INFORMATION

Updated:
Version:
6.0.5
Size:
44.5 MB
Category:
News
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2022-04-13
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

- Ana sayfaya galeriler eklendi. - Haber içeriklerinde yazı yüksekliği ayarlandı.

Haber7.com App SCREENSHOT

【图】Haber7.com(截图1)【图】Haber7.com(截图2)【图】Haber7.com(截图3)

Haber7.com App DESCRIPTION

Haber 7 iPhone uygulaması ile Türkiye gündemini yakından takip edip, her an sıcak haberlere ulaşabilirsiniz!
Gündem, Ekonomi, Siyaset, Spor gibi 10’dan fazla kategoride en son haberler her an ulaşılabilir konumda! Türkiye’nin nabzını Haber7 ile takip edin!

Haber7 iPhone Application is filled with national and international news in the fields of business, diplomacy, politics, culture, arts, sports, economics and other popular news categories. You can follow the latest news via your iPhone with an open-minded and visionary perspective of Haber7!

SIMILAR to Haber7.com App

%100 Yorumsuz Habercilik
%100 Yorumsuz, %100 Tarafsız Habercilik Haberler uygulaması, güncel, ekonomi, spor, magazin kategorilerinde Türkiye ve Dünya’da meydana gelen son dakika haber ve gelişmelerini takip etmenizi sağlayan bir haber uygulamasıdır. Bu uygulamayla: - Manşet haberlerini okuyabilirsiniz. - Güncel, son dakika, spor, ekonomi, dünya, magazin ve teknoloji kategorilerindeki en yeni haberleri okuyabilirsiniz. - Anlık bildirimlerle en son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Üstelik ayarlar ekranında tercih yaparak, sadece istediğiniz konularda fakat daha detaylı bildirimler alabilirsiniz. - Yerel haberde rakipsiz Haberler.com’un size sunduğu 81 ilden haberleri görebilirsiniz. - Takip ettiğiniz bir konu ya da kişi ile ilgili son haberlere, arama kutusu yardımıyla erişebilirsiniz. - İlginizi çeken haberleri facebook, twitter veya whatsapp ile hızlıca paylaşabilirsiniz. Haberler uygulaması rakip haber uygulamaları ile kıyaslandığında; haberleri tarafsız, yorumsuz ve hızlı bir şekilde vermesi; ayrıca temiz ve kullanışlı tasarımı ile ön plana çıkar.
Son Dakika Haberler - Canlı TV
Ensonhaber.com'un tüm dinamizmini Apple ürünlerinde de yaşamanız için geliştirilmiş, kullanıcı deneyimi arttırılmış zevkli bir uygulama. Ensonhaber’i öne çıkaran nefis manşetlere ve sürekli güncellenen son dakika haberlerine mobil olarak da ulaşmanızı sağlayan uygulamada özellikle üyelik sistemi ve haber başlıklarına yorum yapabilme özelliği öne çıkıyor. Yorum yazıp kendi fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşabileceğiniz sistem aynı zamanda bir çok özelliği de bünyesinde barındırıyor. Ensonhaber’e üye olan kullanıcılar haber başlıklarına yazdıkları yorumları kendi profil sayfalarından görüntüleyebiliyor, böylece beğeni sayısı, yanıtlar, takdirler ve daha fazla etkileşim üzerinde de kontrol sahibi olabiliyor. Doğrulanmış hesaba ait üyeler yorumlarını editör onayına takılmadan paylaşabilir ve aynı zamanda onaylı hesap olduğuna dair kullanıcı adinin yanında mavi bir simge görünür. Haber başlıklarına yazılan yorumlar arasında en çok beğeni alan yorum üzerinde bir taç simgesi görünür ve bu simgeye sahip olduğunuzda kullanıcı adınız ‘’takdir edilen yorumcu’’ etiketiyle en tepede görünür. Video haberler ile videoları tek tıkla izleyebilir, ensonhaber.com'un muhteşem galerilerine de ulaşabilirsiniz. FotoHaber tarzını en iyi uygulayan haber portallarının başında gelen Ensonhaber galerilerinden mobil cihazlarınız ile de istifade edebilirsiniz. Ensonhaber.com haberleri, aslında nedir sorusuna cevap veren bakış açısı ile artık cihazınızda. İndirin, kurun..
