INFORMATION

Updated:
Version:
2.0.0
Size:
49.2 MB
Category:
Education
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2022-03-11
Price:
Free
Developer:

Bright Sky HU App SCREENSHOT

【图】Bright Sky HU(截图1)【图】Bright Sky HU(截图2)【图】Bright Sky HU(截图3)

Bright Sky HU App DESCRIPTION

A Bright Sky egy ingyenesen letölthető és használható alkalmazás, amely segítséget és információt kínál mindenkinek, aki potenciálisan bántalmazó kapcsolatban él és azoknak, akik aggódnak valaki miatt.

Figyelmeztetés

*A Bright Sky HU tájékoztató és nem biztonsági alkalmazás.
*Ha bármikor közvetlen veszélyben érzed magadat, azonnal hívd a 112-es segélyhívót.
*Ne töltsd le az alkalmazást, ha tartasz tőle, hogy valaki más is hozzáférhet a készülékedhez vagy a felhőben tárolt információkhoz.
*A Bright Sky HU alkalmazást csak olyan eszközre töltsd le, amelynek használatát biztonságosnak érzed, és amelyhez csakis te férsz hozzá.
*Mielőtt elkezdenéd használni az alkalmazás ’Naplóm’ elnevezésű funkcióját, gondoskodj róla, hogy legyen egy biztonságos e-mail címed, amelyhez senki más nem fér hozzá. Ha szükséges, létrehozhatsz egy új címet, vagy használhatod valaki másét, akiben megbízol.
*Ne feledd, hogy az alkalmazáson keresztül kezdeményezett hívások megjelennek a telefonod híváslistájában, valamint a számlafizető számláján.
*A kérdőíveket csakis biztonságos, privát helyen töltsd ki, lehetőleg egyedül, hogy az eredményt senki ne tudja befolyásolni.
*Ne felejts el mindig rejtett üzemmódot használni. Ha az alkalmazást korábban bezártad, győződj meg róla, hogy az alkalmazás újra rejtett üzemmódban van, mert nem ez az alapértelmezett beállítás. A rejtett üzemmód bekapcsolásához nyomd meg a felhő ikont.

Jellemzők:

A Magyarországon működő, kapcsolati erőszakra szakosodott segítő szervezetek listája. Az alkalmazásból fel is tudod hívni a hozzád legközelebbi segítő szervezetet, ehhez kereshetsz település neve alapján, illetve használhatod az aktuális tartózkodási helyedet is.

Elérhetőségek olyan segítő szervezetekhez, segélyvonalakhoz, amelyek Magyarország teljes területén segítséget nyújtanak a kapcsolati erőszak és szexuális bántalmazás áldozatainak.

A ’Naplóm’ elnevezésű funkció, amelyben a bántalmazásról szöveg, hang-, videó- vagy fotóbejegyzések formájában lehet bizonyítékokat megőrizni, anélkül, hogy bármilyen tartalmat mentene a mobileszközön vagy az alkalmazásban.

A párkapcsolat biztonságának felmérésére, valamint a kapcsolati és szexuális erőszakkal kapcsolatos tévhiteket eloszlatására szolgáló kérdőívek.

Információ a kapcsolati erőszakról, a segítségkérés módjairól, az elérhető segítő szolgáltatásokról, tippek az online biztonság fokozásához, valamint a kapcsolati erőszakot elszenvedő ismerősöd támogatásához.

Tanácsok és információk a szexuális beleegyezés, a követés és zaklatás témájában.

Linkek további forrásanyagokhoz és információk a kapcsolati erőszakkal kapcsolatos témákról.

Megjegyzés

Az alkalmazáson belül található „Veszélyben vagyok?” kérdőív célja, hogy jelezze a felhasználók számára, ha bántalmazásra utaló jelek merülnek fel a kapcsolatban, vagy a „Veszélyben van a családtagod vagy barátod?” részben egy barát vagy családtag kapcsolatában. Egyedül ebből azonban nem szűrhető le egy kapcsolat veszélyszintje. Ha bizonytalan vagy, azt tanácsoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot egy segítő szervezettel, vagy tájékozódj róla, miként segíthetnél az ismerősödnek, amelyhez az alkalmazás is segítséget nyújt számodra.

