INFORMATION

Updated:
Version:
3.50.0
Size:
130.3 MB
Category:
Lifestyle
Required:
iOS
Rating:
59
Publish:
2022-04-25
Price:
Free
Developer:

WHAT'S NEW

Hello there! Other than several bugfixes, Mami is here again with new updates: 1. Improvement on login 2. Improvement on owner's dashboard 3. Easier for owner to see booking status on chat 4. Improvement on ubah anggaran in MamiAds Mamikos will keep on improving its product and service. So, please look forward to our next update! (^-^)9

SCREENSHOT

【图】Mamikos-Cari & Sewa Kos Mudah(截图 0)【图】Mamikos-Cari & Sewa Kos Mudah(截图 1)

DESCRIPTION

MAMIKOS provides the best, easiest, fastest, and most accurate kos renting in Indonesia. One-stop platform for all your needs to find and rent or manage a kos/property easily.

Mamikos is an all-around app for millions of tenants and property owners (Mitra Mamikos). Through Mamikos, finding, booking, and paying rent are easy, safe, and convenient. All kos, apartments, and houses in Mamikos can be rented anytime, anywhere. You can book and pay for your kos directly through our integrated payment system with multiple payment methods. Enjoy numerous attractive promos to help you pay less and get MamiPoin in the form of cashback every time you rent and pay via Mamikos. The cashback can be used as a discount for your next bill.

Mamikos also provides services for property owners who need help to manage their property, starting from excellent products to professional consultants. We offer quality programs such as Loyalty Point where owners could redeem rewards and Mitra Mamikos Community where owners could expand their networks and get insights about the property business.

FOR TENANTS
Experience a better and easier way to rent a property with Mamikos. Finding, renting, and paying your dream kos is as easy as one, two, three using these features:

– Filter: Find the best kos result by customizing your desired location, price, type of properties, duration of the rental, and other facilities.

– Complete Kos Detail: Not only photos, but you can also find other information about kos, such as facilities, prices, and locations on the kos detail page.

– Rent Immediately from Our App: You can book kos months before the check in date with Flexible Check In and experience seamless payment. We’ll also send a reminder when your rent is due.

– Virtual Tour: Don’t have time for a survey? We’ve got you covered! Save your time and energy with Mamikos Virtual Tour which allows you to tour chosen kos just like if you were actually there. No more offline survey hassle.

– MamiPoin: Pay your rent via Mamikos and get cashback in the form of MamiPoin! Collect MamiPoin as much as you can and use it as your additional discounts in your upcoming kos bills. 1 MamiPoin = Rp1!

FOR PROPERTY OWNERS (MITRA MAMIKOS)
Joining Mamikos could help you reach millions of potential tenants. Our excellent products and consultant teams are ready to help you manage your property and maximize your income.

– Booking Langsung: Help owners set room allotments, manage billing, and receive rent – payments automatically. Owners could also check the tenant’s profile before accepting their booking.

– MamiAds: Promote your property to reach more tenants in the search list.

– Professional Photo and Video: Do you know that kos with attractive photos and videos accept 35% more bookings in Mamikos? Get a special price for this service package to make your property steal the spotlight.

– Mamikos GoldPlus: Not only helping owner to manage their property and maximize their income, but GoldPlus program also provide life and property insurance, optimize booking and billing feature (currently available for selected GoldPlus level only).

– Singgahsini: Optimizing the occupancy of your property by standardizing it and running its operations with a profit-sharing scheme.

– Loyalty Points: Get special gifts for free, starting from mobile credits, electricity tokens, shopping vouchers, gold, and motorbikes by exchange it with your MamiPoin. Earn MamiPoin every time you do an activity at Mamikos.

Whether you’re tenants looking for kos or owners looking for tenants, discover great experiences to rent and renting out kos with Mamikos.

Rate your experience to help us improve our services.
Suggestions? Critics? Reach us at saran@mamikos.com.

READ MORE...

RELATE

DOWNLOAD

App StoreOfficial Website

REVIEWS

Yohanes

Buruk, balasnya lama, gatau tentang kosnya asal sebut/ bahkan tidak direspon akhirnya hanya minta maaf tp pelanggan sudah dirugikan

Vanes

aplikasi mami kos ini cukup bagus dan membantu banget yah buat calon” mahasiswi / anak rantau yang bakal keluar kota dan bingung gimana cara cari tempat tinggal untungnya ada mami koss ! saran aku sih : di update terus kos”an yang ada di sekitar wilayah kampus yg belom terdaftar di mami koss & juga kalau bs sebelum di masukin kos nya di datengin dulu ke lokasi liat isi kamarnya sesuai ga sm yg di foto karna ga semua terverifikasi lokasi nya :( thankyouu ! sukses terus Mami Koss !

Anggun

Sebelum ada mami kos susah banget buat nyari kos kosan yg trusted. Terutama buat kita mahasiswi rantau buat nyari tempat tinggal baru mesti teliti dan pengen banget nyari yang nyaman! Semenjak ada mamikos rasanya gampang banget buat nyari kost dan pastinya udh pasti trusted banget dari segi harga dan foto. Udah 2x dapet kostan nyaman dgn harga affordable buat mahasiswa dari app mamikos ini, foto di aplikasinya dan foto aslinya ga beda sama sekali!👍 Sekarang ada fitur baru juga buat jual beli barang bekas, lumayan banget sih buat kita mahasiswa yg mau lulus, daripada terbuang percuma mending dijual kaaaan? Terus juga ada fitur lowongan kerja, bisa banget juga buat kita mahasiswa yang pengen nyari part time atau buat yang udah lulus juga bisaa. Pokoknya terbaik deh mamikos aku merasa hidupku terbantu banget di tanah rantau berkat mamikos💓

trovi..

Peta nya gak muncul. Cuma angka2 aja. Gambar peta gak ada sama sekali. Fix it!!

user8..

This app is really useful. Tapi tolong diupdate dong kok crash terus after like 5 to 10 minutes of browsing.

Blite22

Bagus si, cuman tolong kasih nomer telepon yg bisa dihubungi donk biar gmpg. Pdhl tinggal nambah fitur sesimple itu lo ya ko ga kepikiran. Saya message 8 kosan lewat app ga ada yg bales. Jadi saya survey lgsg terus. Capek. Overall makasi sebagai penunjuk kosan.

okyje..

Bagus banget. Cuman... Mohon WAJIBKAN pemilik kos untuk mencantumkan nomer tlp. Jangan sekedar alamat saja.

READ MORE...