Internet Haber iPhone uygulaması ile beraber Türkiye'nin nabzını yakından takip edin! Siyaset, Gündem, Ekonomi, Sporgibi bir çok kategori ile beraber her an ve her yerde habere erişme imkanı sağlayın! Tarafsız bir bakış açısı ile internette milyonlara..
Internet Haber iPhone uygulaması ile beraber Türkiye'nin nabzını yakından takip edin! Siyaset, Gündem, Ekonomi, Sporgibi bir çok kategori ile beraber her an ve her yerde habere erişme imkanı sağlayın! Tarafsız bir bakış açısı ile internette milyonlara ulaşan Internet Haber iPhone uygulaması ile beraber Türkiye ve Dünya'nın gündemini cebinize taşıyor!
Türkiye Gazetesi Uygulaması'nda gazetemizde ve www.turkiyegazetesi.com.tr web sitemizde yayınlanan ekonomi, spor, kültür sanat, sağlık, teknoloji ve diğer konulardaki haberleri, makaleleri okuyabilir, sondakika haberlerine ulaşabilirsiniz.
Türkiye Gazetesi Uygulaması'nda gazetemizde ve www.turkiyegazetesi.com.tr web sitemizde yayınlanan ekonomi, spor, kültür sanat, sağlık, teknoloji ve diğer konulardaki haberleri, makaleleri okuyabilir, sondakika haberlerine ulaşabilirsiniz.
Son dakika haberler Milliyet Dijital uygulamasında. Kişiselleşmiş bir haber deneyimiyle gündemden ekonomiye, spordan dünyaya, teknolojiden magazine son dakika haberleri ücretsiz olarak cebinizdeGündem ile ilgili haberler, son dakika gelişmeleri için sana özel tasarlanan Milliyet Dijital’i indir, gündemi..
Son dakika haberler Milliyet Dijital uygulamasında. Kişiselleşmiş bir haber deneyimiyle gündemden ekonomiye, spordan dünyaya, teknolojiden magazine son dakika haberleri ücretsiz olarak cebinizdeGündem ile ilgili haberler, son dakika gelişmeleri için sana özel tasarlanan Milliyet Dijital’i indir, gündemi hızlıca takip et! Milliyet Dijital yenilenen uygulaması ile istediğin haberleri kaydetme, listelediğin haberleri dinleme, kendine özel sayfa oluşturma, kaçırmak istemediğin gündemi kısa özet hikayelerle takip etme, Türkiye ve dünya gündemini tek tıkla keşfetme imkanı sağlıyor. Milliyet Dijital Uygulamasında Neler Var? -Anlık bildirimler ile son dakika haberlerini ilk sen öğren -Günün ve haftanın özeti videolarıyla gündemden 2 dakikada haberdar ol -Dark mod tasarımı, haberi sesli dinleme özelliği, keşfet alanı, haberleri kaydetme özelliği, sana özel sayfası ve özet hikaye haber deneyimi ile yeniliklere hazır ol -Türkiye ve dünya gündemine tek tıkla erişmek istersen özel tasarlanmış, zenginleştirilmiş bir menü seçeneği, -Gündemin öne çıkan olaylarını tüm detaylarıyla öğrenmek istiyorum diyorsan keşfet deneyimi, -Spordan sağlığa, modadan yaşama, ekonomiden finans piyasalarına, astrolojiden magazin gündemine, tatilden otomobile özet halinde ulaşmak istersen özet hikayeler, -Kendine ait bir haber sitesi deneyimi yaşamak isteyen, ilgilendiği konulara özel haberleri takip etmek isteyenler için ‘sana özel’,..
trthaber.com Yeni Yüzü ile Mobil Cihazınızda! Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı TRT Haber, trthaber.com sitesindeki güvenilir, güncel haberleri ve anlık son dakika haberleriyle mobil cihazınızda. TRT Haber’in yenilenen tasarımını, güvenilir ve sağlıklı haberlerini, bu uygulama..
trthaber.com Yeni Yüzü ile Mobil Cihazınızda! Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı TRT Haber, trthaber.com sitesindeki güvenilir, güncel haberleri ve anlık son dakika haberleriyle mobil cihazınızda. TRT Haber’in yenilenen tasarımını, güvenilir ve sağlıklı haberlerini, bu uygulama ile mobil cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.
YENİ ŞAFAK UYGULAMASI BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLENDİ! Eşsiz bir haber okuma deneyimi sunan Yeni Şafak mobil uygulaması, yeni sürümüyle yayında! • Yenilenen haber kartı tasarımı ile haberlere bir çırpıda göz atın. • Haberler arasında sağa ve sola..
