INFORMATION

Updated:
Version:
2.2.5
Size:
151.2 MB
Category:
Education
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2020-06-22
Price:
$5.99
Developer:

WHAT'S NEW

Paar kleine verbeteringen

Bru-taal, oefen je Nederlands App SCREENSHOT

【图】Bru-taal, oefen je Nederlands(截图1)【图】Bru-taal, oefen je Nederlands(截图2)【图】Bru-taal, oefen je Nederlands(截图3)

Bru-taal, oefen je Nederlands App DESCRIPTION

Bru-taal is een speelse en leerzame manier om te oefenen met de Nederlandse taal. Na het winnen van de Meester app Award is er een nieuwere versie uitgebracht die altijd en overal gespeeld kan worden, thuis of onderweg op iPad, iPhone of iPod.

Bru-taal is:
* Ontwikkeld voor thuis, onderweg en in het klaslokaal.
* Op een speelse en leerzame manier oefenen met de Nederlandse taal.
* Goed in het geven van uitgebreide statistieken van de voortgang.
* Winnaar van de Meester app award voor beste apps in het basisonderwijs.
* In gebruik bij vele basisscholen als aanvullend leermiddel.

De mogelijkheden van het spel zijn:
* Oefenen in de oefenmodus – Er kan gericht worden geoefend met taal door zelf een oefening en niveau te selecteren.
* Speel het hoofdspel – Hierin komen alle taaloefeningen oplopend in moeilijkheidsgraad aan bod.
* Speel met meerdere spelers – Het is mogelijk om meerdere kinderen een eigen profiel te geven.
* Bekijk statistieken – Iedere speler is afzonderlijk te analyseren en de speler kan zien wat er goed of fout ging.
* Eindeloos speelplezier – Meer dan 50 levels vol oefeningen op drie verschillende niveaus, deze worden continu uitgebreid.

Het spel is gemaakt om het taalniveau van kinderen in de basisschoolleeftijd te verhogen. Bru-taal wordt door verschillende logopedisten in Nederland gebruikt!

Wat zeggen anderen:
– “Ik vind het een geweldige app. De app biedt een andere manier van leren in plaats van het alleen maar maken van schriftelijke opdrachten. Er is veel keuze uit de verschillende opdrachten en ik vind het helemaal fijn dat er dan ook meerdere niveaus worden aangeboden.”
Juf Jannie.

– “Ik vind de app een goed in te zetten tool, als onderdeel van een taalbehandeling.” – W. Baaten-van Es, logopediste.

De taaloefeningen zijn:
– Woordenschat
– Tegenwoordige tijd
– Verleden tijd
– Voltooid deelwoord
– Tegenstellingen
– Meervouden
– Synoniemen
– Verkleinwoorden
– Vergrotende trap
– Bezittelijke voornaamwoorden

Thuis, in de klas of bij de logopedist, Bru-taal geeft uw kind de mogelijkheid om op een interactieve en leerzame manier met taal bezig te zijn.

Brightcenter:
Bru-taal is aangesloten bij Brightcenter. Brightcenter is de nieuwe open specificatie voor digitaal leren en legt de leerervaring en ­voortgang van leerlingen met online content, educatieve apps en games vast in een centrale database. Brightcenter maakt het voor de leerkracht of begeleider mogelijk, om vanuit het centrale Brightcenter Dashboard, een beter ‘real­time’ inzicht te krijgen in de (leer)voortgang van de groep of individuele leerling.

De belangrijkste functionaliteiten van Brightcenter op een rijtje:
– Directe toegang digitaal lesmateriaal
– Multi­-user functionaliteit games & apps
– Centraal dashboard met alle leerresultaten
– Inzoomen op groeps­ en/of leerlingniveau
– Integratie met bestaande leerlingvolgsystemen
– Cloud based, platform en device onafhankelijk

Kijk op www.brightcenter.nl voor meer informatie.

