INFORMATION

Updated:
Version:
3.2
Size:
156.1 MB
Category:
Utilities
Required:
iOS
Rating:
1
Publish:
2022-04-25
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

en opdatering til tekster. og fixing af nogle bugs

SCREENSHOT

【图】TIP TAK(截图 0)【图】TIP TAK(截图 1)

DESCRIPTION

Esbjerg Kommune er en stor kommune med mange offentlige veje, stier og fortov. Med TIP TAK kan du som borger i Esbjerg Kommune hjælpe os med hurtigt at få rettet fejl eller mangler på veje og stier. Med TIP TAK har det aldrig været lettere at lave en indberetning til kommunen. Alt du skal gøre er at tage et billede af et problem og indsende det via TIP TAK. Så tager vi hurtigst muligt en vurdering af problemet.
Eksempler på problemer:
– Et defekt trafiksignal.
– Efterladt materiale på vej, sti eller fortov.
– Døde dyr på landevejen eller døde havdyr på stranden.
– Dårlige oversigtsforhold i trafikken.
– Fyldte offentlige skraldespande.
– Glasskår på vej, sti eller fortov.
– Skader på vej, sti eller fortov.
– Skader på offentlig toilet, legeplads, bord/bænkesæt og lignende.
– Skader på offentlige skilte eller manglende skilte.
– Stoppet eller defekt rendestensrist.
– Vand på kørebanen.
– Væltede træer eller manglende beskæring af buske.

Foretag en indberetning
Åbn TIP TAK på dit smart device og tryk på knappen ”Nyt Tip”. Du kan nu tilføje op til seks billeder til dit tip. Det gør du enten ved at vælge ”Tag et nyt billede” eller ”Vælg foto fra arkiv”. Når dit billede eller dine billeder er vedhæftet vælges ”Næste”.
Herefter skal du vælge en placering, så vi hurtigt kan finde frem og tage hånd om problemet. Du vælger en placering af dit tip på kortet. Hvis din telefon eller tablet har GPS placering sat til, vil TIP TAK selv finde din placering. Du kan rykke din placering på kortet, hvis placeringen ikke er helt korrekt. Herefter vælges ”Næste”.
Vælg nu en kategori, der passer bedst til dit tip, og beskriv kort problemet. Herefter udfylder du kontaktoplysninger: Navn, E-mail og Telefonnummer. Hvis du tidligere har indberettet et tip, vil TIP TAK automatisk udfylde dine kontaktoplysninger.
Du modtager et autosvar via e-mail med et link til et kort. På dette kort kan du følge med i opdateringer på dit tip. Tippet bliver taget med i vores løbende planlægning af opgaver, og har vi brug for yderligere, vil vi kontakte dig.
Hvis du tipper os om en hastesag, beder vi dig kontakte Esbjerg Kommune via vores hovednummer. Hvis du tipper os med en hastesag udenfor arbejdstiden, beder vi dig venligst henvende dig til politiet.
Tak for dit tip.
Med venlig hilsen
Esbjerg Kommune
Drift & Anlæg

READ MORE...

RELATE

DOWNLOAD

App StoreOfficial Website