INFORMATION

Updated:
Version:
2.1.8
Size:
73.1 MB
Category:
Shopping
Required:
iOS
Rating:
1
Publish:
2022-04-25
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

Verbeteringen in gebruik

SCREENSHOT

【图】Hatsa!(截图 0)【图】Hatsa!(截图 1)

DESCRIPTION

Online shoppen 2.0
Je gehele wishlist van alle webshops op één plek
Zie meteen of er korting is
Makkelijk verlanglijstjes maken
Volg andere gebruikers
Chat met vrienden over je aankopen
Ontvang notificaties over andere shoppingboards
Stel eenvoudig een budget in
Snel naar de webshop
Maak je board geheim voor een surprise party

Onwijs vervelend om tijdens het online shoppen 20 tabs open te hebben staan, of een verlanglijst te hebben met alleen maar links zonder duidelijk overzicht. Online shoppen is aan een update toe. Hatsa is de gratis shoppingtool die dit voor je oplost. Met een paar klikken voeg je die link van je favoriete webshop toe aan Hatsa. Binnen een paar seconden haalt Hatsa alle informatie voor je op en kan je dit item opslaan op een shoppingboard die je helemaal zelf kan invullen en inrichten. Terwijl jij je board vult met items, scannen wij elke keer of er korting is. Zo weet je meteen wanneer er sale is! Die leuke schoenen op je board kopen? Hatsa stuurt je dan meteen naar de webshop.

Sociaal netwerk

Weet je niet zeker of die ene broek wel leuk is? Voeg vrienden toe aan je shoppingboard, zo kan je met ze chatten en kan je tot de juiste beslissing komen. Ook kunnen je vrienden, als je daar toestemming voor geeft, andere items op jouw board plaatsen. Vind je een item van een ander superleuk? Je kan het item liken. Vind je het hele profiel leuk? Dan kan je deze persoon ook volgen. Blijf via notificaties altijd op de hoogte met wat er gebeurd binnen je netwerk op Hatsa!

Lijstjes voor gelegenheden

Hatsa is ook een handige shoppingtool, die je kan gebruiken voor verlanglijstjes. Geef een board een budget en deel hem met je vrienden. Zo weten zij wat jij leuk vindt, en krijg jij alleen nog maar leuke cadeautjes. Ook kan je geheime boards maken, voor bijvoorbeeld babyshowers of surprise parties. Ook die kan je in het geheim delen met de genodigden.

Kortom Hatsa is online shoppen 2.0

READ MORE...

RELATE

DOWNLOAD

App StoreOfficial Website