INFORMATION

Updated:
Version:
6.0
Size:
87.4 MB
Category:
Education
Required:
iOS
Rating:
1
Publish:
2022-04-25
Price:
USD 4.99
Developer:

WHAT'S NEW

Deze versie is getest met iOS15 en geschikt gemaakt voor op de nieuwste iPads en iPhones Heb je leuke ideeën of vragen? Neem gerust contact met ons op via onze website www.magiwise.nl.

SCREENSHOT

【图】Spelling Nederlands 3(截图 0)【图】Spelling Nederlands 3(截图 1)

DESCRIPTION

Ben je net begonnen met leren lezen en schrijven en wil je de eerste woordjes goed leren spellen? Dan is dit een leuke oefen-app. Deze app bevat twaalf boekjes. De meeste boekjes bevatten 4 hoofdstukken met ieder 6 oefeningen waarin je de zogenaamde “medeklinker – klinker – medeklinker”-woorden kan oefenen. De oefeningen zijn opgedeeld in:

– Leren lezen
– Leren overschrijven van de woorden.
– Woord flitsen.
– Het invullen van klinkers in de MKM woorden. (bijv. a of aa)
– Het hele woord leren schrijven.
– Dictee over de woorden uit het verhaal.

Daarnaast heeft elk boekje ook drie dictee-toetsen, zodat je alle woordjes nog eens kan toetsen. Het leesniveau in deze app is AVI M3 (6 jaar met een half jaar leesonderwijs).

De app maakt gebruik van een speciaal Nederlands toetsenbord die alle klanken in de Nederlandse taal groepeert. Hierdoor leer je eenvoudig de lettercombinaties en de verschillen in klank. Ook leer je dan beter begrijpen hoe de combinaties van de letters in de woorden worden toegepast.

Direct na afloop maar ook op een later tijdstip, kan de leerkracht/ouder elke oefening nalopen en alle antwoorden terughalen in de vorm van schermafdrukken. Op deze manier is het eenvoudig om de oefening samen te evalueren.

Deze app maakt onderdeel uit van de succesvolle educatieve app serie MagiWise, die samen met kinderen zijn gemaakt en ideaal zijn voor extra oefenen op school en thuis. De oefeningen zijn ook beschikbaar in de Basisschool app van MagiWise.

Je kan de app ook installeren op de Apple TV, zodat je kan oefenen op het grote beeldscherm. Daarnaast kan de docent ook oefeningen klaarzetten met de Schoolwerk app van Apple.

READ MORE...

RELATE

DOWNLOAD

App StoreOfficial Website