SIMILAR to Bright Sky HU App

SynaGo is your synagogue on-the-go. It is a comprehensive platform for all your Jewish needs. Do you wish to say a prayer? Our translated Siddur has got you covered. Would you like to keep up with..
SynaGo is your synagogue on-the-go. It is a comprehensive platform for all your Jewish needs. Do you wish to say a prayer? Our translated Siddur has got you covered. Would you like to keep up with world Jewish news? Our news section brings you up-to-date news of the Jewish world in your language. With our Hebrew calendar, you can calculate your Hebrew birthday, or check this week’s Shabbat candle lighting time. And with our Jewish map, you will never be lost, having local synagogues, Kosher restaurants, Chabad houses and more, at your fingertips.
The app contains two games. One is a traditional memory gamethe user has to turn two cards and if the picture matches on the cards, he can remove the pair. At the end of the game,..
The app contains two games. One is a traditional memory gamethe user has to turn two cards and if the picture matches on the cards, he can remove the pair. At the end of the game, the application calculates how many attempts were necessary to find all the pairs. The other game is the development of the first one: on the other sides of the pictures, there are not backsides, but quantities. Each quantity is expressed in two ways, e.g. 1 km and 1000 m. If the two amounts match, the player can remove the pair. The images help to relate the quantity to a phenomenon known from real life, eg. 10 dl1lvolume of a milk box. At the end of the game, the application calculates how many attempts were necessary to find all the pairs.
Az applikáció funkciói: - programfüzetszerűen tájékoztatást nyújt a Kutatók Éjszakája programjainak leírásáról, helyszíneiről, időpontjairól - az érdekesnek talált programok „Kedvencek” listába rögzíthetők - a térkép funkció a rendezvény helyszíneit jeleníti meg, ahol az egyes helyszínekre bökve..
Az applikáció funkciói: - programfüzetszerűen tájékoztatást nyújt a Kutatók Éjszakája programjainak leírásáról, helyszíneiről, időpontjairól - az érdekesnek talált programok „Kedvencek” listába rögzíthetők - a térkép funkció a rendezvény helyszíneit jeleníti meg, ahol az egyes helyszínekre bökve megjeleníti az adott címhez tartozó programokat - a főmenüben található "Ott leszel?" programajánló véletlenszerűen javasol programokat, segítve a böngészést Az alkalmazás az EFOP-3.4.4-16-2017-00015 „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” pályázat finanszírozásából valósult meg.
If you'd like to get involved in the process of cleaning the environment: The Wastehunter app by Zeewa provides the opportunity to report illegal waste and organize social cleanup events.
If you'd like to get involved in the process of cleaning the environment: The Wastehunter app by Zeewa provides the opportunity to report illegal waste and organize social cleanup events.
Tájékozódjon állományunkról, és programjainkról applikációnk segítségével. Fedezze fel Szegedet sétáink során. Alkalmazásunk segítségével tájékozódhat a könyvtárunk által szervezett programokról, a könyvtári akciókról és a könyvtárhálózatunkkal kapcsolatos információkról.
Tájékozódjon állományunkról, és programjainkról applikációnk segítségével. Fedezze fel Szegedet sétáink során. Alkalmazásunk segítségével tájékozódhat a könyvtárunk által szervezett programokról, a könyvtári akciókról és a könyvtárhálózatunkkal kapcsolatos információkról.
Learn chess with Judit Polgar
A special app for skill developmenta common activity for kids and their parents. The nine-part cartoon series contains more than one hundred fun and skill-building exercises. Judit Polgár, the most famous and most successful female chess player of all time in the world, introduces children step-by-step to the secrets of chess with this exceptional mobile app. The series is accompanied by stunning visuals. The characters are captivating: each one of them being quite a personality. It drives and motivates children towards self-learning and playgroups. Each of the nine cartoons is followed by interactive exercises and tasks. You can only advance to the next level if you have completed all of them. Exciting puzzles also wait for you in the game. How many points can you achieve in Judit Polgár's School of Chess? The greatest female chess player of all time wishes you a Good Game! Judit Polgár
