INFORMATION

Updated:
Version:
6.5.7
Size:
24.6 MB
Category:
News
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2022-04-17
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

Performans geliştirmesi yapışdı

Sözcü Gazetesi App SCREENSHOT

【图】Sözcü Gazetesi – Haberler(截图1)【图】Sözcü Gazetesi – Haberler(截图2)【图】Sözcü Gazetesi – Haberler(截图3)

Sözcü Gazetesi App DESCRIPTION

Son dakika haberleri ile 7/24 yayın yapan sozcu.com.tr, en güncel gazete haberleri ve köşe yazıları ile ücretsiz yayın yapan bir uygulamadır. Ekonomi, dünya, eğitim, magazin, spor, sağlık gibi birçok farklı kategoride içerik üreten haber uygulaması, analizleri ve tarafsız yayın ilkesiyle de rakiplerine fark atıyor. Sözcü Gazetesi’nin güçlü haber kadrosu görünenin ötesinde bir bakışla haberlerini okuyucularına sunuyor.

– Yılmaz Özdil, Rahmi Turan, Emin Çölaşan gibi isimlerin yer aldığı Türkiye’nin en iyi yazar kadrosunun köşe yazılarını okuyabilirsiniz.

– Türkiye ve dünya gündemini, günün her anı son dakika haberleri ile takip edebilirsiniz.

– Ekonomi haberleri, döviz kurları, altın fiyatları ve finans piyasasını yakından izleyebilirsiniz.

– Canlı skor, maç sonuçları, transfer haberleri, puan durumu ve son dakika spor haberlerinden anında haberdar olabilirsiniz

– Astroloji ve günlük burç yorumlarını Dinçer Güner’in yorumlarıyla okuyabilirsiniz.

– Son dakika magazin haberleri ile beraber, en güncel konser, etkinlik haberlerinin yer aldığı kültür-sanat haberlerine kolaylıkla erişebilir, ayrıca moda, seyahat ve gurme gibi birçok farklı kategoriden de haberdar olabilirsiniz

– Meteoroloji’den yapılan son dakika uyarıları ile birlikte 81 ilin hava durumu raporlarına göz atabilirsiniz.

– Sağlık haberleri kategorisinde uzman doktor yorumlarını ve sağlık alanındaki son gelişmeleri okuyabilirsiniz.

– Sosyal medyada en çok izlenen eğlenceli ve komik videoları izleyebilirsiniz.

Sözcü uygulamasını telefonunuza ve tabletinize ücretsiz olarak indirip 7/24 tüm haberlere kolayca erişme ayrıcalığını yaşayın.

Sözcü Plus ve Egazete özelliklerini de denemeyi unutmayın!

Websitesi: https://www.sozcu.com.tr
Facebook: https://www.facebook.com/sozcugazetesi
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOulx_rep5O4i9y6AyDqVvw
Twitter: twitter.com/gazetesozcu
Linkedin: linkedin.com/company/s-zc-gazetesi

Kullanım Koşulları:
http://www.sozcu.com.tr/sozcu-kullanim-kosullari/

Gizlilik Politikası:
http://www.sozcu.com.tr/sozcu-gizlilik-politikasi/

Soru ve önerileriniz için bize: destek@sozcu.com.tr email adresinden ulaşabilirisiniz.

—————-

For more information click on the link below:
Terms of Use:
http://www.sozcu.com.tr/sozcu-kullanim-kosullari/
Privacy Policy:
http://www.sozcu.com.tr/sozcu-gizlilik-politikasi/

