INFORMATION

Updated:
Version:
16.0.6
Size:
357.7 MB
Category:
Utilities
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2022-04-22
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

Süpermarket Yanımda'da ana sayfaya eklediğimiz ürün listeleme özelliği ile artık avantajlı ürünlere kolayca ulaşıp, alışverişinizi daha hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz! Bildirimler menümüzü sizler için sadeleştirdik ve düzenledik. Vodafone'un en yeni ve avantajlı kampanyalarını kaçırmamak için telefon ayarlarınızdan Yanımda bildirimlerini açmayı unutmayın!

Vodafone Yanımda App SCREENSHOT

【图】Vodafone Yanımda(截图1)【图】Vodafone Yanımda(截图2)【图】Vodafone Yanımda(截图3)

Vodafone Yanımda App DESCRIPTION

Siz yeter ki isteyin. Vodafone Yanımda’yı şimdi indirin; zamandan kazanın, işlerinizi neredeyseniz orada kolayca halledin.

Vodafone Yanımda uygulamasını telefonunuza indirip, hattınızla ilgili bir sürü işlemi hiçbir ücret ödemeden* yapabiliyor ve size ozel fırsatları takip edebiliyorsunuz.

Peki ya neleri?

Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebiliyorsunuz.
Faturanızı ödeyebiliyor, Kolay Paket satın alabiliyor ve TL yükleyebiliyorsunuz.
Tarife değişikliği yapabiliyor, ek paket satın alabiliyorsunuz.
4.5G’nizi açmaktan tutun da, hattınızı yurtdışı kullanımına açıp kapatmaya kadar daha birçok işlemi kolayca halledebiliyorsunuz.

81 ilde ücretsiz teslimat ve İstanbul’a özel belirli ilçelerde 3 saatte ücretsiz hızlı teslimat seçeneği ile Online Mağaza menüsünden telefon alabiliyorsunuz.
Online Mağaza menüsü içinde tercihlerinize en uygun telefonu filtreleyip, tarifenize ek ödeme ile alabiliyorsunuz.

Bunlar için Vodafone Müşteri Hizmet’lerini aramanıza ya da Vodafone Cep Merkezleri’ne gitmenize hiç gerek kalmıyor.

Şifremi nasıl alırım?
S yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek Vodafone Yanımda şifrenizi alabilirsiniz.

Bir kaç hat ile giriş yapabilir miyim?
Uygulamanın içerisindeki ‘Ayarlarım – Hesabım’ menüsüne yeni numara ekleyip çıkarabilirsiniz. Uygulamaya tanımlamış olduğunuz farklı GSM numarası ile giriş yapabilirsiniz.
* Vodafone Yanımda ücretsiz bir uygulamadır. Vodafone Yanımda uygulamasını uygulama marketinden indirmek için kullanacağınız internet bağlantısı mevcut data tarifeniz üzerinden ücretlendirilir. Vodafone Cep Merkezi arama modülünde kullanılan 3.parti uygulamasından gelen haritanın kullanacağı internet bağlantısı için mevcut data tarifenizden ücretlendirilirsiniz.

Not: GPS özelliğinin arkaplanda devamlı çalışması pil ömrünü önemli ölçüde azaltabilir.