YENİ ŞAFAK UYGULAMASI BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLENDİ! Eşsiz bir haber okuma deneyimi sunan Yeni Şafak mobil uygulaması, yeni sürümüyle yayında! • Yenilenen haber kartı tasarımı ile haberlere bir çırpıda göz atın. • Haberler arasında sağa ve sola kaydırarak kolayca gezinin. • İlginizi çeken haberlerin zengin içeriğini (video-foto galeri) görüntüleyin. • Beğendiğiniz haberleri sevdiklerinizle paylaşın. • Tüm ulusal gazetelerin güncel manşet sayfalarını inceleyin. • Namaz Vakti, Hava Durumu ve Piyasa verilerine erişin. • Tek tuşla TVNET canlı yayınına bağlanın. • Yenilenen Haber Bildirimleri ile sıcak gelişmelerden anında haberdar olun. • Şimdi Apple Watch desteği ile bildirimleri akıllı saatleriniz üzerinden de alın ve son dakika gelişmelerini kaçırmayın. Yeni Şafak Gazetesi olarak yayın hayatına başladığımız ilk günden itibaren ülkemizde demokrasinin tüm kurumları ile yerleşmesi, milli irade ve değerlerimizin hakim olması için tüm gücümüzle çalıştık. Bu ülkenin geleceğinin derin sularda boğulup gitmemesi için çaba sarf ettik. Fırtınalı günlerde sığınılacak bir liman olduk. Bugüne kadar ülkemize yapmış olduğumuz katkıyı bundan sonra da okurlarımızın desteği ile sürdürmeye devam edeceğiz. Her gün Yeni Şafak’la yeni bir umut olacak. Uygulamamızla ilgili her türlü geri bildiriminiz için iletisim@pirimedya.com adresinden bizimle..
Türkiye’nin en çok izlenen haber kanallarından TGRT Haber’i artık mobil uygulamadan da canlı izleyebilir, haber içeriğini videolu olarak ayrı ayrı izleyebilir ve gün içerisindeki son dakika haberlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. TGRTHaber Mobil uygulamasında, TGRT Haber’in yayınladığı haberlerin..
Türkiye’nin en çok izlenen haber kanallarından TGRT Haber’i artık mobil uygulamadan da canlı izleyebilir, haber içeriğini videolu olarak ayrı ayrı izleyebilir ve gün içerisindeki son dakika haberlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. TGRTHaber Mobil uygulamasında, TGRT Haber’in yayınladığı haberlerin dışında, tgrthaber.com.tr’nin okurlarıyla paylaştığı ilginizi çekebilecek sayısız görseli de bulmanız mümkün. Gündem, ekonomi, spor, teknoloji, sağlık, medya, magazin, eğitim, kültür-sanat, canlı yayın kısaca Türkiye’de ve dünyada ne varsa artık burada… Doğru ve tarafsız habercilik anlayışını mobil dünyaya da taşıyan TGRT Haber’in İOS uygulamasını hemen iPhone’unuza yükleyin, dünyanın haberi cebinize gelsin.
Volly Scooter mikro ulaşım için geliştirilmiş eğlenceli bir elektrikli araç paylaşım konseptidir. İstediğin yerden al ve istediğin yere bırak ile seyahatinize özgürce yapmanızı sağlamaktadır. Sunduğumuz kiralama olanakları ile trafik sıkışıklığı yaşamadan, park bedellerini endişe etmeden ve..
Volly Scooter mikro ulaşım için geliştirilmiş eğlenceli bir elektrikli araç paylaşım konseptidir. İstediğin yerden al ve istediğin yere bırak ile seyahatinize özgürce yapmanızı sağlamaktadır. Sunduğumuz kiralama olanakları ile trafik sıkışıklığı yaşamadan, park bedellerini endişe etmeden ve ekonomik olarak kalabalık şehirlerde yolculuk imkanı sağlamaktayız. Üstelik elektrik scooterlarımız; yürümek, bisiklet kullanmak veya toplu taşıma araçlarından daha hızlıdır.
BİNEQ Scooter mikro ulaşım için geliştirilmiş eğlenceli bir elektrikli araç paylaşım konseptidir. İstediğin yerden al ve istediğin yere bırak ile seyahatinize özgürce yapmanızı sağlamaktadır. Sunduğumuz kiralama olanakları ile trafik sıkışıklığı yaşamadan, park bedellerini endişe etmeden ve..