SIMILAR to Sözcü Gazetesi App

Get the breaking news with instant notifications with Hürriyet’s mobile application, read the columns even without internet connection, and follow the agenda in economy, sports, entertainment, technology and many other categories. What does Hürriyet Mobile application..
Get the breaking news with instant notifications with Hürriyet’s mobile application, read the columns even without internet connection, and follow the agenda in economy, sports, entertainment, technology and many other categories. What does Hürriyet Mobile application offers? * You can reach Hürriyet’s influential columnists and their in-depth articles with regard to the daily agenda. * You can follow the breaking news with instant notifications sent to your mobile phone. * You can read articles of columnists without Internet connection. Daily articles will be uploaded to your device when you first open the application when you are online. Thereby, you can read them even when you are offline. * You can easily scroll through pages with a single finger movement. You can change the font size anytime. * You can listen to news or save them to read later. * You can organize the category menu according to your fields of interest and reach the category you select more easily and faster.
Türkiye’nin haber kanalı NTV’nin yeni uygulamasına hoş geldiniz Türkiye ve Dünya’dan son dakika haberleri, ekonomi, yaşam, teknoloji, sağlık, sanat, eğitim ve daha birçok kategoriden tüm gelişmeleri takip etmek için NTV uygulamasını indirmeniz yeterli. En güncel ekonomi..
Türkiye’nin haber kanalı NTV’nin yeni uygulamasına hoş geldiniz Türkiye ve Dünya’dan son dakika haberleri, ekonomi, yaşam, teknoloji, sağlık, sanat, eğitim ve daha birçok kategoriden tüm gelişmeleri takip etmek için NTV uygulamasını indirmeniz yeterli. En güncel ekonomi haberlerini, döviz ve altın gibi ekonomik verileri de NTV Para kategorisi altında bulmanız mümkün. “Hızlı Bak” ekranından döviz ve piyasa bilgilerine ulaşabilir, bir çok merkezdeki hava durumunu öğrenebilirsiniz. Konum izni verdiğiniz taktirde bulunduğunuz bölgedeki trafik bilgisine de ulaşabilirsiniz. NTV uygulamasından dijitale özel videolu haberleri ve NTV programlarının tamamını takip edebilir, NTV’nin canlı yayınını 7 gün 24 saat izleyebilirsiniz. Bildirim izni verdiğiniz taktirde son dakika gelişmelerinden anında haberdar olabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli. Fikir ve düşüncelerinizi ntv.uygulama@dygdigital.com adresinden bizlere iletebilirsiniz. Sizlerden gelen yorumları dikkate alarak uygulamamızı düzenli olarak güncelliyoruz. NTV uygulamasına ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. İpucu: Ayarlar menüsü altında haber içi metinlerin boyutunu ve bildirim ayarlarınızı değiştirebilir, NTV Radyo, NTV Spor, ve NTV Hava uygulamalarına erişebilirsiniz.
%100 Yorumsuz Habercilik