SIMILAR to Vodafone Yanımda App

Faturalarınızı kontrol edebileceğiniz, ödeyebileceğiniz, internet ve ses kullanım detaylarınıza ulaşabileceğiniz, irtibat bilgilerinizi güncelleyebileceğiniz, her türlü soru ve talebiniz için canlı destek alabileceğiniz, tüm taleplerinizi destek bölümünden bize yazılı olarak iletebileceğiniz uygulamamız hizmetinizde. TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.
Faturalarınızı kontrol edebileceğiniz, ödeyebileceğiniz, internet ve ses kullanım detaylarınıza ulaşabileceğiniz, irtibat bilgilerinizi güncelleyebileceğiniz, her türlü soru ve talebiniz için canlı destek alabileceğiniz, tüm taleplerinizi destek bölümünden bize yazılı olarak iletebileceğiniz uygulamamız hizmetinizde. TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.
Kıble Pusulası ve Kıble Yönlendirici ile kıble yönünü bul.
Kıble Pusulası ve Kıble Yönlendirici ile kıble yönünü bul.
UpCall - Unknown Caller ID
Do you wonder who's calling? Do you want to know the details of the caller from an unknown phone number? Here's an incredible application to know caller information directly using your phone number. With UpCall, you can find out who is calling your phone when it’s ringing, you can find out who is calling your phone, add pictures and Emocan stickers, search for unknown numbers. UpCall is one of the best and free applications to identify unknown callers. Find out who is calling you using the advanced search tool, easily and quickly identify the caller's number without having your phonebook installed. There are a lot of features in the free UpCall application: • Show Caller ID • Subject and Picture Call • Unknown numbers • All your calls in one Screen • Do not disturb Option • Emergency Numbers • Spam Call • Operator Name Setting Want to know who is calling? If you receive a call from a number which is not on you contacts list, Upcall will do an advanced search for that number. It will do an..
Enerjisa Mobil ile artık elektrik ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirmek çok daha kolay. Birkaç tık ile abonelik işlemlerinizi yapabiliyor, fatura bilgilerine ulaşabiliyor, ödemelerinizi yapabiliyor, başvuru aracı olarak kullanabiliyor ve planlı kesintilerden haberdar olabiliyorsunuz. Enerjisa Mobil, her gün..
Enerjisa Mobil ile artık elektrik ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirmek çok daha kolay. Birkaç tık ile abonelik işlemlerinizi yapabiliyor, fatura bilgilerine ulaşabiliyor, ödemelerinizi yapabiliyor, başvuru aracı olarak kullanabiliyor ve planlı kesintilerden haberdar olabiliyorsunuz. Enerjisa Mobil, her gün gelişen yapısıyla, daha fazla işlem için hizmet vermeye devam ediyor. Üstelik Enerjini Koru hareketi ile eviniz ve iş yerinizde kolayca uygulayabileceğiniz tasarruf önerilerimiz sayesinde, hem faturanıza hem de gelecek nesillere fayda sağlayabilirsiniz. Enerjisa’nın sunduğu hizmetlerden yararlanmak için mobil uygulamamızı hemen indirin! ABONELİK İŞLEMLERİNİZİ YAPIN: Elektrik aboneliğiniz ve tarifeniz hakkındaki her şey burada. Hesap bilgilerinizi ve tercihlerinizi buradan değiştirebilir, taşınma ve abonelik ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilir ya da elektrik aboneliğinizi kapatmak için hiçbir fiziksel kanala gitmek zorunda kalmadan, buradan talep oluşturabilirsiniz. TÜKETİMİNİZİ TAKİP EDİN: Tesisatlarınıza ait geçmiş tüketim bilgilerinizi karşılaştırıp enerjinizi verimli kullanmaya yönelik önerilerimizi değerlendirebilirsiniz. RANDEVU ALIN: Size en yakın Enerjisa Hizmet Noktalarından randevu alabilir, sıra beklemeksizin işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız Taşınma ve Abonelik adımları ile müşteri hizmetleri merkezlerimize gitmeden önce gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. FATURANIZI ÖDEYİN: Faturalarınızı kredi kartı ile işlem ücreti olmadan güvenle ödeyebilir veya diğer ödeme..
AKUT IamSafe aka Güvendeyim