SIMILAR to Bru-taal, oefen je Nederlands App

Met deze app. kan je de schrijfletters oefenen. De gebruikte letters komen ongeveer overeen met de letters van ‘pennenstreken’ en ‘ik pen’ van Veilig Leren Lezen van de uitgeverij ‘ZWIJSEN’. Het volledige alfabet (26 letters) komt..
Met deze app. kan je de schrijfletters oefenen. De gebruikte letters komen ongeveer overeen met de letters van ‘pennenstreken’ en ‘ik pen’ van Veilig Leren Lezen van de uitgeverij ‘ZWIJSEN’. Het volledige alfabet (26 letters) komt aan bodde letter ‘ij’. Ik heb ook de letters ‘c’, ‘q’ en ‘y’ toegevoegd al worden ze in het 1ste leerjaar (groep 3) niet aangeleerd. Sommige letters kunnen verschillen van aangeleerde letters van een andere schrijfmethode. Het schrijven op een tablet is vrij moeilijk programmeerbaar. De goede werking hangt af van verschillende factoren. Schrijven op een tablet met de vinger kan. Beter is het gebruik van een tabletpen (grootte van een potlood). Tussen tabletpennen bestaan grote verschillen (+/- 10 euro). Ook de gevoeligheid van het tabletscherm en de snelheid van de processor (CPU) spelen een grote rol. Het schrijven van tweeklanken en hoofdletters komen misschien later aan bod. Ik heb deze oefeningen gemaakt steunend op mijn 25 jaar ervaring als leerkracht 1ste leerjaar. De meeste oefeningen worden zowel visueel als auditief ondersteund. Billiau Danny.
Kruiswoordraadsels voor beginnende lezers. Minstens AVI-niveau 3 (oud) AVI-M4 (nieuw). Deze app bevat 30 kruiswoordraadsels met elk 14 woorden. Elk te vinden woorden wordt zo kindvriendelijk mogelijk omschreven. Hulp is voorzien.
Kruiswoordraadsels voor beginnende lezers. Minstens AVI-niveau 3 (oud) AVI-M4 (nieuw). Deze app bevat 30 kruiswoordraadsels met elk 14 woorden. Elk te vinden woorden wordt zo kindvriendelijk mogelijk omschreven. Hulp is voorzien.
Het Leerkasteel is een applicatie voor kinderen van 6 tot 8 jaar oud. De kinderen leren lezen, leren rekenen en kunnen oefenen met spelling en woordenschat. Verder is de applicatie volledig naar wens in te stellen,..
Het Leerkasteel is een applicatie voor kinderen van 6 tot 8 jaar oud. De kinderen leren lezen, leren rekenen en kunnen oefenen met spelling en woordenschat. Verder is de applicatie volledig naar wens in te stellen, zodat de kinderen op hun eigen niveau kunnen werken en leren. U kunt instellen of de kinderen hele of halve uren moeten oefenen met klokkijken, of ze plussommen tot 10, 50 of 100 moeten maken en of ze woorden moeten naschrijven en bedenken. In deze versie zitten de volgende spelletjes: 1) Minsommen 2) Plussommen 3) Klokkijken 4) Lezen met memorie 5) Reeksen 6) Schrijven
Oefenen met het rekenen met munten. De app bevat meer dan 50 eenvoudige meerkeuze vragen met munten, opgesplitst in 6 levels die één voor één geopend kunnen worden. - oefenen met munten; - 6 levels; -..
Oefenen met het rekenen met munten. De app bevat meer dan 50 eenvoudige meerkeuze vragen met munten, opgesplitst in 6 levels die één voor één geopend kunnen worden. - oefenen met munten; - 6 levels; - levels één voor één te openen; - plezier voor kinderen op de basisschool. De app bevat kleine reclames onder aan het scherm, geen volle scherm reclames.
Het allerbelangrijkste van elke taal zijn de woorden, oftewel het aantal woorden dat je kent. Als je een nieuwe taal gaat leren, begin je ook altijd met het leren van woorden. Het doel van de app..