BİNEQ Scooter mikro ulaşım için geliştirilmiş eğlenceli bir elektrikli araç paylaşım konseptidir. İstediğin yerden al ve istediğin yere bırak ile seyahatinize özgürce yapmanızı sağlamaktadır. Sunduğumuz kiralama olanakları ile trafik sıkışıklığı yaşamadan, park bedellerini endişe etmeden ve ekonomik olarak kalabalık şehirlerde yolculuk imkanı sağlamaktayız. Üstelik elektrik scooterlarımız; yürümek, bisiklet kullanmak veya toplu taşıma araçlarından daha hızlıdır.
Radyo7 farklı müzik renklerini aynı çatı altında sizlere sunan bir müzik platformudur. Tüm zevklere hitap eden radyolar ile, mutlaka beğeneceğiniz bir tarzı bu platformda bulabilirsiniz. Mevcut radyolar: * Radyo7 | "Hayata Müzik Katın" * Türkülerle Türkiye..
Radyo7 farklı müzik renklerini aynı çatı altında sizlere sunan bir müzik platformudur. Tüm zevklere hitap eden radyolar ile, mutlaka beğeneceğiniz bir tarzı bu platformda bulabilirsiniz. Mevcut radyolar: * Radyo7 | "Hayata Müzik Katın" * Türkülerle Türkiye | "Türkiyenin Türküleri" * Efsane 4'lü | "Arabeskin Efsaneleri" * Ankara Havaları "Anakara Havaları" * Slow Home | "En İyi Aşk Şarkıları" * Altın Şarkılar | "Plaklardan Günümüze" * 90'lar | "90'lar Hit Pop Şarkılar"
İstanbul Havalimanı’ndan keyifli yolculuklar bizimle başlar. Yenilenen Havaist mobil uygulaması sizlerle. HAVAİST, İstanbul Havalimanı’ndan İstanbul içi geliş-gidiş yönlerinde belirli noktalara transfer işlemi yapan bir kuruluştur. HAVAİST yolcu taşımacılığında güvenliği ve yolcuya kaliteli hizmeti esas alıyor. HAVAİST’te..
İstanbul Havalimanı’ndan keyifli yolculuklar bizimle başlar. Yenilenen Havaist mobil uygulaması sizlerle. HAVAİST, İstanbul Havalimanı’ndan İstanbul içi geliş-gidiş yönlerinde belirli noktalara transfer işlemi yapan bir kuruluştur. HAVAİST yolcu taşımacılığında güvenliği ve yolcuya kaliteli hizmeti esas alıyor. HAVAİST’te verilen hizmetler yolcu rahatlığı esas alınarak tasarlanmış ve rahat bir yolculuk yapılabilmesi amaçlanarak, koltuklar arası geniş mesafeler, ayarlanabilir koltuk başlıkları, yüksek bir iç mekân dizayn edilmiştir. * Sefer Saatleri * Güzergahları ve Durakları * Güncel Ücret tarifesini görüntüleyebilir. “HAVAİST rahatlığıyla kesintisiz yolculuk”
En keyifli diziler, sinema filmlerinin en seçkin örnekleri, belgeseller, gezi, sohbet ve tartışma programları Kanal 7 farkıyla parmağınızın ucunda. Kanal 7’nin mobil uygulamalarından yayın akışlarını takip edebilir, mobil cihazınızdan istediğiniz yerde Kanal 7’yi izleyebilirsiniz. Farklı platformlardan..
En keyifli diziler, sinema filmlerinin en seçkin örnekleri, belgeseller, gezi, sohbet ve tartışma programları Kanal 7 farkıyla parmağınızın ucunda. Kanal 7’nin mobil uygulamalarından yayın akışlarını takip edebilir, mobil cihazınızdan istediğiniz yerde Kanal 7’yi izleyebilirsiniz. Farklı platformlardan Kanal 7’yi izlemek istediğinizde Teknik Erişim sayfamızda, uydu frekanslarımız, diğer platformlardaki yerlerimizi görebilirsiniz. Ayrıca teknik destek almak isterseniz destek hatlarımızı da aynı sayfada bulabilirsiniz.
| News
Haberler ve Gazete Manşetleri
Haber 7 iPhone uygulaması ile Türkiye gündemini yakından takip edip, her an sıcak haberlere ulaşabilirsiniz! Gündem, Ekonomi, Siyaset, Spor gibi 10'dan fazla kategoride en son haberler her an ulaşılabilir konumda! Türkiye'nin nabzını Haber7 ile takip edin! Haber7 iPhone Application is filled with national and international news in the fields of business, diplomacy, politics, culture, arts, sports, economics and other popular news categories. You can follow the latest news via your iPhone with an open-minded and visionary perspective of Haber7!
| News

