INFORMATION

Updated:
Version:
1.0
Size:
44.0 MB
Category:
Productivity
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2021-03-01
Price:
Free
Developer:

Agenda365 App SCREENSHOT

【图】Agenda365(截图1)【图】Agenda365(截图2)【图】Agenda365(截图3)

Agenda365 App DESCRIPTION

Agenda365 este o aplicatie digitala care permite abonatilor sai, prin intermediul numeroaselor sale functionalitati si a unei experiente digitale fara cusur, sa isi gestioneze eficient afacerea.
Disponibila pe orice dispozitiv mobil sau laptop, softul de gestiune Agenda365 inglobeaza servicii precum: programari online, sms marketing, raportare financiara, rapoarte clienti, etc.
Aplicatia de programari online este potrivita tuturor afacerilor care au nevoie de o mai buna gestionare a rezervarilor primite din partea clientilor, in vederea eficientizarii timpului si cresterii performantei afacerii.
Poate fi utilizata de: saloane de infrumusetare, cabinete medicale, statii ITP, cabinete stomatologice, centre spa/masaj, centre de antrenament fitness personal, cabinete de nutritie, centre kinetoterapie, etc.

SIMILAR to Agenda365 App

To do list,organizer,reminder
Note-taking on infinite canvas
Instabio page, Website builder
Calendar, agenda, schedule
Natural Reader, Voice Reader
Day Planner, Calendar & Tasks
handwritten notes, draw on pic
Agenda365 este o aplicatie digitala care permite abonatilor sai, prin intermediul numeroaselor sale functionalitati si a unei experiente digitale fara cusur, sa isi gestioneze eficient afacerea. Disponibila pe orice dispozitiv mobil sau laptop, softul de gestiune..

Agenda365 App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website