IamSafe aka Güvendeyim IamSafe allows you to notify your loved ones that you are safe in earthquakes, floods or other emergencies and it has been developed by AKUT Search and Rescue Association and Genel Bilgi Teknolojileri Ltd. Sti. with IamSafe, base stations will not be busy, and those who suffer from disaster can easily make calls with their mobile phones. The purpose of the application is to establish an instant communication between people who are not affected by the disaster and their relatives easily in the event of a disaster, without unnecessary usage of phone lines. Thanks to the IamSafe app, only people who really need help can use phone lines in these hard times. How does IamSafe app work? To use this app, you must first enter the settings section of the application and save the phone number of at least one person. When you add the number, the “I am Safe” button is activated. Finally, if you click the button in case of an earthquake, a fire or a different emergency, the app will send an estimated location..
Mobile Transaction & Shopping
By using the Digital Operator Application, you can do electronic shopping, bill payment, bill debt inquiry, top-up, package purchase and remaining minutes, SMS, internet inquiries and many other transactions free of charge. You can easily switch between Turkcell and Turkcell Pasaj worlds on the renewed interface of the Application. Through the Application, you can find the opportunity to access our special celebrations, reminders and offers. It is time to discover the privilege of shopping for many technological products through Digital Operator with Turkcell Pasaj! • You Can Reach Turkcell Pasaj on Digital Operator! Turkcell Pasaj is Turkey’s first electronic marketplace. You can access Turkcell Pasaj from Digital Operator's welcome screen. You can follow the campaigns and special offers from the home page. You can review thousands of technological product from the “Categories” section, and follow the status of your orders from the "Orders" section. In the "Pasaj" section of Digital Operator, you can seize the additional installment opportunities offered for you in mobile phones, smartwatches, computers, tablets, household appliances, personal care products and many other categories, in addition to credit..
About this app All transactions regarding Turk Telekom is with you! With Türk Telekom Online İşlemler application, you can perform all your transactions for your Mobile, Home Internet and Telephone subscriptions much more easily and quickly..
About this app All transactions regarding Turk Telekom is with you! With Türk Telekom Online İşlemler application, you can perform all your transactions for your Mobile, Home Internet and Telephone subscriptions much more easily and quickly through a single application. Regarding your mobile subscription; • You can view your usages with a graphical display of your Tariff and Package information. • You can perform tariff changes and package purchases. • You can learn about your billing information and pay your unpaid bills. • You can track your balance information and top up money with your credit card to your own line or to another line. • Before you go abroad, you can edit your international usage settings, and set a foreign usage limit. • With Widget, you can access the operations you will need the most without logging into the application again. Regarding your Internet subscription at home; • You can execute changes to your offers and package transactions, and make additional package purchases. • You can find out your billing information and pay your unpaid bills. • You can..
Translated to: Indonesia, Malay, Deutsch, English, Español, Français, Nederlands, Português, Türkçe, العربية, اردو, русский, 中国的, ภาษาไทย * ALARM FOR ADHAN TIMES. * 2 ALARMS BEFORE THE ADHAN TIMES OCCUR. * ADHAN TIMES FROM THE RELIGIOUS AFFAIRS..