%100 Yorumsuz, %100 Tarafsız Habercilik Haberler uygulaması, güncel, ekonomi, spor, magazin kategorilerinde Türkiye ve Dünya’da meydana gelen son dakika haber ve gelişmelerini takip etmenizi sağlayan bir haber uygulamasıdır. Bu uygulamayla: - Manşet haberlerini okuyabilirsiniz. - Güncel, son dakika, spor, ekonomi, dünya, magazin ve teknoloji kategorilerindeki en yeni haberleri okuyabilirsiniz. - Anlık bildirimlerle en son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Üstelik ayarlar ekranında tercih yaparak, sadece istediğiniz konularda fakat daha detaylı bildirimler alabilirsiniz. - Yerel haberde rakipsiz Haberler.com’un size sunduğu 81 ilden haberleri görebilirsiniz. - Takip ettiğiniz bir konu ya da kişi ile ilgili son haberlere, arama kutusu yardımıyla erişebilirsiniz. - İlginizi çeken haberleri facebook, twitter veya whatsapp ile hızlıca paylaşabilirsiniz. Haberler uygulaması rakip haber uygulamaları ile kıyaslandığında; haberleri tarafsız, yorumsuz ve hızlı bir şekilde vermesi; ayrıca temiz ve kullanışlı tasarımı ile ön plana çıkar.
En Hızlı En Doğru Haber
Download Haberturk App and reach the latest news. Features; - Favourites: You can favourite the news and can find it easily later. - Push messages: If you let us send you push messages, you can follow the latest news even the app is closed. - Most read:You can list the most read news by choosing from menu - Most commented:You can list the most commented news by choosing from menu - Live broadcast: You can watch Haberturk TV and listen Haberturk radio
| CBG
Son Dakika Haberler - Canlı TV
Ensonhaber.com'un tüm dinamizmini Apple ürünlerinde de yaşamanız için geliştirilmiş, kullanıcı deneyimi arttırılmış zevkli bir uygulama. Ensonhaber’i öne çıkaran nefis manşetlere ve sürekli güncellenen son dakika haberlerine mobil olarak da ulaşmanızı sağlayan uygulamada özellikle üyelik sistemi ve haber başlıklarına yorum yapabilme özelliği öne çıkıyor. Yorum yazıp kendi fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşabileceğiniz sistem aynı zamanda bir çok özelliği de bünyesinde barındırıyor. Ensonhaber’e üye olan kullanıcılar haber başlıklarına yazdıkları yorumları kendi profil sayfalarından görüntüleyebiliyor, böylece beğeni sayısı, yanıtlar, takdirler ve daha fazla etkileşim üzerinde de kontrol sahibi olabiliyor. Doğrulanmış hesaba ait üyeler yorumlarını editör onayına takılmadan paylaşabilir ve aynı zamanda onaylı hesap olduğuna dair kullanıcı adinin yanında mavi bir simge görünür. Haber başlıklarına yazılan yorumlar arasında en çok beğeni alan yorum üzerinde bir taç simgesi görünür ve bu simgeye sahip olduğunuzda kullanıcı adınız ‘’takdir edilen yorumcu’’ etiketiyle en tepede görünür. Video haberler ile videoları tek tıkla izleyebilir, ensonhaber.com'un muhteşem galerilerine de ulaşabilirsiniz. FotoHaber tarzını en iyi uygulayan haber portallarının başında gelen Ensonhaber galerilerinden mobil cihazlarınız ile de istifade edebilirsiniz. Ensonhaber.com haberleri, aslında nedir sorusuna cevap veren bakış açısı ile artık cihazınızda. İndirin, kurun..
Yenilenen e-gazete uygulaması ile dijitalde basılı gazete okuma deneyimini en üst seviyede yaşayın. Mobil cihazlarda okumayı iyileştiren yeni yapısıyla Hürriyet gazetesine ve tüm eklerine kolayca ulaşın. Kelebek, Seyahat, Cumartesi, Pazar, IK ve bölge ekleri cebinizde. Köşe..
