INFORMATION

Updated:
Version:
1.0
Size:
51.6 MB
Category:
Education
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2020-04-08
Price:
$0.99
Developer:

Klatt-Szorzótábla App SCREENSHOT

【图】Klatt-Szorzótábla(截图1)【图】Klatt-Szorzótábla(截图2)【图】Klatt-Szorzótábla(截图3)

Klatt-Szorzótábla App DESCRIPTION

Szorzótábla tanulásához, gyakorlásához készített alkalmazás, elsősorban gyerekeknek.

Szorzótáblát tanulni sokszor nem könnyű…
De ezzel az alkalmazással a rendszeres gyakorlás láthatóvá tehető, gyakorlás közben az adott szorzótábla meghallgatható és az aktuális feladat képen megfigyelhető.

Otthoni vagy útközbeni használatra is tökéletes.

Gyakorolható a szorzótábla:
– iOS eszközökön (iPhone és iPad)
– álló és fekvő módban
– választás szerint 1-től 10-ig vagy 12-ig
– növekvő vagy véletlenszerű sorrendben.

Az alkalmazás több felhasználó eredményeit képes kezelni, amiket iCloudba ment, így azok akár más iOS eszközökről is elérhetőek.

SIMILAR to Klatt-Szorzótábla App

WHEN ANCIENT WISDOM MEETS MODERN TECHNOLOGY ! BEAUTIFUL INTERFACE with COMFORT & BIG BEADS ! SUPPORT DECIMAL POINT & NEGATIVE NUMBERS ! 21-COLUMN ABACUS CAN SPEAK ! •LANGUAGES: ENGLISH JAPANESE RUSSIAN CHINESE ARABIC GERMAN FRENCH SPANISH..
Math practice for kids
A 100 interaktív hangoskönyvet és fejlesztő játékokat tartalmazó alkalmazás egyéni kóddal érhető el, intézmények számára, a BOOKR Suli pedagógiai módszertani csomag részeként. Mi a BOOKR Suli? Olyan pedagógiai módszertani csomag, mely a mai tanulók számára is..
A növények mellett található számokat a keresőbe írva bővebb információt talál a Pintér-kert növényeiről.
A printed book is required for the application to work. You can access the Augmented Reality (AR) contents after entering the code for the book in the application. After activating the publication, point the rear camera..
Megújult Budapest 18. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának hivatalos mobil applikációja. A mobil alkalmazás segítségével most már nem csak a helyi hírek, programok, képek, videók, szolgáltatási hirdetések, vagy éppen közlemények érhetők el, hanem az új Városkártya modul segítségével..
More than pocket money
Addition, Multiplication, etc.
Beat the train
Do you remember?
Let's count!
Do you know this word?
Be a times tables master!
Szorzótábla tanulásához, gyakorlásához készített alkalmazás, elsősorban gyerekeknek. Szorzótáblát tanulni sokszor nem könnyű… De ezzel az alkalmazással a rendszeres gyakorlás láthatóvá tehető, gyakorlás közben az adott szorzótábla meghallgatható és az aktuális feladat képen megfigyelhető. Otthoni vagy útközbeni..
Rendszeresen gyakorolva hamar rögzül, melyik szót hogy írjuk. Napi pár perc gyakorlással nem lesz gond a helyesírás. A KlattJ vagy Ly? alkalmazás a j-t vagy ly-t tartalmazó szavak gyakorlását teszi lehetővé, több mint 400 szóval. Az..

Klatt-Szorzótábla App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website