Translated to: Indonesia, Malay, Deutsch, English, Español, Français, Nederlands, Português, Türkçe, العربية, اردو, русский, 中国的, ภาษาไทย * ALARM FOR ADHAN TIMES. * 2 ALARMS BEFORE THE ADHAN TIMES OCCUR. * ADHAN TIMES FROM THE RELIGIOUS AFFAIRS MINISTRY * 3D COMPASS * GPS-BASED TIME CALCULATION * ABILITY TO FUNCTION FOR A MONTH WITHOUT INTERNET CONNECTION BETWEEN MONTHLY ONE-TIME DOWNLOADS *ABILITY TO ADD UNLIMITED NUMBER OF CITIES; QUICK TRANSITION BETWEEN CITIES BY SCROLLING * WAKE-UP FEATURE FOR MORNING FAJR PRAYER (high volume sounds, 2 alarms) * AUTOMATIC INCIDENT TRACKING * QIBLA COMPASS * QIBLA MAP * FIND NEARBY MOSQUE FEATURE. * ABILITY TO SELECT SEPARATE AUDIO AND TIME FOR EACH TIME. * WEATHER CONDITIONS. DAILY, WEEKLY * THE BEAUTIFUL NAMES OF ALLAH (ASMA AL-HUSNA)
Controlling your lines is much easier with user-friendly Cep Hesabim app! With your Cep Hesabim app, easily view your package usage, view your current and previous bill details and easily pay your bill instantly. With its..
Controlling your lines is much easier with user-friendly Cep Hesabim app! With your Cep Hesabim app, easily view your package usage, view your current and previous bill details and easily pay your bill instantly. With its highly functional interface top-up your account, look through tariffs and packages and instantly subscribe the package that fits best to your needs. You can even update the settings of your account and services you are using.
Ptt Kargo PTT’nin yenilenen kargo uygulaması ile cep telefonunuzdan; KARGO: -Kargo/kurye gönderilerinizi takip edebilir, gönderi ücretlerini ve ulaşım sürelerini öğrenebilirsiniz. -Kargo/kurye gönderilerinizin teslim durumunu öğrenebilirsiniz. -Bireysel Ön Kabul işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca -Size en yakın PTT iş..
Ptt Kargo PTT’nin yenilenen kargo uygulaması ile cep telefonunuzdan; KARGO: -Kargo/kurye gönderilerinizi takip edebilir, gönderi ücretlerini ve ulaşım sürelerini öğrenebilirsiniz. -Kargo/kurye gönderilerinizin teslim durumunu öğrenebilirsiniz. -Bireysel Ön Kabul işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca -Size en yakın PTT iş yerlerinin adres ve iletişim bilgisine ulaşabilir, -İstediğiniz iş yerine navigasyon ile ulaşım sağlayabilirsiniz.
| PTT
Sayfa sayfa formlarla, evraklarla uğraşmaya son veren Vodafone Mobil Form Servisi, kurumların iş süreçlerini mobil uygulamalar ile dijital platforma taşıyarak firmaların iş verimliliğini artıran bir servistir. Vodafone Mobil Form Servisi sayesinde herhangi bir altyapı veya yazılım..
Sayfa sayfa formlarla, evraklarla uğraşmaya son veren Vodafone Mobil Form Servisi, kurumların iş süreçlerini mobil uygulamalar ile dijital platforma taşıyarak firmaların iş verimliliğini artıran bir servistir. Vodafone Mobil Form Servisi sayesinde herhangi bir altyapı veya yazılım yatırımı yapmadan iş süreçlerinizi dijital platforma taşıyabilir, etkin iş takibi yapabilir ve takımlarınızı anlık olarak yönlendirebilirsiniz. Vodafone Mobil Form Servisi’nin ofline çalışabilme özelliği, size internetin olmadığı durumlarda da işlemlerinizi gerçekleştirebilme imkanı sağlarKolay entegre olabilme özelliği ile firmanız bünyesindeki CRM, İK vb. sistemlere kolaylıkla entegre olabilmektedir. GPS üzerinden desteklenen hassas konum belirleme özelliği ile, çalışanların konumunu kolayca takip edilebilir. Ek olarak, analiz ve rapolarma özelliği ile yaratılan dijital formlar ve çalışanlara atanan görevlerin durumunları kolayca analiz edebilir ve raporlayabilirsiniz. Üstelik bütün hizmetler için bir cihaz yatırımı yapmanıza gerek olmaz. Vodafone Kurumsal Abonelik Gerektirir.
Güvenli Depo’nun 100GB, 500GB ve ilk 1 ay ücretsiz 50GB’lık depolama alanlarıyla en önemli dosyalarınızı, en güzel fotoğraflarınızı, videolarınızı ve rehberinizi güvenli bir şekilde saklayabilir, yönetebilir ve paylaşabilirsiniz. Üstelik otomatik bir şekilde yedekleme yapabilir ve yedekleme..
