
• Aplikace, díky které můžete snadno objednávat a nastavovat Uvítací melodie, číst časopisy a noviny v O2 Čtení, poslouchat audioknížky a spravovat další služby v O2 Knihovně. • Ovládání služby Uvítací melodie je s aplikací snadné: Ke každému kontaktu v telefonu můžete přiřadit jinou Uvítací melodii, vytvářet skupiny, nastavovat melodie v závislosti na čase a mnoho dalšího. • O2 Čtení, které přináší kromě noviny a časopisů i e-knihy do Vašeho mobilu i tabletu • Audioknihy, ideální společnost na cesty pro celou rodinu. • Aplikace je určena nejen zákazníkům mobilních hlasových služeb O2.
Mobilní aplikace určená pro online monitorování vozidla pomocí OBD jednotky. Aplikace nabízí přehled provedených jízd vč. základních statistik. Umožňuje nastavení různých alertů jako je výjezd z definované oblasti či překročení nastavené rychlosti a další. - Lokalizace..
Mobilní aplikace určená pro online monitorování vozidla pomocí OBD jednotky. Aplikace nabízí přehled provedených jízd vč. základních statistik. Umožňuje nastavení různých alertů jako je výjezd z definované oblasti či překročení nastavené rychlosti a další. - Lokalizace vozidla - Historie jízd - Evidence výdajů - SOS tllačítko - Upozornění na vjezd/výjezd z definované oblasti a další upozornění - Přehrávání souborů z SD karty
Využití aplikace je umožněno všem zákazníkům s aktivní službou O2 Car Control. Pro vstup do aplikace zadejte vaše přihlašovací údaje do portálu. Aplikace je rozdělena do několika modulů: - ÚvodTento modul slouží pro zobrazení detailu, zarovnání..
Využití aplikace je umožněno všem zákazníkům s aktivní službou O2 Car Control. Pro vstup do aplikace zadejte vaše přihlašovací údaje do portálu. Aplikace je rozdělena do několika modulů: - ÚvodTento modul slouží pro zobrazení detailu, zarovnání tachometru při uzamčení jednotky z firmy - MapaV tomto modulu si můžeme nechat zobrazit pozici nebo trasu jedné či více jednotek - TrasyV tomto modulu vidíme výpis tras daného vozidla zajetých za posledních 30 dnů. Pokud nějakou trasu vyberu, zobrazí se její detaily a mohu ji zobrazit na mapě či editovat údaje - VýdajeUmožňuje zadání výdaje za tankování či jiný výdaj pro dané vozidlo - DopravaTento modul umožňuje vidět aktuální dopravní informace z našeho okolí
S aplikací Moje O2 máte informace o aktuálním čerpání dat, SMS a volání vždy při ruce. Co v aplikaci Moje O2 najdete? - rychlý přístup ke všem vašim službám a vyúčtování - dokup dat na pár..
S aplikací Moje O2 máte informace o aktuálním čerpání dat, SMS a volání vždy při ruce. Co v aplikaci Moje O2 najdete? - rychlý přístup ke všem vašim službám a vyúčtování - dokup dat na pár kliknutí - nastavení roamingu - jednoduché nastavení doplňkových služeb - možnost změny tarifu - rychlou a bezpečnou platbu kartou - dobití kreditu pro zákazníky s předplacenými tarify - pravidelné soutěže a speciální nabídky slev u vybraných partnerů - seznam nejbližších prodejen - propojení na další aplikace O2 Aplikaci si můžete přepnout do oblíbeného tmavého režimu. Umí i anglicky. Je určena pro všechny zákazníky O2, včetně firemních i pro zákazníky O2 Family.
Změní váš pohled na internet
Doprovodná aplikace pro O2 Smart Boxmodem, který změní Váš pohled na internet. Aplikace je nutná k úspěšnému nastavení a užívání zařízení. MAXIMÁLNÍ VÝKON O2 Smart Box je stvořený k tomu, aby toho zvládl víc než hodně. Tam, kde jste ještě nedávno ztráceli spoustu času a místa instalací a provozem několika různých zařízení, je teď jedno jediné řešení. Náš O2 Smart Box. JEDNODUCHÉ NASTAVENÍ Pomocí aplikace si O2 Smart Box nastavíte snadno a rychle přes chytrý telefon. Složité návody a mnohastránkové manuály patří minulosti. SRDCE CHYTRÉ DOMÁCNOSTI Na dálku Vám pohlídá teplotu v domě, rozsvítí světla v předsíni dřív, nežli zaparkujete auto a zapne třeba myčku na nádobí. Ochrání Vaši domácnost před ohněm a nezvanými hosty a v případě potřeby Vás včas upozorní. Prostřednictvím mobilního telefonu zůstanete se svým domovem opravdu ve spojení, ať jste kdekoliv. Nemáte ještě O2 Smart Box? Tak neváhejte a pořiďte si jej ještě dnes na www.o2.cz/smartbox

Moje O2 App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website

App REVIEWS

therealt..

I was happy having my phone plan in control with this app. Worked great for non business users in CZ. But a few weeks ago, the app was updated to run only on iOS 13+ which blocks out many users on older operating systems. Currently unless running IOS 13+, users can no longer log in. This needs fixing!! I'm logged out of my account! 1 star :(

Srutal

Pěkný design ale přestalo fungovat propojení účtů family a o2. Je potřeba se neustále odhlašovat a přihlašovat pro přechod mezi účty. Platba kartou se neotvírá v Safari a může dojít k zneužití platební karty!

rockkobb..

Wrong language I need English

Appler19..

Why am I being pushed a Czech version in the UK via the US app store???

网友

Apklikace je k ničemu. Když potřwbujete neco vyřešit tak musite volat na jejich linku zákaznickou a dožadovat se jich aby udělali Vám řekli a nastavily to co jak chcete. Většina věcí co tm dřív byla není a je to velice nelogické. Nemužete pomalu zjistit proč Vám nejde internet nebo volaní v cizině. Nejradši byl jim dala palec dole.

Meckiem

Z vcelku dobře aplikace se stal po “vylepšení” nepoužitelný paskvil

creative..

Kromě toho, že aplikace nepodporuje větší obrazovky, je zorganizovaná a funkční; plní svou roli. Vcelku hezká.

Ledik

Prosím přidat rozlišení pro iP 5