Yenilenen e-gazete uygulaması ile dijitalde basılı gazete okuma deneyimini en üst seviyede yaşayın. Mobil cihazlarda okumayı iyileştiren yeni yapısıyla Hürriyet gazetesine ve tüm eklerine kolayca ulaşın. Kelebek, Seyahat, Cumartesi, Pazar, IK ve bölge ekleri cebinizde. Köşe yazıları, ekonomi, dünya ve spor haberleri ile Kelebek'teki magazin, eğlence, hayat konularında her şey her gün her an yanınızda. Ankara, Ege, Akdeniz, Çukurova-GAP, Bursa bölge eklerine de rahatça ulaşın. ‘Arşiv’ bölümünden geçmiş 45 günün basılı gazete arşivini ve ek arşivini bir arada görün. Günlük gazetenizi ve tercih ettiğiniz ekleri her ortamda yanınızda kolayca taşımanız için hazırlanmış uygulama, internete bağlandığında otomatik olarak cihazınıza yükleyecektir. Böylece gün boyunca internete tekrar ihtiyaç duymadan okumaya devam edebileceksiniz. e-gazete’ye web üzerinden ulaşmak için e-gazete.hurriyet.com.tr adresinden üyelik bilgileriniz ile giriş yapabilirsiniz. Bunun için uygulamanızdan aboneliğinizi kullanıcı adınıza tanımlamanız yeterli olacaktır. Yenilenen özelliklerini keşfetmek ve size özel ayrıcalıklardan yararlanmak için hemen indirin! Subscription packages; 1 week: 2,99 TL 1 month: 10,99 TL 6 months: 62,99 TL 1 year: 119,99 TL Payment will be charged to iTunes Account at confirmation of purchase. Subscription automatically renews unless auto-renew is turned off at least..
CNN Türk iPhone uygulaması, CNN Türk izleyicilerine tam teşekküllü bir haber portalını yanlarında taşıma imkanı sağlamaktadır. iOS 15 işletim sistemi göz önüne alınarak yeniden tasarlanan CNN Türk iPhone uygulaması kullanışlı ara yüzüyle hızlı ve günceldir. Günün..
CNN Türk iPhone uygulaması, CNN Türk izleyicilerine tam teşekküllü bir haber portalını yanlarında taşıma imkanı sağlamaktadır. iOS 15 işletim sistemi göz önüne alınarak yeniden tasarlanan CNN Türk iPhone uygulaması kullanışlı ara yüzüyle hızlı ve günceldir. Günün en önemli haberlerini takip etmekle kalmayacak, CNN Türk canlı yayınına dilediğiniz an her yerden bağlanabileceksiniz. Flaş haberlerin ve gündem yaratan tartışmaların video ve fotoğrafları her an elinizin altında olacak. En son haberler, finansal göstergeler, hava durumu, sosyal medya entegrasyonları uygulama içerisinde yer almaktadır. Bunun yanı sıra CNN Türk iPhone uygulaması, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve güvenilen haber televizyonu CNN Türk’ün canlı yayınına her yerden ulaşım imkanı sağlamaktadır.
Son dakika haberler Milliyet Dijital uygulamasında. Kişiselleşmiş bir haber deneyimiyle gündemden ekonomiye, spordan dünyaya, teknolojiden magazine son dakika haberleri ücretsiz olarak cebinizdeGündem ile ilgili haberler, son dakika gelişmeleri için sana özel tasarlanan Milliyet Dijital’i indir, gündemi..
Son dakika haberler Milliyet Dijital uygulamasında. Kişiselleşmiş bir haber deneyimiyle gündemden ekonomiye, spordan dünyaya, teknolojiden magazine son dakika haberleri ücretsiz olarak cebinizdeGündem ile ilgili haberler, son dakika gelişmeleri için sana özel tasarlanan Milliyet Dijital’i indir, gündemi hızlıca takip et! Milliyet Dijital yenilenen uygulaması ile istediğin haberleri kaydetme, listelediğin haberleri dinleme, kendine özel sayfa oluşturma, kaçırmak istemediğin gündemi kısa özet hikayelerle takip etme, Türkiye ve dünya gündemini tek tıkla keşfetme imkanı sağlıyor. Milliyet Dijital Uygulamasında Neler Var? -Anlık bildirimler ile son dakika haberlerini ilk sen öğren -Günün ve haftanın özeti videolarıyla gündemden 2 dakikada haberdar ol -Dark mod tasarımı, haberi sesli dinleme özelliği, keşfet alanı, haberleri kaydetme özelliği, sana özel sayfası ve özet hikaye haber deneyimi ile yeniliklere hazır ol -Türkiye ve dünya gündemine tek tıkla erişmek istersen özel tasarlanmış, zenginleştirilmiş bir menü seçeneği, -Gündemin öne çıkan olaylarını tüm detaylarıyla öğrenmek istiyorum diyorsan keşfet deneyimi, -Spordan sağlığa, modadan yaşama, ekonomiden finans piyasalarına, astrolojiden magazin gündemine, tatilden otomobile özet halinde ulaşmak istersen özet hikayeler, -Kendine ait bir haber sitesi deneyimi yaşamak isteyen, ilgilendiği konulara özel haberleri takip etmek isteyenler için ‘sana özel’,..