Het allerbelangrijkste van elke taal zijn de woorden, oftewel het aantal woorden dat je kent. Als je een nieuwe taal gaat leren, begin je ook altijd met het leren van woorden. Het doel van de app is om kinderen nieuwe woorden te leren door ze in een logische omgeving te plaatsen. Op deze manier worden de woordjes beter onthouden en weet het kind ook wanneer een woord gebruikt kan worden. Herhalen is erg belangrijk bij het leerproces. “De zee” heeft een effectieve aanpak voor het uitbreiden van woordenschat. Het is gebaseerd op woordenschatdidactiek gebruikt in het onderwijs. Het is een geweldige applicatie om te hebben als onderdeel van het educatieve thuisaanbod voor je kind. “De zee” is onderdeel van een woordenschatmethode ontwikkeld door leerkrachten. *De app biedt woorden, lidwoorden en zinnen aan. *De app maakt de aangeboden woorden begrijpelijk. * De app heeft 6 leuke opdrachten waarmee kinderen hun woordenschat uitbreiden. * De woorden worden aangeboden in een aantrekkelijk thema. De oefeningen: 1. Wat hoort er niet bij? 2. Waar is……? 3. Raad mijn plaatje (kind hoort een beschrijving). 4...
In de reeks bestaande uit Juf Janniekinderboerderij en Juf Janniede zee- woordjes leren is er nu deel 3 van de woordenschatmethode voor jonge kinderen. Met de app leren de kinderen: ·woorden, lidwoorden en zinnen. ·over de..
In de reeks bestaande uit Juf Janniekinderboerderij en Juf Janniede zee- woordjes leren is er nu deel 3 van de woordenschatmethode voor jonge kinderen. Met de app leren de kinderen: ·woorden, lidwoorden en zinnen. ·over de seizoenen. ·meer dan 600 zinnen. Bekijk de video van de app: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0vDuzz0jKjI De app biedt: ·aansluiting bij het lesprogramma op de basisschool. ·grappige ballonnen als beloning wanneer de kinderen 20 vragen hebben beantwoord. Het geeft niet of ze veel fouten hebben gemaakt, ze worden beloond voor het volhouden. ·een effectieve aanpak voor het uitbreiden van woordenschat, gebaseerd op woordenschatdidactiek gebruikt in het onderwijs. ·toetsing van de aangeboden woorden en zinnen. ·toetsing die zich automatisch aanpast aan het niveau van het kind. Vooral het feit dat het toetsgedeelte zich helemaal aanpast aan het niveau van het kind, maakt dat de app een geweldige applicatie is om te hebben als onderdeel van het educatieve thuisaanbod van kinderen. Leuk en leerzaam dus! * De app heeft 4 interactieve platen. * Iedere plaat biedt 2 oefeningen. * Oefening 1: Raak de plaatjes en leer woorden en zinnen. *..
Leer met LeesRees op de vertrouwde manier snel woordjes lezen. Net zoals op school, met een stopwatch. Met Rees de aap wordt lezen leuk! • meer dan 200 woorden in 4 moeilijkheidsgraden • sluit naadloos aan..
Leer met LeesRees op de vertrouwde manier snel woordjes lezen. Net zoals op school, met een stopwatch. Met Rees de aap wordt lezen leuk! • meer dan 200 woorden in 4 moeilijkheidsgraden • sluit naadloos aan op lezen in groep 3 en verder • alle woorden zijn ingesproken om te oefenen • voor één prijs op je iPad, iPod én iPhone Dit alles gegarandeerd zonder reclame!
Met deze app kan je zelfstandig oefenen met enkele onderdelen van grammatica en spelling. De app heeft 2 mogelijke activiteiten: - typ het juiste antwoord (181 lessen) - klik op het juiste antwoord (12 lessen) De..
Met deze app kan je zelfstandig oefenen met enkele onderdelen van grammatica en spelling. De app heeft 2 mogelijke activiteiten: - typ het juiste antwoord (181 lessen) - klik op het juiste antwoord (12 lessen) De app bestaat tot nu toe uit: 199 lessen (Elke les bestaat uit 20 zinnen) 16 instructies - de persoonsvorm zoeken - de persoonsvorm: enkelvoud of meervoud - het onderwerp zoeken - voltooid deelwoorden zoeken - zinsdelen tellen - spelling van werkwoorden in de verleden tijd - spelling van werkwoorden in de tegenwoordige tijd - speling van de werkwoorden 'hebben' en 'zijn' in de verleden tijd - spelling van voltooid deelwoorden - lijdend voorwerp oefenen - meewerkend voorwerp oefenen - persoonlijke voornaamwoorden zoeken - bijvoeglijke naamwoorden zoeken - zelfstandige naamwoorden zoeken - de ik-vorm van een werkwoord - meervoud zelfstandige naamwoorden - bijwoordelijke bepaling Na een oefening zie je direct hoeveel goede en foute antwoorden je hebt gegeven en wat het juiste antwoord zou moeten zijn. Per oefening krijg je ook een score die wordt opgeslagen. Als je iets niet meer weet, kan je tijdens..