A Pannon Csillagdát körbejárni még nagyobb élmény az alkalmazás segítségével. Az alkalmazásban választhatjuk az egyéni és a csoportos küldetés módokat. Egyénileg egy interaktív vezető segítségével járhatjuk végig a kiállításokat. Csoportos módban a szakvezetés alatt a kérdésekre..
A Pannon Csillagdát körbejárni még nagyobb élmény az alkalmazás segítségével. Az alkalmazásban választhatjuk az egyéni és a csoportos küldetés módokat. Egyénileg egy interaktív vezető segítségével járhatjuk végig a kiállításokat. Csoportos módban a szakvezetés alatt a kérdésekre adott válaszokkal pontokat gyűjthetünk.
Available languages: English, German, French, Hungarian. Features: Daily Gospel Meditation Prayer Favorites Sharing Prayers
Available languages: English, German, French, Hungarian. Features: Daily Gospel Meditation Prayer Favorites Sharing Prayers
Megújult Budapest 18. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának hivatalos mobil applikációja. A mobil alkalmazás segítségével most már nem csak a helyi hírek, programok, képek, videók, szolgáltatási hirdetések, vagy éppen közlemények érhetők el, hanem az új Városkártya modul segítségével..
Megújult Budapest 18. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának hivatalos mobil applikációja. A mobil alkalmazás segítségével most már nem csak a helyi hírek, programok, képek, videók, szolgáltatási hirdetések, vagy éppen közlemények érhetők el, hanem az új Városkártya modul segítségével kedvezményesen vásárolhatnak városkártya partnereinknél. Városkártya regisztrációt követően egyedi, QR kóddal ellátott virtuális városkártyát kap, melyet az elfogadó helyeken beolvasva kedvezményeket kap. A vásárlásokkal pontokat is gyűjtenek a felhasználók, melyekért ajándékokat kapnak. A pontgyűjtés játékos formában is nyomon követhető. A városkártya elfogadó helyeket listában és térképen is keresheti, a partner üzletekről részletes adatlapot talál az alkalmazáson belül. Push üzenet küldő rendszerünk is megújult, így könnyebben tájékozódhat a város életében fontos eseményekről. Az alkalmazáson belül csak regisztrált bejelentkezett felhasználók vehetik igénybe a Városkártya, Szavazások, Költségvetés és Szolgáltatások modult. A regisztráció könnyen elvégezhető Google, Facebook, vagy iPhone-ok esetében Apple fiókjával, de lehetőség van egyszerű e-mail címes regisztrációra is. Az alkalmazáson belül elérhető modulok: VÁROSKÁRTYA VIDEÓK HÍREK KÖZLEMÉNYEK PROGRAMOK INFORMÁCIÓK SZAVAZÁSOK GALÉRIA SZOLGÁLTATÁSOK WEBOLDAL ELÉRÉSE PUSH ÜZENETEK Az alkalmazás használata egyszerű, a fő funkciók bemutatását megtalálják a Főmenü/Használati útmutató és a Főmenü\Városkártyáról menüpont alatt. Az alkalmazás általános szerződés..
A Bright Sky egy ingyenesen letölthető és használható alkalmazás, amely segítséget és információt kínál mindenkinek, aki potenciálisan bántalmazó kapcsolatban él és azoknak, akik aggódnak valaki miatt. Figyelmeztetés *A Bright Sky HU tájékoztató és nem biztonsági alkalmazás...
A Bright Sky egy ingyenesen letölthető és használható alkalmazás, amely segítséget és információt kínál mindenkinek, aki potenciálisan bántalmazó kapcsolatban él és azoknak, akik aggódnak valaki miatt. Figyelmeztetés *A Bright Sky HU tájékoztató és nem biztonsági alkalmazás. *Ha bármikor közvetlen veszélyben érzed magadat, azonnal hívd a 112-es segélyhívót. *Ne töltsd le az alkalmazást, ha tartasz tőle, hogy valaki más is hozzáférhet a készülékedhez vagy a felhőben tárolt információkhoz. *A Bright Sky HU alkalmazást csak olyan eszközre töltsd le, amelynek használatát biztonságosnak érzed, és amelyhez csakis te férsz hozzá. *Mielőtt elkezdenéd használni az alkalmazás ’Naplóm’ elnevezésű funkcióját, gondoskodj róla, hogy legyen egy biztonságos e-mail címed, amelyhez senki más nem fér hozzá. Ha szükséges, létrehozhatsz egy új címet, vagy használhatod valaki másét, akiben megbízol. *Ne feledd, hogy az alkalmazáson keresztül kezdeményezett hívások megjelennek a telefonod híváslistájában, valamint a számlafizető számláján. *A kérdőíveket csakis biztonságos, privát helyen töltsd ki, lehetőleg egyedül, hogy az eredményt senki ne tudja befolyásolni. *Ne felejts el mindig rejtett üzemmódot használni. Ha az alkalmazást korábban bezártad, győződj meg róla, hogy az alkalmazás újra rejtett üzemmódban van, mert nem ez az..

Bright Sky HU App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website