INFORMATION

Updated:
Version:
1.0
Size:
18.8 MB
Category:
Food & Drink
Required:
iOS
Rating:
Publish:
2018-03-19
Price:
Free
Developer:

Eethuis Istanbul App SCREENSHOT

【图】Eethuis Istanbul(截图1)【图】Eethuis Istanbul(截图2)【图】Eethuis Istanbul(截图3)

Eethuis Istanbul App DESCRIPTION

Eethuis Istanbul Heemskerk

Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app ook simpel met iDEAL of creditcard betalen!

Met pushberichten bent u als eerste op de hoogte van speciale acties, aanbiedingen en kortingen.

Eet smakelijk 🙂

SIMILAR to Eethuis Istanbul App

Met de Eetcafe Istanbul app bestel je veilig en snel de lekkerste grill gerechten, Turkse pizza en meer van Gorinchem en omstreken. Direct online betalen via je eigen bank met iDEAL! Via pushberichten wordt je automatisch..
Met de Eetcafe Istanbul app bestel je veilig en snel de lekkerste grill gerechten, Turkse pizza en meer van Gorinchem en omstreken. Direct online betalen via je eigen bank met iDEAL! Via pushberichten wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de bezorgtijd van je bestelling, ontvang je kortingscodes en ontvang je nieuws.
Met de Beethoven Eten en Drinken app bestel je veilig en snel de lekkerste eten van Heemskerk en omstreken. Direct online betalen via je eigen bank met iDEAL! Via pushberichten wordt je automatisch op de hoogte..
Met de Beethoven Eten en Drinken app bestel je veilig en snel de lekkerste eten van Heemskerk en omstreken. Direct online betalen via je eigen bank met iDEAL! Via pushberichten wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de bezorgtijd van je bestelling, ontvang je kortingscodes en ontvang je nieuws.
Download nu de Sushibar Moon app om sneller een bestelling te plaatsen bij ons restaurant! De Sushibar Moon app is gemaakt om gemakkelijker en sneller een bestelling te kunnen plaatsen door middel van een simpele menukaart...
Download nu de Sushibar Moon app om sneller een bestelling te plaatsen bij ons restaurant! De Sushibar Moon app is gemaakt om gemakkelijker en sneller een bestelling te kunnen plaatsen door middel van een simpele menukaart. In de menukaart kunt u onder andere kiezen voor populaire gerechten, maar u kunt zelf ook een menu opstellen. Bel mij terug Heeft u een vraag en/of opmerking over een bepaald gerecht en wilt u teruggebeld worden door ons? Dit kunt u doen door op de ‘’Bel mij terug’’ knop te drukken en u wordt kosteloos door ons teruggebeld! Bestel historie In de bestel historie kunt u zien wat u eerder heeft besteld bij ons restaurant. Als u op de bestelling drukt zal de bestelling automatisch in de winkelwagen terecht komen. Zo hoeft u niet alles opnieuw te selecteren en kunt u meteen uw bestelling plaatsen. Veilig betalen via iDEAL U kunt veilig en snel via uw mobiel betalen met iDEAL of natuurlijk contant aan de deur. Heeft u tips, vragen of opmerkingen over de verbetering van de app? Laat dan gerust een review..
De grote fastfoodketens bieden een zeer beperkt assortiment aan of onthouden zich in het geheel van Halal producten. Na enig onderzoek en de verdieping in de wereld van de fastfood, heeft HBC besloten om het Halal..
De grote fastfoodketens bieden een zeer beperkt assortiment aan of onthouden zich in het geheel van Halal producten. Na enig onderzoek en de verdieping in de wereld van de fastfood, heeft HBC besloten om het Halal Burgers & Chicken concept (HBC) in 2016 te lanceren. Uitgangspunt van HBC is de moslims een prettige omgeving te bieden waar ze overheerlijke krokante en malse kipproducten kunnen eten. Ondertussen heeft HBC al 3 vestigingen, te weten in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Halal Burgers & Chicken heeft op juli 2016 haar eerste vestiging in de Utrechtse wijk Overvecht geopend op de Seinedreef 8. Een half jaar later opende ze haar deuren op 28 dec 2016. Dit wordt de vestiging HBC Express?bezorgservice? in Amsterdam genaamd. In deze vestiging kun je ervoor kiezen om de heerlijke kipburgers of op de zaak of deze te laten bezorgen. Nog geen 3 maanden later opende ze haar derde vestiging. Dit te weten op 24 februari 2017 in Den Haag.
Met de 'Cafetaria Jimmy's app' bestel je veilig en snel de lekkerste gerechten in Beverwijk en omgeven. Binnen deze app kun je gemakkelijk online betalen via je eigen bank middels iDeal! Cafetaria Jimmy's bevindt zich op..