Klankklas is een samenwerkingsproject van juf Sanne en juf Marije. Deze app biedt spelenderwijs de klanken aan die tijdens de eerste periode van het leesproces aan bod komen. Daarnaast worden er diverse begrippen aangeboden die eveneens..
Klankklas is een samenwerkingsproject van juf Sanne en juf Marije. Deze app biedt spelenderwijs de klanken aan die tijdens de eerste periode van het leesproces aan bod komen. Daarnaast worden er diverse begrippen aangeboden die eveneens belangrijk zijn voor het aanvankelijk lezen nl; eerste, begin, middelste, eind, achteraan, als laatste enz. www.jufmarije.nl www.jufsanne.com www.kleuteruniversiteit.nl
Leer kinderen de cijfers, getallen en tellen met behulp van deze leerzame app. Dit is een leuke rekenapp voor kinderen in groep 1 en groep 2 om te oefenen met de cijfers, de getallen, tellen en..
Leer kinderen de cijfers, getallen en tellen met behulp van deze leerzame app. Dit is een leuke rekenapp voor kinderen in groep 1 en groep 2 om te oefenen met de cijfers, de getallen, tellen en de telrij. Met de app leren kinderen: * cijfers en getallen herkennen * tellen * getalgevoel * de getallen 1 t/m 20 De oefeningen: * Op welk nummer kan jekopen? * Welke winkel is er op nummer 3? * Raak het missende nummer aan. * Hoeveeltel je hier? * Raak alle kauwgomballen met het getalaan. Wat is er zo bijzonder aan de app? * Op een onderzoekende wijze leren kinderen cijfers en getallen herkennen. * Kinderen leren ook van hun foute antwoorden. * De app is bedoeld als voorbereiding op groep 3. * Wat met deze app geleerd is hoeft straks niet op school opnieuw onderwezen te worden. Bekijk ook onze andere apps: * Letters leren lezen * Leren lezen in groep 3 * Letters flitsen, letters leren * Leer letters, cijfers, kleuren en vormen * Leestreinleer verhalen lezen * Letters leren schrijven *..
Bru-taal is een speelse en leerzame manier om te oefenen met de Nederlandse taal. Na het winnen van de Meester app Award is er een nieuwere versie uitgebracht die altijd en overal gespeeld kan worden, thuis..
Bru-taal is een speelse en leerzame manier om te oefenen met de Nederlandse taal. Na het winnen van de Meester app Award is er een nieuwere versie uitgebracht die altijd en overal gespeeld kan worden, thuis of onderweg op iPad, iPhone of iPod. Bru-taal is: * Ontwikkeld voor thuis, onderweg en in het klaslokaal. * Op een speelse en leerzame manier oefenen met de Nederlandse taal. * Goed in het geven van uitgebreide statistieken van de voortgang. * Winnaar van de Meester app award voor beste apps in het basisonderwijs. * In gebruik bij vele basisscholen als aanvullend leermiddel. De mogelijkheden van het spel zijn: * Oefenen in de oefenmodus – Er kan gericht worden geoefend met taal door zelf een oefening en niveau te selecteren. * Speel het hoofdspel – Hierin komen alle taaloefeningen oplopend in moeilijkheidsgraad aan bod. * Speel met meerdere spelers – Het is mogelijk om meerdere kinderen een eigen profiel te geven. * Bekijk statistieken – Iedere speler is afzonderlijk te analyseren en de speler kan zien wat er goed of fout ging. * Eindeloos..

Bru-taal, oefen je Nederlands App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website