trthaber.com Yeni Yüzü ile Mobil Cihazınızda! Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı TRT Haber, trthaber.com sitesindeki güvenilir, güncel haberleri ve anlık son dakika haberleriyle mobil cihazınızda. TRT Haber’in yenilenen tasarımını, güvenilir ve sağlıklı haberlerini, bu uygulama..
trthaber.com Yeni Yüzü ile Mobil Cihazınızda! Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı TRT Haber, trthaber.com sitesindeki güvenilir, güncel haberleri ve anlık son dakika haberleriyle mobil cihazınızda. TRT Haber’in yenilenen tasarımını, güvenilir ve sağlıklı haberlerini, bu uygulama ile mobil cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.
Milliyet gazetesinin özgün haberlerine, sevdiğiniz yazarların köşe yazılarına, eklerine ve Milliyet gazetesini okuma keyfine iPhone ve iPad’inizden ulaşmak mümkün. Üstelik, Milliyet Gazete uygulaması App Store’dan ücretsiz indirebilir. Uygulama ile ilgili tüm öneri ve şikayetlerinizi webadmin@milliyet.com.tr adresine..
Milliyet gazetesinin özgün haberlerine, sevdiğiniz yazarların köşe yazılarına, eklerine ve Milliyet gazetesini okuma keyfine iPhone ve iPad’inizden ulaşmak mümkün. Üstelik, Milliyet Gazete uygulaması App Store’dan ücretsiz indirebilir. Uygulama ile ilgili tüm öneri ve şikayetlerinizi webadmin@milliyet.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
Son dakika haberleri ile 7/24 yayın yapan sozcu.com.tr, en güncel gazete haberleri ve köşe yazıları ile ücretsiz yayın yapan bir uygulamadır. Ekonomi, dünya, eğitim, magazin, spor, sağlık gibi birçok farklı kategoride içerik üreten haber uygulaması, analizleri..
Son dakika haberleri ile 7/24 yayın yapan sozcu.com.tr, en güncel gazete haberleri ve köşe yazıları ile ücretsiz yayın yapan bir uygulamadır. Ekonomi, dünya, eğitim, magazin, spor, sağlık gibi birçok farklı kategoride içerik üreten haber uygulaması, analizleri ve tarafsız yayın ilkesiyle de rakiplerine fark atıyor. Sözcü Gazetesi'nin güçlü haber kadrosu görünenin ötesinde bir bakışla haberlerini okuyucularına sunuyor. - Yılmaz Özdil, Rahmi Turan, Emin Çölaşan gibi isimlerin yer aldığı Türkiye'nin en iyi yazar kadrosunun köşe yazılarını okuyabilirsiniz. - Türkiye ve dünya gündemini, günün her anı son dakika haberleri ile takip edebilirsiniz. - Ekonomi haberleri, döviz kurları, altın fiyatları ve finans piyasasını yakından izleyebilirsiniz. - Canlı skor, maç sonuçları, transfer haberleri, puan durumu ve son dakika spor haberlerinden anında haberdar olabilirsiniz - Astroloji ve günlük burç yorumlarını Dinçer Güner'in yorumlarıyla okuyabilirsiniz. - Son dakika magazin haberleri ile beraber, en güncel konser, etkinlik haberlerinin yer aldığı kültür-sanat haberlerine kolaylıkla erişebilir, ayrıca moda, seyahat ve gurme gibi birçok farklı kategoriden de haberdar olabilirsiniz - Meteoroloji'den yapılan son dakika uyarıları ile birlikte 81 ilin hava durumu raporlarına göz atabilirsiniz. - Sağlık haberleri kategorisinde uzman doktor yorumlarını..
| News