Met de 'Cafetaria Jimmy's app' bestel je veilig en snel de lekkerste gerechten in Beverwijk en omgeven. Binnen deze app kun je gemakkelijk online betalen via je eigen bank middels iDeal! Cafetaria Jimmy's bevindt zich op het volgende adres: Zeestraat 11 1941 AJ Beverwijk
Elke dag, van maandag tot en met zondag bieden wij jullie verse belegde broodjes en dagvers bereide gerechten. Zowel ‘s middags als ‘s avonds. Naast onze lekkere handgesneden frietjes waar we trots op mogen zijn, kan..
Elke dag, van maandag tot en met zondag bieden wij jullie verse belegde broodjes en dagvers bereide gerechten. Zowel ‘s middags als ‘s avonds. Naast onze lekkere handgesneden frietjes waar we trots op mogen zijn, kan je ook kiezen uit salades, pasta’s, kinderbox, pizza en een zeer groot aanbod aan verse homemade burgers aan.
Eethuis Istanbul Heemskerk Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app..
Eethuis Istanbul Heemskerk Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app ook simpel met iDEAL of creditcard betalen! Met pushberichten bent u als eerste op de hoogte van speciale acties, aanbiedingen en kortingen. Eet smakelijk :)
Sakura Waalwijk Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app ook..
Sakura Waalwijk Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app ook simpel met iDEAL of creditcard betalen! Met pushberichten bent u als eerste op de hoogte van speciale acties, aanbiedingen en kortingen. Eet smakelijk :)
ROTI SERVICE ALMERE Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app..
ROTI SERVICE ALMERE Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app ook simpel met iDEAL of creditcard betalen! Met pushberichten bent u als eerste op de hoogte van speciale acties, aanbiedingen en kortingen. Eet smakelijk :)
PizzaPhone AmsterdamDownload onze app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Via onze app kunt u onze menukaart bekijken en direct vanaf uw telefoon uw bestelling plaatsen...
PizzaPhone AmsterdamDownload onze app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Via onze app kunt u onze menukaart bekijken en direct vanaf uw telefoon uw bestelling plaatsen. U kunt via de app ook met iDEAL betalen!
ELIA MAASTRICHT Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app ook..
ELIA MAASTRICHT Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app ook simpel met iDEAL of creditcard betalen! Met pushberichten bent u als eerste op de hoogte van speciale acties, aanbiedingen en kortingen. Eet smakelijk :)
TAPA TAPA ZEIST Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app..
TAPA TAPA ZEIST Via onze app kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. U kunt via de app ook simpel met iDEAL of creditcard betalen! Met pushberichten bent u als eerste op de hoogte van speciale acties, aanbiedingen en kortingen. Eet smakelijk :)
PIZZA PALLADINO APELDOORN Download onze app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Via onze app kunt u onze menukaart bekijken en direct vanaf uw telefoon uw..
PIZZA PALLADINO APELDOORN Download onze app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Via onze app kunt u onze menukaart bekijken en direct vanaf uw telefoon uw bestelling plaatsen. U kunt via de app ook met iDEAL betalen! Eet smakelijk :)
Download onze app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Via onze app kunt u onze menukaart bekijken en direct vanaf uw telefoon uw bestelling plaatsen. U..
Download onze app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Via onze app kunt u onze menukaart bekijken en direct vanaf uw telefoon uw bestelling plaatsen. U kunt via de app ook met iDEAL betalen! Eet smakelijk :)
Mas Surabaya ApeldoornDownload onze app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Via onze app kunt u onze menukaart bekijken en direct vanaf uw telefoon uw bestelling..
Mas Surabaya ApeldoornDownload onze app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Via onze app kunt u onze menukaart bekijken en direct vanaf uw telefoon uw bestelling plaatsen. U kunt via de app ook met iDEAL betalen!
Download onze app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Via onze app kunt u onze menukaart bekijken en direct vanaf uw telefoon uw bestelling plaatsen. U..
Download onze app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Via onze app kunt u onze menukaart bekijken en direct vanaf uw telefoon uw bestelling plaatsen. U kunt via de app ook met iDEAL betalen! Eet smakelijk :)

Eethuis Istanbul App DOWNLOAD

App StoreOfficial Website