Haber7.com App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website

App REVIEWS

stanbulu

Lise öğrencisine yaptırılmış uygulama, bu açıdan başarılı. Öğrenci arkadaşa gelişmesi için öneriler: en alttaki geri ileri tuşu büyüteçle görülebiliyor, normal gözle görülecek ve parmakla dokunulacak büyüklüğe getirebilirsin. Kapat tuşu haber sekmesini değil programı kapatıp safari tarayıcıya düşüyor. Bu fonksiyon yerine, haber penceresi için rutin sağ üstte kapatma çarpı tuşu konulabilir. Yinele tebrikler öğrenci olarak iyi iş çıkarmışsın.

grbzf

Aptal aptal reklamlar çıkıyor küt diye.Mete uğradığını şaşırıyor insan.

Hercules..

Bazi reklamlar acildiginda kapanmiyor uygulamayi kapatmak gerek ve sayfalarin en altinda çıkan reklamlar genelde müstehcen reklamlar.

No5starf..

This is one of the most pro government lier news service in turkey. It’s shame that we have this kind of garbage in our country. They don’t make money as a journalist, but they are getting paid by the government to repeat their propaganda only.

Yunus

Sürekli arka planda yenilemesi yaparak iyi bir şey yaptığınızı düşünebilirsiniz ama kaldığın yerden devam edemiyorum manşetleri gezerken baştan tekrar tekrar gezmek zorunda kalıyoruz düzeltisin. Yenilemek isteyen zaten aşağı kaydırarak yeniliyor.

MuratYur..

Kucucuk uygulama o kadar reklami sigdirmayi nasil beceriyorsunuz anlamiyorum. Tikliyorum reklam, asgi iniyorum reklam, yukari cikiyorum reklam... Reklamlar yuzunden haber okuyamiyoruz. Vallahi ayip billahi ayip. Biraz daha beklerim olmadi silerim yani. Mecbur muyum bu iskenceye.

KdrTpc

Yeni reklam uygulamasının çokluğundan haberler geri olanda kalmış. Bizde reklamları seyrediyoruz.

UgurrAsl..

Uygulama aşırı ağır çalışıyor.Acil güncellemeniz iyi olucaktır

Rds58

Son güncellemeden sonra iphone4 de habere dokununca uygulama kapanıyor. İlgililere bildirilir. Neden halen bu sorunla ilgili güncelleme gelmez anlam veremiyorum. Yaa ben DHA'nın haberlerini okumaya neden zorunlu bırakıyorsunuz.

serkanoz..

Cok donma yapiyor haber okurken onu duzeltmeniz lazim

Serifbat..

Bu uygulama cok kotu Iphone u iyi desteklemiyor Defalarca ayni sorun olusuyor Sinir bozuyor

Celiky27

Resim galerisini actiginizda butun resimlerin yuklenmesi gerekiyor resimleri gormeye baslamak icin. App cok yavas. Cogu zaman hata verip ya kendiliginden kapaniyor ya da hic haber acilmiyor. Many flaws.

Dante

Programi yapan herhalde Haber7 sevmiyor cunku update yaptiktan sonra hersey bozuldu. calismiyor artik. Sildim Hurruyete devam. Birde, reklami nekadar cok seviyorsunuz ya. Ana sayfanizda saydim tam 13 tane reklam var. reklami okuyoruz ha bremi?

No

Haber 7 ye hic yakismayan problemler, sahiplerinin i padi yok galiba, yani sunu bi fix edinde biraz haber okuyak, zamandan yardim alin ne bilem biseyler yapin, 0 yildiz olsa idi verirdim ama nedek.

Tranz46

Calışması fena degil, ama yeni haber. Güncellemeleri sitede daha hızlı oluyor. Çökme felan olmuyor genelde.