Sözcü Gazetesi App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website

App REVIEWS

Ozzzzy22

I love Sozcu ❤️

gamerboi..

Uygulamanın güncelleme zamanı geldiğinde, bir mesaj çıkarın ve güncellememizi sağlayın. Yıllardır uyguladığınız metod uygulamanın sürekli crash etmesi ve kendiliğinden kapanması. Bu durumlarda artık öğrendik ki yeni güncelleme gelmiş. Bu uygulamayı geliştiren ekiple yollarınızı ayırıp, uygulama geliştirme kurallarını bilen bir ekip ile çalışmanızı öneririm. Çünkü yıllardır bu böyle ve bir türlü düzelmedi. Reklamlardan bahsetmiyorum bile. Sahipsiz bir uygulama.

ECGOPE

... bir de app geliştirmeyi becerebilseniz. Bu açıdan açıkçası beklentilerim çok yüksek değil ama... bari şunu düzeltin: Soldan sağa ekran swipe çalışmıyor. iPhone XR. Bu kadar mı zor bunu fix etmek?

Celcitut..

App is hacked. Also developer is forcing you to accept terms and conditions.

alibabap..

Aynı Deniz Baykal gibi aşağılık, karaktersiz bir gazete oldunuz! Ruhunuz satılmış sizin!

Mcman999..

Böyle problem ve reklam dolu bir app olamaz. Mahsus reklam doldurmuşlar bıktırıp üye yapmak için

Barbaros..

Lütfen gece rahat okumak için dark mode uyumlu olsun yada app içerisinde seçenek olarak dark mode eklensin. Teşekkürler.

Lev

Yıllık abone olanlar bile her açılışta, bütün sayfa reklamsız haber görmek için her seferinde tekrar abone kayıtlarını aktif etmeleri gerekiyor. Bir de haber başlıkları haber vermekten ziyade habere tıklatmak (“click bait”) için kullanılıyor.

guveli

Yeni ara yuzu geldiginden beri e-gazete yuklemesi cok yavas. Eger kisa zamanda duzeltilmezse, uyeligimi iptal etmeyi dusunuyorum.

Keppo

Forcing the users to watch 30 seconds videos is not welcomed at all. This has to be moderated urgently... this was my previous post, and now I am about to uninstall my most favorite app...

onurarca

Çok fazla reklam alıyorlar. Haberlere bakmak isteğim zamanın çoğunda anasayfaya gelmeden kapatıyorum. Boyle giderse telefondan sileceğim appi. Kimse uzun süre reklam izlemek zorunda değil

Nikkfiru..

arkadas bu kadar cok reklam verilirmi. artik her haberde reklam cikiyor ve zorla abonelik satmaya caisiyorlar. yillarin gazatesinin dustugu hallere bak milliyetten farki kalmamis

cikimong..

App opens with adds, trying to read an article is the biggest struggle, when u click adds pops up ,some;you can’t close, 30 sec videos..i just dont have time to close adds right from the time open the app..

DKaNTr

Reklam olayinin bokunu cikarmaya basladiniz. Milliyet ve hurriyeti okumayi biraktigim gibi burayida okumayi birakirim olur biter.

altayask..

Developers of this app is not working I paid 20$ for subscription of this app but I am waiting for more than 6 months for iPhone X compatibility.

Kamuflaj

En son güncellemede "performans iyileştirmeleri yapıldı" açıklaması var. Her güncelleme başka bir problem getiriyor. İlk çıktığı günden beri kullanıyorum, her sürümde ayrı bir sorun. Ayrıca ilk versiyondan itibaren 15-20 dakika kullanımdan sonra donuyor. Bunu bir türlü halledemediler. Sözcü ye çağrımdır, lütfen bu yazılımı bu işi bilen bir firmaya ya da yazılımcıya verin. Okunabilecek tek gazeteyi de saçma sebepler yüzünden soğutmayın okuyuculardan.

Awesomen..

Disappointed

DeLuge13

It keeps crushing on my iphone 8+.

Gazete

Odedik, acilmiyor....bu nasil app, bir an once update edilmesi lazim...ipadi firlatip atacam az kaldi😖😖 Yukaridaki reviewde de goruldugu gibi app calismiyordu, bir seyi fark ettim; appi silin tekrar yukleyin ama bu sefer "location allow" sorusuna hayir diyeceksiniz...boylece her seferinde aciliyor....

never2ri..

Ya şu işi doğru yapın, aylık abonman ücretini hakkeden bir çözüm yaratın, ya da tamamen kapatın bu uygulamayı. Vakit kaybından başka bir işe yatamıyor. Abone olarak doğru birşey yaptım diye düşünürken, bu ne kötü bir uygulama demekten alamıyorum kendimi. Çok üzgünüm.