Güvenli Depo’nun 100GB, 500GB ve ilk 1 ay ücretsiz 50GB’lık depolama alanlarıyla en önemli dosyalarınızı, en güzel fotoğraflarınızı, videolarınızı ve rehberinizi güvenli bir şekilde saklayabilir, yönetebilir ve paylaşabilirsiniz. Üstelik otomatik bir şekilde yedekleme yapabilir ve yedekleme yaparken internetinizden yemezsiniz, Güvenli Depo sayesinde kolayca yapabilecekleriniz: • Fotoğraflarınızı, videolarınızı ve diğer tüm dosyalarınızı otomatik olarak yedekleyin. • Rehberim özelliği ile rehberinizi istediğiniz zaman yedekleyip,cihazınıza geri yükleyin. • Fotoğraf albümleri oluşturup, anılarınızı hep hatırlayın. • Telefonunuzun başına bir şey gelirse, yedeklediğiniz verilerinizin tümüne diğer cihazlarınızdan( telefon, tablet , bilgisayar) ulaşın. • Dosyalarınızı yedeklerken mobil internetinizden yemeyin. • Aile Bulutu sayesinde fotoğraflarınızı ve videolarınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın. • Şifre ekleyerek uygulamadan çıkış yapmanıza gerek kalmadan ek güvenlik sağlayın. • Uygulamaya telefon numaranız ve doğrulama kodunuz ile kolayca giriş yapın. • Yüksek boyutlu dosyaları internetinizden yemeden bir bağlantı ile ek olarak paylaşın. • Dosyalarınızı cep telefonunuzdan bilgisayarınıza ve bilgisayarınızdan telefonunuza kablosuz aktarın. • https://guvenlidepo.vodafone.com.tr adresinden bilgisayarınızdaki dosyalarınızı yedekleyin. Anılarınız değerli , kaybolup gitmesinler! Sizi de Güvenli Depo Ailesine bekliyoruz! Birlikte mümkün!
Siz yeter ki isteyin. Vodafone Yanımda’yı şimdi indirin; zamandan kazanın, işlerinizi neredeyseniz orada kolayca halledin Vodafone Yanımda uygulamasını telefonunuza indirip, hattınızla ilgili bir sürü işlemi hiçbir ücret ödemeden* yapabiliyor ve size ozel fırsatları takip edebiliyorsunuz. Peki..
Siz yeter ki isteyin. Vodafone Yanımda’yı şimdi indirin; zamandan kazanın, işlerinizi neredeyseniz orada kolayca halledin Vodafone Yanımda uygulamasını telefonunuza indirip, hattınızla ilgili bir sürü işlemi hiçbir ücret ödemeden* yapabiliyor ve size ozel fırsatları takip edebiliyorsunuz. Peki ya neleri? Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebiliyorsunuz. Faturanızı ödeyebiliyor, Kolay Paket satın alabiliyor ve TL yükleyebiliyorsunuz. Tarife değişikliği yapabiliyor, ek paket satın alabiliyorsunuz. 4.5G’nizi açmaktan tutun da, hattınızı yurtdışı kullanımına açıp kapatmaya kadar daha birçok işlemi kolayca halledebiliyorsunuz. 81 ilde ücretsiz teslimat ve İstanbul’a özel belirli ilçelerde 3 saatte ücretsiz hızlı teslimat seçeneği ile Online Mağaza menüsünden telefon alabiliyorsunuz. Online Mağaza menüsü içinde tercihlerinize en uygun telefonu filtreleyip, tarifenize ek ödeme ile alabiliyorsunuz. Bunlar için Vodafone Müşteri Hizmet’lerini aramanıza ya da Vodafone Cep Merkezleri’ne gitmenize hiç gerek kalmıyor. Şifremi nasıl alırım? S yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek Vodafone Yanımda şifrenizi alabilirsiniz. Bir kaç hat ile giriş yapabilir miyim? Uygulamanın içerisindeki ‘AyarlarımHesabım’ menüsüne yeni numara ekleyip çıkarabilirsiniz. Uygulamaya tanımlamış olduğunuz farklı GSM numarası ile giriş yapabilirsiniz. * Vodafone Yanımda ücretsiz bir uygulamadır. Vodafone Yanımda uygulamasını uygulama marketinden indirmek için kullanacağınız..
Kırmızı Işık Uygulaması, kadınların şiddetten korunmasına destek olmak ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda onları bilgilendirmek amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye Vodafone Vakfı desteğiyle hayata geçirilmiştir. Kırmızı Işık Uygulaması ile; Acil numaraları..
Kırmızı Işık Uygulaması, kadınların şiddetten korunmasına destek olmak ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda onları bilgilendirmek amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye Vodafone Vakfı desteğiyle hayata geçirilmiştir. Kırmızı Işık Uygulaması ile; Acil numaraları ve yakınlarınızı tek tuş ile arayabilir, Yakınlarınıza ister tek tuş ile ister gizli bir şekilde konum bilginizi içeren mesaj gönderebilir, Size en yakın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı birimlerine ulaşabilir, Şiddete maruz kaldığınızda neler yapmanız konusunda bilgi edinebilir, Haritalardan ŞÖNİM Noktalarına ulaşım sağlanabilir.

Vodafone Yanımda App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website

App REVIEWS

mjsoy

Worst app ever. Can’t open this app without having a bug or anything

oykusupe..

Koyde vodafone cekmedigi icin baska operator e gectim ve sizi cok ozluyorum. Lutfen buraya baz istasyonu kurun. Lutfen. Kendinize iyi bakin

Guest

ايوقت

evket11

Hiç memnun değilim çok a internet kullanmama rağmen neredeyse hiç internete girmiyorum hemen paketim bitiyor zaten şebeke bile çekmiyor

eses64

Yanımda uygulamasında mobil internete girmede sıkıntı yaşıyorum her zaman şifre girmek zorunda kalıyorum

taniashs..

Tania

alipsgl6

Günlerdir yanımda uygulaması açılmıyor ek paket alıcaktım alamıyorum

kazkstyl..

Bana doğru dürüst fırsatlar gelmiyor

anoniman..

Sınırsız paket aldım ama eski pakettende MB gidiyor?

zge11

Harika bir app , kullanımı çok rahat çok kolay , zaten her şey de otomatil ilerliyor . Teşekkürler.

inksar

İletişim pass paketime dahil olmasına rağmen haftalardır hediye çarkı haftalık iletişim pass paketi hediye veriyor. Pakete tanımlı olan bişey tekrar niye hediye veriliyor anlamadım. Tobi isteklerimize cevap verememekte ve uygulama sık sık hata verip işlemimizi gerçekleştirmemektedir. Bir yıllık taahhüt yapıp Turkcell den numaramı taşıyıp taşıyacağıma bin pişman oldum.

Prozace

Surekli crash, not responding and not enough support option. Tam bir rezalet, denedik sizi de tasiyacagiz numaramizi

Can

Impossible to reach anyone if your internet is down. Totally u reliable

Iruejdb

Her islemin sonunda isleminiz iptal Edildi gbi salak uyarilar aliyorum, arada bir atiyor, tekrar giris yapmam lazim vs vs vs..

Tgckrmzz..

Bzbns

avand37

Nr 1

Bcmtns

This app is a piece of garbage. It says English but only a quarter of it is in English. Half the time it doesn’t work. Par for the course in Turkey

Infinitu..

Evde Internet’im olduğu halde, iki telefon numarama da devamlı “Pass” çıkıyor! Artık, bunun tesadüf olmadığını; düşünmeye başladım.

mersadkh..

beni hediye verirsen lordan ben cuk fegirem

onaymesa..

Kesinlikle gecmeyin bu sebekeye musteri hizmetleri berbat otesi